Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב ספורטיבי עד 150K לערך.

ידנית לא בא בחשבון.

מחפש רכב שייתן איזון בין ספורט לבין נוחות, שיהיה נוח בנסיעה מנהלתית אבל שידע לעקוץ שצריך.

פזלתי לכיוון השירוקו.

אשמח להמלצות!

תודה!

פורסם

בעיקרון אתה מבקש דבר והיפוכו - ספורטיביות ונוחות. עם זאת, אמנם שירוקו dsg אין בתקציב שלך, אבל אין ספק שהיא עונה על הדרישות באופן יחסי(קצת ספורטיביות וקצת נוחות). חפש ביד שנייה שירוקו 160 כ״ס ואולי תמצא. היא תהיה קצת פחות חזקה מהלאון 1.8, אבל ספורטיבית ממנה והרבה יותר נוחה. כמובן שהלאון בסה״כ היא אופצייה מצויינת ג״כ, אבל הנוחות לא מדהימה.

אם אתה רוצה חדש, לך על פולו gti או אלפא מיטו. שתיהן מהירות וחזקות, וגם די נוחות.

פורסם

אופל קורסה OPC, פולקסווגן פולו GTI, למרות שאני הייתי הולך על סיאט לאון FR,

אמנם לא הרכב הכי מתנהג שיש אבל מנוע פנינה עם אפשרויות שדרוג מטורפות.

פורסם

הקורסה ידנית.

לפי מה שתיארת נראה שמיטו DCT או היונדאי ולוסטר יכולות להתאים לך. השאלה למה הכוונה שלך ב"ספורטיבי". מנוע? התנהגות? מראה?

emotion of motion

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להציע לבחור שמחפש נוחות בעיקר (ורק כשצריך, ״לעקוץ״) קורסה opc או לאון fr. זאת, כאשר לפי כל הביקורות

מדובר ברכבים לא מאוד נוחים, כשבנוגע לקורסה, 'לא נוח׳ זה אנדרסטייטמנט.

פורסם

אין לי מושג למה אומרים שהקורסה לא נוחה. אמנם הכל יחסי אבל לי היא הרגישה מאוד נוחה. נכון שלעומת המיטו עם ה 18" כמעט הכל נח, אבל סה"כ נראה לי שמאוד קל לחיות איתה.

emotion of motion

פורסם
אני לא מבין איך אפשר להציע לבחור שמחפש נוחות בעיקר (ורק כשצריך ״לעקוץ״) קורסה opc או לאון fr. זאת, כאשר לפי כל הביקורות

מדובר ברכבים לא מאוד נוחים, כשבנוגע לקורסה, 'לא נוח׳ זה אנדרסטייטמנט.

עצם העובדה שמבקשים רכב ספורטיבי נוח היא שגוייה מיסודה.

ה-FR נוחה יחסית לספורטיביות אחרות, 5 דלתות, גיר DSG ובהחלט עוקצת כשצריך.

בשקלול הפרמטרים האלה, לדעתי זו אחלה בחירה בתקציב הזה.

פורסם

יכולהיות שאתה צודק. באשר לקורסה, לא נהגתי - רק קראתי. ישלי לאון 1.8, וגם היא לא שיא הנוחות עלי אדמות, כשטוענים שב-fr הלכו עם זה רחוק יותר. דווקא במיטו נהגתי, והיה סבבה. אולי עם חישוקים אחרים?

פורסם

כמו שאמרתם, שאלת מליון הדולר היא למה מתכוון המשורר כשהוא כותב 'ספורטיבת'...

כי הרי אם התכוון למראה - אזי שהוולוסטור תתן מענה מצוין לדרישות

אבל אם התכוון למנוע / התנהגות הרי שהיונדאי רחוקה מלהתאים...

פותח השרשור,

פרט קצת מה אתה באמת מחפש שהרכב יתן לך.

ציינת שאתה לא מחפש רכב ידני -

אבל האם רק חדש מהניילונים או שגם יד שנייה הולך?

שירוקו 1.4 160 DSG תהיה הרבה מעל התקציב כחדשה ולעניות דעתי ה-122 מגיעה רק בגיר ידני וגם כמובן בקושי עונה להגדרה של 'ספורטיבות' למעט המראה החיצוני.

לדעתי -

לאון FR תתן מענה מצוין לדרישות שלך - אם הבנתי אותן נכונה - כי הרי שאין טעם להוציא את כל התקציב אם אפשר לחסוך קצת, נכון...?

במסגרת המבצע הנוכחי - 120K לדגם ה-DSG אם אינני טועה...

נוחות זה עניין אישי בהחלט ! תלוי מה אתה מחפש.

אבל בגדול - נוחות וספורט לא הולך ביחד...

בנוסף,

התשובה המתבקשת היא פולו GTI / איביזה קופרה כאשר ההעדפה שלי היא לכיון הראשונה...

1.4TSI עם 180 כ"ס, DSG (אמנם הפחות אהוד (7) אבל עם אחריות ל-5 שניום) ושתיהן נראות מצוין.

שתיהן יכנסו בתקציב שלך כחדשות.

בהנחה ואתה מחפש רכב 'ספורטיבי' שנראה טוב ויש לו כוח (אבל לא לג'מאיקנות או מרוצים) אז שלושת האפשרויות יתנו לך מענה די טוב.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
וסתם מסקרנות, ה-fr עולה רק 150? בסוכנות אמרו לי שלא פחות מ-160.

ככל שמתקרבים יותר להחלפת הדגם כך הם נעשים גמישים יותר במחיר,

לדעתי אפשרי להוציא את ה-FR ב-150K או כמה אלפים מעל.

לאון FR תתן מענה מצוין לדרישות שלך,

במסגרת המבצע הנוכחי - 120K לדגם ה-DSG אם אינני טועה...

המבצע הנוכחי הוא על הלאון 1.8TSI ולא על ה-FR.

פורסם

אוקיי אני קצת אחדד את הבקשה.

צריכת דלק, לא כל משנה, כנל ביטוח.

וולסטר בשום פנים ואופן-אם כמה שהיא נראית "ספורטיבית" והיא לא נראית לדעתי, גם מבחינת מנוע והתנהגות היא לא מככבת וזה לא מה שאני מחפש.

נשאלה פה השאלה מה זה רכב ספורטיבי בעייני, שילוב של התנהגות ומנוע, אני מאמין שרכב שמוגדר כספורטיבי גם יראה כזה.

בקשר לעניין הנוחות, מחפש רכב שיתאים גם לענייני היום יום, דוגמא לרכב לא נוח(לאו דווקא מבחינת נוחות הנהיגה) הוא מיאטה.

הרכב יהיה רק חדש.

משהו שלא ציינתי זו רמת האבזור, רוצה שהרכב לא יראה זול, איכות בנייה טובה.

אז האופציות הכי ריאליות הן:

פולו GTI, לאון FR.

• תוכן חדש...