Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מספר דברים:

1ולבסוף גם האדם הטיפש ביותר יודע שיש מצלמות בתחנת דלק והוא לא יודע לכמה זמן נשמר התסריט, למה שהוא יגנוב דלק מול מצלמות ביודעין שהוא יפוטר ויוכל להיתבע על כך.

כן גונבים דלק , ומצלמות זה לא מה שימנע מגנבים להפסיק לגנוב.

לא חסרים מקרים בהם תדלקו ג'ריקנים, חביות וכ'ו.

ברגע שרואים תיעדנו זאת במקום, אבל אנחנו בני אדם ואין מה לעשות

לפעמים היה נבצר מאתנו לראות את כל התחנה וגנבות היו מתבצעות.

*פתרון טוב הוא לרשום ק"מ כמות של דלק ולצרף קבלה.

בנוסף ניתן להגיל את הפזומט/דלקן לכמות מסויימת של ליטרים בכל רכישה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1.

2.

כפי שענו לך, דיווחי דלקן מגיעים פעם בחודש אבל גם אם לא, אתה רואה חשבון? עבדת פעם מול רואה חשבון? יש לך מחשבות שרואה חשבון אמור לדעת נפח מיכל דלק של כל רכב ורכב ולבדוק כל חשבונית וחשבונית מול נתוני הרכב ולראות אם החשבונית הגיונית?

אם אין מגבלה מובנית בדלקן (שאותה קבע בעל החברה) לתדלוק, מה שאתה טוען חסר כל אחיזה במציאות ואין שום רואה חשבון בעולם (טוב, נו, אולי יש איזה שוויצרי אחד) שיעשה עבודה שכזאת.

א. אני לא רואה חשבון אבל כן כלכלן בהכשרתי.

ב. יש הבדל בין רואה חשבון להנהלת חשבונות. הנה"ח כפולה בהנחה שמדובר בחברה בע"מ (ואני מאמין שכן)

ג. כל מנהל חשבונות אפילו סוג 1 יכול להבין כי רכב X עושה בממוצע Y קילומטרים בין תדלוק לתדלוק ותדלוק בממוצע עולה Z

לא צריך להיות גאון לדעת גם ברכב הפרטי שלך כל כמה זמן אתה מתדלק וכמה קמ' אתה נוסע וכמה בערך זה עולה.

ד. אי לכך ובהתאם לזאת ישנם תדלוקים שמבחינת כמות מחיר ותדירות הם באופן הסביר ויש יותר מזה.

ה. בחברה הקודמת בה עבדתי בתור מנהל לוגיסטיקה, הנוהל היה כי מביאים את קבלות התדלוקים עם מס' הקמ' להנהלת החשבונות, בחברה זו לא עבדו עם דלקנים אלא עם כרטיסי תדלוק. ועדיין הייתה בקרה. בחברות גדולות יותר עם ציי רכב בודקים את מס' הקמ'+היכן הרכב היה באמצעות מערכת עיכוב לווינית.

ו. במערכת דלקן ישנו חיישן בצורת טבעת על פיית המילוי וללא קריאה של החיישן הזה המשאבה לא עובדת. ובנוסף המערכת רושמת את מס' הקמ' שהרכב גמע בין התדלוקים.

פורסם

לי נראה שאתם מפספסים פה עוד אופציה "מעניינת": אולי הייתה "תקלה" במחשב שרשמה חיוב יותר גבוה? -לא מכיר לעומק את המערכת אבל לכו תדעו...:roll:

בכל אופן:

לגבי גניבת הדלק: 1) אפשרי, אבל מעניין איך נעשתה "טכנית" בכמות כזאת- לפחות 90 ליטר זה לא ג'ריקן- זו חבית, איפה

ואיך שם אותה?!

2) למי שאומר: אף אחד לא מספיק טיפש בשביל לגנוב בכמות כזאת- אז יש לי הפתעה בשבילכם: פעם אחת דיברתי עם בעל כמה משאיות גדולות שאחד מנהגים שלו תידלק פעמיים ביום- כאשר בפועל לא עשה אפילו קילומטרז' למיכל אחד- כמובן נתפס ופוטר, ובפעם השניה נתפסה בעלת רכב ליסינג כם צריכה חריגה- כאשר מישהו שהיא נתנה לו את הרכב לשימוש (כבר אסור לה!) פשוט שם דלק בג'ריקן (וצולם במצלמה!:roll: )... אז- הכל אפשרי, הטמטום כנראה לא יודע גבולות... אבל שוב- במיקרה הזה מכוון לא נרשמו מקרים חריגים עם הנהג הזה- יש מצב של תקלה כלשהי באמת, מה שכן- באמת "הכל על הזין שלו" אם כן- וזה ממש לא תכונה טובה לעובד חרוץ!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ג'ריקן וחביות.

את השיטות והאמצעים של האנשים שראיתי במו עיני עדיף שלא אפרט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
1. מישהוא פה באמת ובתמים חושב ש 100 ליטר דלק נשפכו על הרצפה של תחנת הדלק ואף אחד לא שם לב ותחנת הדלק בטח לא הפסיקה את זה כי "מה אכפת להם, הם את הכסף שלהם מקבלים"? :shock::screwy:

הדלק הזה הלך אך ורק למקום אחד וזה לתוך ג'ריקן !

בנוסף, יתקנו אותי החברה פה שמבינים בתדלוקים יותר ממני אבל אם בעל הדלקן לא כל מגבלה לתדלוק ע"י הדלקן הזה, (X ליטר או סכום כסף ל 24 שעות), מה אתם רוצים מהתחנה? מצידה שיבוא בעל הפזומט עם עוקב דלק וימלא אותו.

דלקן זה בסה"כ כלי שאומר לבעל תחנת הדלק באופן אוטומטי , " אלא פרטי הבנק שלי, נא לחייב אותי על התדלוק".

אולי הם צריכים לדעתכם להתקשר כל פעם לבעל הדלקן ולשאול אם הוא מאשר תידלוק, באיזה כמות ובאיזה סכום? :loco:

2.

כפי שענו לך, דיווחי דלקן מגיעים פעם בחודש אבל גם אם לא, אתה רואה חשבון? עבדת פעם מול רואה חשבון? יש לך מחשבות שרואה חשבון אמור לדעת נפח מיכל דלק של כל רכב ורכב ולבדוק כל חשבונית וחשבונית מול נתוני הרכב ולראות אם החשבונית הגיונית?

אם אין מגבלה מובנית בדלקן (שאותה קבע בעל החברה) לתדלוק, מה שאתה טוען חסר כל אחיזה במציאות ואין שום רואה חשבון בעולם (טוב, נו, אולי יש איזה שוויצרי אחד) שיעשה עבודה שכזאת.

+1

בגירה אני חושב שאנשים פשוט לא מבינים באיזו כמות מדובר!

זה מעל 100 ליטר שיישפך על הרצפה!, לא משנה באיזו תחנה נידחת זה יהיה אני לא מאמין שלא ישימו לב.

פורסם

הנהג כבר אייננו, הספיק יומיים לפני לשבור לחלוטין את הטלפון הסלולרי שלו.

מגעים לזיכוי מול חברת הדלק עדיין מתנהלים.

פרטים לכשיהיו...

פורסם

מזל טוב לרגל זה שנפטרת מהמחבל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו נותר לך לעשות "רעש וצילצולים" מהפיטורים של אותו נהג,

לצורך הרתעה של נהגים אחרים בחברה.

ל'

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר תלונה שלי, קיבלתי זיכוי מחברת הדלק על סך 91 ליטר. כאמור, הקיבולת המירבית של מיכל הדלק הינה 100 ליטר, התידלוק היה 191 ליטר.

את ההפרש הנוסף בין הזיכוי שקיבלתי והכמות שתודלקה (כאמור, חוץ מכאשר קיבלנו את הרכב, לא תידלקנו יותר מ 68 ליטר) אני מוריד ממשכורתו של הנהג ביחד עם עלות תיקון הטלפון וההוצאות טלפון החריגות שהיו לו (טלפון נהג שלא אמורים להשתמש בו - קיבלנו חיוב על כמה מאות דקות שיחה ו 400 מגה גלישה!)

אני יודע שיש בעיה מסויימת להוריד לנהג מהמשכורת אבל הרגשתי שבהתנהגותו הוא עבר בהרבה את גבול הטעם הטוב במספר מובנים...

פורסם

אה, מהעובדים האלה שחושבים שזאת מצווה לנקנק את המעביד.

אני הכי אוהב להכנס ראש בראש עם עובדים כאלה, משחקים אבו-ענתר ובסוף באים בזחילה לשאול אם יוכלו לחזור לעבודה.

"בבקשה, המצב בבית קשה, אישתי בהריון, שנה שעברה עיקרנו אותה, לחתולה שלנו יש סרטן, היא בכלל חתול לשעבר, אין כסף לאוכל לילדים, אני מתחנן בפניך, הילד כבר 7 חודשים משחק ב DOOM 3D ורוצה את החדש, תעשה טובה, לא גנבתי ממך מספיק בשביל הנופש בטורקיה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאחר תלונה שלי, קיבלתי זיכוי מחברת הדלק על סך 91 ליטר. כאמור, הקיבולת המירבית של מיכל הדלק הינה 100 ליטר, התידלוק היה 191 ליטר.

את ההפרש הנוסף בין הזיכוי שקיבלתי והכמות שתודלקה (כאמור, חוץ מכאשר קיבלנו את הרכב, לא תידלקנו יותר מ 68 ליטר) אני מוריד ממשכורתו של הנהג ביחד עם עלות תיקון הטלפון וההוצאות טלפון החריגות שהיו לו (טלפון נהג שלא אמורים להשתמש בו - קיבלנו חיוב על כמה מאות דקות שיחה ו 400 מגה גלישה!)

אני יודע שיש בעיה מסויימת להוריד לנהג מהמשכורת אבל הרגשתי שבהתנהגותו הוא עבר בהרבה את גבול הטעם הטוב במספר מובנים...

.... ואתה באמת פנית לחברת הדלק שתחזיר לך זיכוי ולא ניכית את הכל מהמשכורת שלו?

רק מלקרוא את זה ניתן להבין לאן זה עוד השליך.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם העניין יגיע לבית משפט כנראה שהעובד יקבל את מלוא משכורתו כולל הלנה והוצאות.

הדרך הנכונה היא לשלם את הסכום שאינו במחלוקת כפי שעשית ובקשה מבית המשפט לדחות את תשלום היתרה עד לברור העניין בבית משפט.

פורסם

הדרך הנכונה , לשלם לו את כל שמגיע לו ולתבוע אותו על הנזק שנגרם.

הדרך המומלצת שלם ושכח , הצלחת להיפטר מפגע רע, וזה הרווח שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדרך המומלצת שלם ושכח , הצלחת להיפטר מפגע רע, וזה הרווח שלך.

נכון ב 100%

שלם לו את שכרו שכח מהעניין מה גם שמדובר במאות שקלים בודדים.

• תוכן חדש...