Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סקודה יטי 2011 ונתקלתי בתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה כבר מס' פעמים.

במהלך נסיעה נדלקות 2 נוריות אזהרה בלוח השעונים יחדיו . נורית לחץ אויר ונורית ה ESP .

באותו רגע ישנה ירידת סחיבה ( אין טורבו ).כשמכבים את הרכב ומניעים מחדש הכל תקין , אך כל כמה ימים התופעה חוזרת.

נגשתי למוסך מורשה , הרכב חובר למחשב ונתן הודעה שיש להחליף פילטר אוויר.

הפילטר הוחלף אך התופעה ממשיכה.

חזרתי למוסך בשנית לאחר שלושה שבועות עם התקלה ב LIVE , הרכב חובר למחשב ושוב פילטר אוויר.

המכונאי הבין שהפילטר זה לא פיתרון, שלח אותי לדרכי והבטיח לבדוק את הנושא ולחזור אליי.

מישהו נתקל במקרה דומה וקיבל פיתרון ?

:shock::shock::shock:

פורסם

קרה גם לחבר שבכלל נוהג בג'טה,

בדיוק אותה תופעה...

אם אני לא טועה עדכון תוכנה פתר את זה.

תתקשר לשירות של צ'מפיון ותעמוד על כך שיצרו קשר עם היצרן לגבי התקלה. רק ככה דברים נפתרים שמה.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לבעל היטי,

האם הרכב עבר הוספת ספיייסר לווייסגייט ועדכון תוכנה?

במידה ולא - זאת הבעיה. המחשב נכס ל-SAFE MODE, גש למוסך להוספת הספייסר / עדכון תוכנה ויהיה בסיידר :wink:.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכם על התגובות

חזרו אליי מהמוסך לאחר יומיים, ביקשו שאגיע לאחר שבדקו את הנושא

ובאמת הוחלפה המצערת

כבר כמעט חודש עבר והתופעה לא חזרה.

תודה

פורסם

אתה בטוח לגבי מצערת?

התופעה שאתה מתאר קשורה ליחידת ווייסגייט / פורק שנתפסת ומעבירה את המחשב ל-SAFE MODE.

הפתרון (כפי שציינתי) קל וזריז - הוספת ספייסר ליחידה ועדכון תוכנת ניהול המנוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS - את הריקולים ועדכון תוכנה כבר ביצעתי פעם הראשונה ולא עזר.

אחד המכונאים הותיקים במוסך אמר שכבר נתקל בתופעה דומה בסקודה פביה.

הוא אמר שבפביה הוחלף כל חיישן אפשרי והבעיה לא נפתרה עד שהוחלפה המצערת , לדעתו כדאי להתחיל מהמצערת.

הוזמנה והוחלפה מצערת , עבר חודש בלי תקלות.

מקווה שכך ישאר .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני ואשתי חושבים להחליף את האוטו ולקנות סקודה יטי.

עשינו סיבוב מטעם החברה וחוויית הנהיגה באמת נהדרת אבל אני קצת מודאג בנוגע לאמינות הרכב.

קראתי בהודעות קודמות שלך שהיו לך בעיות עם הרכב, רציתי לדעת האם הן נפתרו סופית, כיצד התייחסו אליך כשבאת לתקן את הבעיות והאם היית ממליץ לרכוש את היטי באופן כללי.

פורסם

חבר עם יטי (ידנית) 2011 כמעט שנה אינטנסיבית עליה כולל הרבה נסיעות בתוך העיר ( בערך 50/50 עיר ובינעירוני). מדווח על אפס תקלות עד כה ומאוד מרוצה מהרכב בעיקר מהשימושיות וצריכת הדלק. יש לו שני ילדים קטנים שעושה להם הרבה הסעות קצרות (חוגים ושאר שטויות). בעקבותיו עוד זוג חברים קנה יטי אבל הרכב אצלם רק חודשיים ככה שעוד אין תובנות אמיתיות חוץ מזה שהאישה מאוהבת בצורה שלו. היא בטוחה שקיבלה ג'יפ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מאז התגובה שלי לא חזרה התופעה .

אחלה רכב נוח , נעים ,חזק ושקט.

מאז עדכון גרסת מחשב רכב נראה לי שצריכת הדלק עלתה , אך יכול להיות שזה בגלל שימוש מוגבר במזגן , קיץ ראשון שלי איתו נרכש כיד שנייה.

בכל אופן הרכב שלי עם 44k ומרגיש מעולה . ממליץ בחום .

• תוכן חדש...