Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפצל איכותי למצת הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי שיטוטים ברשת ובאיביי בפרט, אני מחפש לקנות מפצל למצת ברכב.

יצא לי לראות המון מפצלים סיניים פשוטים, אך איני רוצה להתקרב אליהם עקב ניסיון קודם עם ה"זבל הסיני" כאשר חוויתי פיצוץ של מטען חשמל שהזמנתי פעם מ DX לאייפון. אני מחפש משהו קצת יותר איכותי (ומן הסתם שגם יותר יקר), אך שאני אדע שאין חשש שיגרם נזק כלשהו למערכת החשמל ברכב, ושהמפצל גם יחזיק יותר מיומיים עבודה.

בנוסף חשוב לי גם שהמפצל יהיה גוף אחד, זאת אומרת שהחיבור בין המפצל לשקע המצת לא יהיה ע"י כבל אלא מחובר ישירות למפצל (מטעמי נוחות ברכבי).

אשמח להמלצות וחוות דעת.

פורסם

לי יש ברכב מפצל בעל שתי יציאות, שגם מתכוונן 180 מעלות, עושה את עבודה.

קניתי אותו ב ACE / AUTO DEPOT לפני כשנה בערך, לא זוכר של איזה חברה, אבל ממליץ לך לבדוק בחנויות חשמל / לרכב, בטוח שיש שם דברים טובים קצת יותר מ'זבל סיני'.

יש לי משהו דומה מאוד לזה: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7718517&came=177

• תוכן חדש...