Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. מחפש רכב ידני קטן,בגודל של יונדאי גטס למשל. רציתי מאוד גטס,עברו כמה שבועות טובים וכל מה שמפורסם זה רק השכרה/ליסינג. המון אנשים אמרו לי שהשוק של הגטס לא משהו בלשון המעטה. ועוד מהשכרה ליסינג בכלל תתקע עם האוטו הזה. אז החלטתי לבחון אלטרנטיבות אחרות. הדרישות הם ידני,מנוע 1300 לפחות,חסכוני כמה שיותר. (פונטו גרנדה לא רוצה אז בבקשה אל תמליצו). מוכן להשקיע עד 40 אלף. תודה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בכזה תקציב אין הרבה רכבים ידנים,אתה יכול לבדוק פיגו 206 עם מנוע 1400,הרכב נוח הגיר הידני פותר אותך המגיר האוטומטי שהלא ממש מוצלח,תבדוק טוב את תקינות הידית איתוץ החלפתה לא זולה.

למה הפונטו נספלה?

ישנם גם את פולו ואת האיביזה אני לא ממש מכיר את הרכבים לכן כדי לחכות לעוד אנשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה. פונטו נראית לי גדולה מדי יחסית לפונטו ספייס שהיא החליפה ובהשוואה לגודל של הגטס למשל. לגבי ה-206 שמעתי שלל חוות דעת שאני אסכם במשפט אחד " זאת לא ה-205 שהיא החליפה עם כל הצער שבדבר". פולו לא יקר לאחזקה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה זה שוק לא משהו? ב-40 אלף השוק באמת לא משהו כי היום אתה יכול לקנות מיני חדשה ב-60 אלף או מקסימום אחת בת שנה-שנתיים ב-45-50 אלף, אז למה שמישהו יקנה רכב לא מאובזר, מיושן, לא חסכוני באותו מחיר?

אבל תילך לקצה השני של הסקאלה שבו אתה יכול לקנות גטס 03-04 ב-15 אלף שקל, אני מניח שהביקוש יהיה לא רע בכלל.

הכול שאלה של מחיר קניה ואלטרנטיבות. היום כול סופרמיני ידנית שתקנה בערך בטווח מחירים הזה, יהיה לך קשה למכור בעתיד בגלל הכניסה של מכוניות המיני, וההוזלה של דגמי הסופרמיני

פורסם

הפונטו יותר גדולה אבל גם בטיחותית יותר,ויש לא מאט דגמים ידנים במיוחד שהיא מאוד חסכונית,תחשוב על על זה.

ה205 הרבה יותר פשוטה מבחינה אלקטרונית,אבל בעיקר התלונות של 206 היא על הגיר,יש לא מאט אנשים שדווקא מרוצים מה206.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...