Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת מרשים,כל הכבוד על היוזמה . תענוג לראות דברים כאילו לפני ארוחת הצהריית. D:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה, מה גם זה עבר את מבחן הזמן, שנה וחצי הרכב במצב הזה ו(טפו טפו) אין שריטה,קילוף או פיצוץ..

נ.ב. כנ"ל על שאר הרכבים שצבעתי לחברי..

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

אני גם צבעתי אצלי, הלכתי לפי ההוראות שלך ויצא באמת פיצוץ.

כמו שאמרת, חובה להשתמש בפריימר.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם
סתם שאלה, באיזה רכב מדובר?

אני מוכן להמר על פיאט פונטו (סבירות גבוהה) או פיג'ו לפי הדיפונים הגרוזיניים בדלתות...

גם לפיאט יש מסורת של ריפודים גרוזיניים.

האפשרות הראשונה היא הנכונה כמובן :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אייל, זו פונטו לא חדשה יותר משנת 2000.

אני מזהה לפי הקונסולה המרכזית ולפי הדיפונים "הגרוזינים" רק לאיטלקים יש טעם רע כ"כ.

אני מתעלק מעט על השירשור.

כידוע לכל בעלי הפולו\איביזה יש בעיה עם הקונסולה המרכזית שנשברת (אייל יעיד).

חשבתי להוציא אצלי את הקונסולה המרכזית, להדביק אותה ולשייף אותה ע"מ להיפטר מה עודף דבק ולצבוע מחדש.

הבעיה היא שאינני יודע כיצד להוציא אותה, ואינני יודע אם אני אדביק את זה, אם זה יראה כ"כ טוב...

חשבתי אולי גם על מילוי הסדקים שנוצרו וצביעתם, בשביל המרקם האחיד.

הצעות ? דעות ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שחכתי לחלוטין מההודעה שלי...

האם אין תגובות ? איש איננו יודע כיצד לתקן סדקים וכיצד לצבוע אותם ע"מ שיראו כמה שפחות ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עכשיו שהעלת תמונות ברורות - זה באמת יפה!

העבודה נקיה ומדויקת, והרעיון פשוט מצוין. לא כל הדברים היפים חייבים להיות יקרים :-)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
שחכתי לחלוטין מההודעה שלי...

האם אין תגובות ? איש איננו יודע כיצד לתקן סדקים וכיצד לצבוע אותם ע"מ שיראו כמה שפחות ?

דבר ראשון , ניתן להשיג מפירוקיה ב250-300 ש"ח את כל החלק .

החסרון בכך זה שאין ערובה לכך שהחלק החדש לא ייסדק גם.

מאחר שהקדשתי הרבה מחשבה לעניין הזה, עצרתי את תהליך ההיסדקות אצלי, לפני 3 שנים בערך,

ע"י כך שהרכבתי את הקונסולה בצורה בה יהיו פחות מאמצים מכאניים על החלקים המועדים.

בנוסף , להערכתי הגורם להיסדקות, מלבד איכות הפלסטיק, הוא העובדה שהוא נתמך בידי ספוגים פנימיים שנועדו למנוע קרקושים בחיבור בין פתחי האיוורור לצנרת האיוורור .

הבעיה היא שבחום הישראלי , ספוגים אלו התפוררו עם הזמן , מה שגורם לכך שהקונסולה לא יושבת

במאת האחוזים ,כלומר היא זזה, וגם קצת מקרקשת , מה שגורם למאמצים מכאניים בפינות ולהיסדקות.

אצלי ברכב ספציפית, הבעיה היא בגלל התקנה לקויה של דיבורית של הבעלים הקודמים.

הברגים המחברים את הקונסולה לרכב הוברגו באמצעות מברגה (!!!) ויעידו על כך הסדקים

והשברים בכל נקודות החיבור.

מה שעשיתי זה תיקון מבפנים של הקונסולה פלוס מילוי הסדקים בדבק, והחלפת הספוגים שהתפוררו , בחומר גמיש אחר שמונע קרקושים ומונע תזוזה שלה.

פינות שנשברו, פוסלו ושוייפו מחדש באמצעות PROPOXY, כך שאני יכול לומר עכשיו בוודאות שהקונסולה שלי הרבה יותר חזקה ועמידה פיזית מאשר קונסולה שיצאה מהמפעל,

והכי טוב : לא רואים כלום !

אמנם יש לי סדק אחד בפינה הימנית, אבל הוא נשאר במקומו כבר 3 שנים , כלומר ה"סרטן" נעצר.

ספציפית למקרה שלך, ראיתי במושב הזה שליד רמלה (ברח לי השם) בפירוקיה הקטנה מבין השתיים, איביזה 94 שלמה לגמרי, כולל קונסולה שלמה.

מסתבר שב94 עשו את הקונסולות מפלסטיק הרבה יותר גס כנראה, ופחות נעים למגע, אך עמיד יותר.

הוא מוכן למכור שם את הקונסולה באיזה 250 ש"ח , אז אם באמת חשוב לך העניין, גש לשם ורכוש ממנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם לי יש איביזה ואני מעוניין לתקן את זה, אתה יכול לתת הוראות טובות יותר איך להגיע לפירוקייה ליד רמלה?

אני לא רוצה סתם ליסוע ולא למצוא את הדרך.

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...