Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקונים בעברית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי אין בעיה עם שגיאות כתיב כשהן במידה. כולנו חוטאים בזה ולפעמים אין זמן או כוח לעבור על כל ההודעה פעמיים בשביל למצוא את כולן. גם לי הרבה פעמים מתפלקות טעויות, אם כי לרוב לא מדובר בשגיאות כתיב אלא במילים שלמות שאני מחליף בגלל שאני כותב מאוד מהר. וכן, לפעמים יש איזה "אם" במקום "עם", קורה.

הבעיה היא כשזה קורה לאורך הודעה שלמה - זה הופך אותה לבלתי קריאה לחלוטין. זה כמו שבנאדם ייכנס לבית קפה, יגש למלצרית ויגיד לה "אלו! עני רצה אחת קפוצו'נו והוגת צ'קולד לחחת" (נסו להגיד את זה בקול רם). יש מקומות שבהם צריך טיפה דרך ארץ והשקעה, ולא לדבר כמו שאתה מדבר לאשתך בבית :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מושחת ולא מושחט, בפעם המיליון. לא שחיטות וזו בטח שלא שחיטה של איזה בעל חיים חסר ישע. זו שחיתות!

החוק קובע כי אם בעל החיים טעים אז הוא לא חסר ישה, סליחה, חסר ישע.

גוף ראשון עתיד עם א', לא עם י', למען השם. אני אעשה, אני אראה, אני אבצע, אני אשמור, אני אקח, אני אז&^% לכם ת'צורה בהתראות :lol::wink:

כמו "אני אנווט..."

עיברית אאוט

ישראלית אין

למי אכפת משגיות

סבבה לגמרי, רק לא בקארספורום :wink:

בקליט זהו שם חומר אמיתי ולא עיוות ישראלי.

https://www.google.co.il/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Bakelite

אל תאמין לכל מה שמספרים לך...

בקליט הוא חומר אמיתי אבל לא קשור במאום לפנסי הרכב כי הוא בהכרח חומר אטום.

השיבוש של בקליות לרכב הוא אכן נגזרת של BACK LIGHT.

מה זה שווה שאתם כותבים יפה ובלי שגיאות כתיב אם אתם יוצאים אנשים כאלה קטנים כי אתם מלבינים פניהם של אחרים בפני פורום שלם?

לתקן שגיאות זה להלבין פני אנשים ברבים? :shock:

בטח אחרי שהמורה בבית ספר תיקנה לך שגיאה ישר תבעת אותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא באגירה, לא תבעתי אף אחד, וכמו שאתה שם לב גם אין לי ממש בעיה להתבטא בכתב (או בע״פ לצורך העניין) ואני לרוב אפילו עושה את זה בלי שגיאות כתיב.

לבוא ולתקן אנשים זה בסדר גמור, לפתוח לכבוד העניין שרשור ״התקוממות״ זה כבר כן הלבנת פניהם של כמה שיודעים לכתוב קצת פחות טוב מאחרים.

הרי בכל הפורום כאן יש בודדים מאוד שכותבים כל כך גרוע ברמה שבאמת אי אפשר להבין את כוונתם, אז על מה בדיוק כל המהומה?

זה לא שכל הודעה שניה פה בלתי קריאה.

פרוקסימה,

השפה העברית מאוד נחשבת בעיניי, כך גם דרך ארץ, זו הסיבה שאני אתקן אנשים בשקט ולא אפתח טופיק ״לכבודם״.

ואני לא מתייחס אפילו לכל אלה שעכשיו רוצים לעברת את הפורום כי לכתוב פלאג פוגע להם בעברית התקינה....

בואו נשנה את שם הפורום, גם קארז זו מילה לועזית כזכור, יותר טוב, תכתבו מכתב תלונה ותשלחו למייל:

פורום המכוניות.כרוכית.קו.איל (אל תכתבו את הכתובת באנגלית, זה מטנף אותנו!!!).

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מנהל פה כבר כמה שנים טובות ואני יכול להגיד לך ש 99.9% מההודעות שיש בהן ריבוי שגיאות כתיב נגרמות מזה שכותב ההודעה לא שם ז' ולא בגלל שהוא באמת עילג או דיסלקט.

הם פשוט רגילים לזה מהצ'טים שלהם ואתה יודע מה, זה בסדר, שידברו שם ככה, אין לי שום בעיה עם העניין אבל בדיוק כמו שהוא לא מדבר כך למעסיק שלו בעבודה צריך להפנים שגם כאן זה לא מקובל.

מי שחובב מכוניות אמיתי (ולא איזה אהבל שבא להשוויץ בקסנון הכחולים שהוא התקין על העונדה שהוא הביא לפני 4 חודש), מפנים מייד את העניין ומבין שהוא צריך להשתדל כשהוא כותב כאן הודעות.

ללא ספק דרך הניהול הזאת גורמת לחלק מהמשתמשים החדשים שלוקים בעילגות שלא ישארו כאן, מנסיוני כמנהל, לא מדובר באובדן גדול.

לגבי שימוש במונחים לועזים, אין לי שום בעיה עם זה, במיוחד במילים שבהן המקבילה העיברית לא בשימוש רב.

פורסם

לתקן שגיאות זה להלבין פני אנשים ברבים? :shock:

בטח אחרי שהמורה בבית ספר תיקנה לך שגיאה ישר תבעת אותה.

זאת בדיוק הבעיה, שהמורים היום מודרכים שלא לתקן שגיאות כתיב של ילדים, כי זה "פוגע להם בהתפתחות"! אני לא ממציא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא נגעתי, תגובה של ילד הזוי בפורום אחר בו אני משתתף.

אנשים כאלה באמת צריך להרחיק, לטובת רמת הפורום. אבל דחילאק, שגיאה פה או שם...קורה!

car.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השקל של חסר הישה .בגירה כרגיל חזק אתה.

נהוג כי מנהלים מתקנים את כותרת הנושא לפעמים בהומור לפעמים להבהרה אז דחילק

שם לפחות תקנו את העברית .

הבעיה העיקירת היא היחס לשפה העברית.

כאשר ילדים לא קוראים ספרים אלא רואים טלויזיה בלבד איך ילמדו לאיית. מביצ'פר.

וכאן רבים כותבים כאילו הם מדברים עם חבריהם בשפה שהיא הכל , רק לא עברית וכל המרבה בכך בדיבור בחבר'ה הוא יותר in, ומשוכנע שגם כאן זה יעשה אותו מקובל , אז לא!!

מי שבאמת חשוב לו שיכתוב ב word שם תתוקן לו העברית אוטומאטית ומשם יעתיק להודעה כאן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא באגירה, לא תבעתי אף אחד, וכמו שאתה שם לב גם אין לי ממש בעיה להתבטא בכתב (או בע״פ לצורך העניין) ואני לרוב אפילו עושה את זה בלי שגיאות כתיב.

לבוא ולתקן אנשים זה בסדר גמור, לפתוח לכבוד העניין שרשור ״התקוממות״ זה כבר כן הלבנת פניהם של כמה שיודעים לכתוב קצת פחות טוב מאחרים.

הרי בכל הפורום כאן יש בודדים מאוד שכותבים כל כך גרוע ברמה שבאמת אי אפשר להבין את כוונתם, אז על מה בדיוק כל המהומה?

זה לא שכל הודעה שניה פה בלתי קריאה.

פרוקסימה,

השפה העברית מאוד נחשבת בעיניי, כך גם דרך ארץ, זו הסיבה שאני אתקן אנשים בשקט ולא אפתח טופיק ״לכבודם״.

ואני לא מתייחס אפילו לכל אלה שעכשיו רוצים לעברת את הפורום כי לכתוב פלאג פוגע להם בעברית התקינה....

בואו נשנה את שם הפורום, גם קארז זו מילה לועזית כזכור, יותר טוב, תכתבו מכתב תלונה ותשלחו למייל:

פורום המכוניות.כרוכית.קו.איל (אל תכתבו את הכתובת באנגלית, זה מטנף אותנו!!!).

;)

אני מנהל פה כבר כמה שנים טובות ואני יכול להגיד לך ש 99.9% מההודעות שיש בהן ריבוי שגיאות כתיב נגרמות מזה שכותב ההודעה לא שם ז' ולא בגלל שהוא באמת עילג או דיסלקט.

הם פשוט רגילים לזה מהצ'טים שלהם ואתה יודע מה, זה בסדר, שידברו שם ככה, אין לי שום בעיה עם העניין אבל בדיוק כמו שהוא לא מדבר כך למעסיק שלו בעבודה צריך להפנים שגם כאן זה לא מקובל.

מי שחובב מכוניות אמיתי (ולא איזה אהבל שבא להשוויץ בקסנון הכחולים שהוא התקין על העונדה שהוא הביא לפני 4 חודש), מפנים מייד את העניין ומבין שהוא צריך להשתדל כשהוא כותב כאן הודעות.

ללא ספק דרך הניהול הזאת גורמת לחלק מהמשתמשים החדשים שלוקים בעילגות שלא ישארו כאן, מנסיוני כמנהל, לא מדובר באובדן גדול.

לגבי שימוש במונחים לועזים, אין לי שום בעיה עם זה, במיוחד במילים שבהן המקבילה העיברית לא בשימוש רב.

אני מסכים עם עידן בכל מה שהוא רשם ,יכול להיות שלא שמת לב אז הדגשתי משפט שלו באדום,והמשפט המודגש נכון ביותר.

גם הטענה שלך נכונה ואין ספק שצורת הניהול גורמת לפורום להיות איכותי יותר הן מבחינת תוכן והן מבחינת רמת משתמשים,אבל לבוא לפתוח שרשור מיוחד ל"עילגים"? נראה לי קצת יותר מדי,אני בטוח שאם נפשפש בהודעות של כל אחד כאן,נגלה טעות כזאת או אחרת מתי שהוא.

נ.ב

אם השרשור נפתח כהומור פנימי של המשתמשים,אפשר להבין את זה אבל זה ממש משתמע שהוא נפתח בכעס וחוסר הבנה של האחר ובייננו,אף אחד מאיתנו כנראה לא הנכד של אליעזר בן יהודה.

פורסם

נו באמת, תפסיקו להיות כאלה רגישים, כולם פה מטרוסקסואלים?

אם מישהוא מתקן אותך בשיחה כאשר אתה טועה אתה עוצר את השיחה ומעיר לו למה הוא לא לחש לך את התיקון באוזן ולמה הוא מלבין את פניך ברבים?:screwy:

גם בשיחה וגם בכתיבה, מקובל לתקן שגיאות ונא לא לקחת את זה למקומות אחרים.

אני חושב שהרוב המוחלט של המשתתפים לוקח את השרשור הזה בחיוך ולא ברצינות תהומית.

פורסם

סולל הדרך

אז מצבנו מצויין.

איך העברית בפורום אודיו דרך אגב? כי אני טרם הספיקותי להגיע לשם .

ומבלי לפגוע בתושבי העיר ההיא , הבחור מבת ים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באגירה,

לדעתי עידן מתכוון יותר להודעה הבאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3366276&postcount=13

גם אני מרים גבה לא פעם בהתקלות עם שגיאות כתיב מזעזעות שמופיעות ע"ג הפורום, גם לי זה מפריע וגם אני חושב לתקן לפעמים.

אבל גם כשמתקנים- יש דרך.

גם אם זאת לא כוונתו של עידן, אז בעיניי לפחות הדוגמא הנ"ל לא במקום.

תאמין לי שהנקודה הייתה עוברת בדיוק אותו דבר אם התגובה הייתה "תיקון קטן- קוראים לחומר פרספקס ולא פרספקט", יסלח לי פרוקסימה אבל הדבר הראשון שעבר לי בראש כשקראתי את התגובה הייתה "איזה פוץ מתנשא..."

כי כמו שהוא עשה את זה- זאת לא דרך. להפנות משתמש לשרשור שלם שנובע מטעות שלו? באיזה הרגשה זה משאיר אותו לדעתך? אתם באמת חושבים שזה במקום?

שוב, אני לא אומר שלא תתקנו, אבל יש צורה ודרך לכל דבר, במיוחד שמדובר בדרך ארץ בין אדם לחברו.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

באגירה:

בדיוק,מה שרשמת מקובל לחלוטין.

לפתוח לכבוד זה שרשור במיוחד כאשר כל פעם שנגלה טעות אצל מישהו ,נדביק את המילה/משפט ונתחיל לצחוק עליו,לי זה נראה מיותר.

פורסם
נו באמת, תפסיקו להיות כאלה רגישים, כולם פה מטרוסקסואלים?

אם מישהוא מתקן אותך בשיחה כאשר אתה טועה אתה עוצר את השיחה ומעיר לו למה הוא לא לחש לך את התיקון באוזן ולמה הוא מלבין את פניך ברבים?:screwy:

גם בשיחה וגם בכתיבה, מקובל לתקן שגיאות ונא לא לקחת את זה למקומות אחרים.

כן מלבין לא מלבין תלוי בחומר

אבל יש דרך מתאימה יותר והיא ה"פ. באותו הסכום עדיין.

ואם אני רואה את זה במיידית ומעיר / מאיר , יש לבחור אפילו את הצ'אנס (בסדר הזדמנות ) לתקן את הודעתו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בקיצור, יש לכם בעיה עם פרוקסימה.

מצידי תעשו לו שמיכה בלילה.

מעניין לי ת'ת@ת! :lol:

פורסם

אם מישהו מתקן אותי בשיחה אני אומר לו תודה.

אם אותו אחד לעומת זאת יפרסם את הטעויות שלי במגזין המקומי זה כנראה יהיה קצת יותר מביך.

בגירה, אף אחד לא מטרוסקסואל אבל עוד מימי ערוץ הילדים, הכיתה המעופפת והמחסן של כאילו אני זוכר שפעם דיברו משהו על סובלנות, לקבל את האחר כמו שהוא גם אם הוא לא אבשלום קור וטועה מדי פעם.

אין קשר לרצינות תהומית או חצי חיוך אבל צריך להבין שמי שכותב נכון אולי לוקח את זה בחיוך מלא, לעומת זאת מי שבאמת יש לו בעיה בכתיבה (מכל סיבה) יכתוב פה עוד פחות.

טוב לכם ונעים לכם לתת* חצי חיוך על דברים שיביכו מאוד אחרים?

סבבה, אני לא מרגיש עם זה בנוח.

*איפה הגאון שיתקן אותי וידגיש את המילה "לחייך"?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...