Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר שיחובר לסאב (4 אוהם).

הדרישות של המגבר: חייב להיות חזק! :twisted:

עד 1500 שקל ועדיף שיהיה גם איכותי.

הוא יכול להיות 2 ערוצים שמגושרים או מונובלוק שנותן הספק מאוד בריא ב-4 אוהם.

מה המלצתכם?

פורסם

אם היית מספר לנו על הפרוייקט הנחמד שלך שבשבילו אתה צריך רק 4 אוהם

זה היה יותר מעניין :)

Output Power (Resistive) (4 ohms @ 60 Hz to 1% THD+N): 469 watts @ 14 volts, 456 watts @ 12.8 volts, 305 watts @ 10.5 volts

יותר מ400, במחיר הזה להגיד שזה "רק 400" אני חושב שזאת שערורייה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כנראה כן. :wink:

אבל התבוננתי בנתונים היבשים באתר של לאנזר. :roll:

אני מקווה שזאת לא עוד סטייה של 10%-15%. :lol:

אני מתעניין עבור איזה ADIRE AUDIO SHIVA, למרות שאייל עכשיו יגיד שלא חייבים לתת לו את ההספק המקסימלי המוצהר (נכתב גם כן באתר שלהם). אני אנסה למצות את ההספק של הסאב = 650 RMS.

פורסם

לא רוצה לאכזב, אך לא נראה לי שניתן לעשות זאת בתקציב הזה,

ולהגיד לך את האמת גם בתקציב גבוהה יותר אני לא יכול לחשוב על מגבר שיספק את התמורה.

האדיר בא עם שני סלילים ? או סליל יחד של 4 אוהם?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אני לא טועה האדיר בא עם 2 סלילים של 8 אום ...נכון?

אבי לך על הלזר וזהו ...

סאב יתן לך SPL וקומפוננט SQ ...

פורסם

אכן כן, כרגע מותקן אצלי ה-501X ומותקן עליו רק הקומפוננט.

התיכנון הוא להביא לאנזר 1200D (השיקולים לעכשיו), אליו לחבר את השיווה ואל ה-501X לחבר קומפוננט של מורל הייבריד או דוטק (עדיין בשיקולי תקציב) בגישור לכל 2 ערוצים. למרות שהמגבר לא ינוצל במלואו (501X) הוא יהיה בתחום מאוד ליניארי (בגלל הצריכה הנמוכה בהספק מהקומפוננט) ובלי עיוותים, וזה לדעתי יתן SQ טוב.

פורסם

2 ערוצים מחוברים לקומפוננט MB QUART DSD-216 ושני הערוצים הנותרים עדיין חופשיים ומחכים לסאב.

הרעיון שעלה במוחי הוא לשפר את הרכיבים ולמכור את הקומפוננט.

אין לי עדיין סאב, אז הכל רק בתכנון.

• תוכן חדש...