Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מפורסם כבר שבוע ביד 2 וגם פה בפורום וחוץ מטלפון אחד ממישהו שהציע מחיר נמוך כלום.

אפילו לא מתקשרים לבקש פרטים או להתעניין.

אני לא יודע אם מותר לי לכתוב פה את נתוני הרכב או המחיר שאני מבקש זאת שאלה למנהלים.

מראש רק אכתוב שהרכב מודל 2008 עם ק"מ ממוצע לשנתון ובכלל לא גבוה,לא עבר שום תאונות,יד 1 פרטית ונראה בסדר גמור.

הוספתי גם תמונות למודעות.

ידוע לי שהרכב פחות מוצלח מהפריוס אבל לא כזה גרוע ואני מראש מבקש כמעט 10,000 ש"ח פחות ממחירון לוי יצחק משוקלל אז מה הבעיה?

עד כדי כך אין ביקוש?

פורסם

ראשית הרכב היברידי = לא כולם מבינים ורוצים

שנית ,פעם שהיינו צעירים היינו קמים ב 6.30 בבוקר רצים למכולת קונים עיתון ומתקשרים למכונית ב 9.00 המכוניות הטובות לא נשארו.

היום זה אחרת . רכבי הליסינג הרגו את השוק ,מכונית 2009 נמכרת במחיר 2007 וכו... אחד מציע דלק חינם לשלוש שנים,אחד מציע סופ"ש ,אחד מציע טיפולים חינם שנתיים וכו... לכן לבן אדם פרטי כמוך וכמוני מאוד קשה למכור עד כמעט בלתי אפשרי.

חשוב לזכור שצריך רק קונה אחד ,זה מה שהסברתי לילדים שלי ,אני עד לפני שבוע הייתי בעלים של מאזדה 6 2007 שמורה ק"מ סביר

מלוקקת ללא שריטה יפה יפה ושמורה ,ועוד ועוד, 2000 איד ראו את המודעה חודש וחצי 0 אפס טלפונים ,עד שהגיע איש אחד.

לא הורדתי עדיין את המודעה מהאתרים אף אחד לא מתקשר במילא.

אגב המחירון של לוי הוא המלצה בלבד ,אף אחד היום כמעט לא מקבל מחיר מחירון אולי רק בדגמים מסויים שאת שמם לא נפרסם כאן.

יש לי שני חברים שהם באותה סירה איתך כבר שנה ...

חשוב כל הזמן להקפיץ את המודעה ביד 2 ,הרבה הרבה סבלנות {עבר רק שבוע } זה יגיע .

בהצלחה

פורסם

מישהו יודע אולי מה המחיר הריאלי לפירסום של הונדה סיויק היברידית/רגילה?

מודל 2008 יד 1 פרטית וק"מ סביר מאוד.

יש לציין שרמת האבזור מקבילה לדגם ES המפואר שזה כולל רדיו MP3 עם מחליף ל6 דיסקים מקורי עם שליטה מההגה,

בקרת שיוט,6 כריות אויר+בקרת יציבות,הגה מצופה עור,פנסי ערפל ומגנזיום מקוריים +עוד כמה דברים קטנים.

• תוכן חדש...