Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחרת חלונות ברכב - סדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, תעשו לי בבקשה סדר ותעדכנו אותי חד משמעית מה מותר ומה כן ..

היום הייתי אצל בחנות אוטוס בחיפה התקנת אדיו , בקיצור באוטו שלו החלון האחורי הגדול מושחר וגם הקדמיים הקטנים מושחרים עד 30 אחוז , עד עכשיו ידעתי שאסור בכלל בכלל להשחיר חלונות קדמיים וחלון אחורי גדול , והיום הוא אמר לי שמותר חלונות קטנים עד 30 אחוז וגם חלון אחורי , והוא אמר לי שהוא עובר טסט רגיל ומשטרה לא עושה לו כלום כבר כמה שנים

פורסם

החוק הוא כמו שידעת עד עכשיו - אסור קידמיים ואסור שמשה אחורית. יש אנשים שבאמת נוסעים שנים עם חלונות מושחרים ולא אומרים להם מילה, עניין של מזל או חוסר הקפדה מצד הגורמים הרלוונטים.

ונפתח נושא כזה פעמיים בשבוע בערך אז תעשה חיפוש פעם הבאה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תנסה לבצע חיפוש. הנושא הזה נטחן טחינה עמוקה ומעיקה.

למגיב שמעלי, אתה מטעה. מותר להשחיר את האחוריים בלבד (של הדלתות\משולשים).

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ומה רשמתי? שאסור קידמיים ושמשה אחורית. מה אתה מבין מזה? שאת החלונות בדלתות האחוריות מותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במקרה יצא לי להבחין בדף במכון טסטים ברחובות כאשר עשיתי טסט לקופה שלי

הדף נמצא במשרד המנהל ליד הדלת, וליד הפקידות.

על הדף רשום במפורש, שרכב בעל השחרה/השחמה כלשהי, לא משנה טבילה, לייזר, ציפוי מדבקה - בשמשה קדמית/אחורית ובנוסף בחלונות החזית שזה החלון ליד הנהג, והחלון ליד הנוסע הקדמי - לא יתקבל לטסט ויוכשל מידית.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

Shotdown - זה מאוד מוזר! כי יש הרבה רכבים שמגיעים עם שמשה אחורית מושחרת מהיצרן, האם הם ייכשלו מיידית?

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם
החוק הוא כמו שידעת עד עכשיו - אסור קידמיים ואסור שמשה אחורית. יש אנשים שבאמת נוסעים שנים עם חלונות מושחרים ולא אומרים להם מילה, עניין של מזל או חוסר הקפדה מצד הגורמים הרלוונטים.

ונפתח נושא כזה פעמיים בשבוע בערך אז תעשה חיפוש פעם הבאה.

הפורד גלקסי שלנו הגיעה ישר מהחברה עם שמשה אחורית מושחרת. יש הסבר?

פורסם

אין לי מושג, האמת אני רואה על הכבישים הרבה רכבים חדשים עם השחרה כזו או אחרת.

אולי יש ציון ברישיון או משהו מסויים, קשה לי להאמין שמרצדס ורכבים יוקרתים לרוב שמגיעים עם השחרות יכשלו מידית.

בכל אופן אני מתאר לעצמי שיש איזה-שהו משהו, כמו אישור, כל השאר- כישלון במקום.

זה מה שהיה רשום, והיה למטה מספר הסעיף אבל לא התמקדתי בו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ברשותי יונדאי ix35

השחרה בחלונות נוסעים והשחרה של החלון אחורי,בנוסף יש לי השחרה ברמה נמוכה (אבל עדין השחרה) בחלונות הקדמיים (בקשה שלי בזמן קנית הרכב ).

אין שום אזכור ברישום הרכב

פורסם

מצורפות תמונות,

עכשיו לגבי תקנת התעבורה זה כבר נתון לפרשנויות שונות...

תכלס יש לי השחרה בשמשה האחורית ועבר טסט בלי בעיה עם בי4,

ברלינגו להבדיל עם השחרה לא עברה טסט, וביקשו להוריד...

תכלס יש קצת סלט עם זה

שמשה אחורית.jpg

שמשה תקנות עבורה.PNG

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

רכבים שבאים עם השחרה במקור מהחברה אין שום בעיה.

בקשר לשאר תעשו חיפוש כי כבר נמאס לפרט על זה פעם. יש מיליון נושאים על זה שהסבירו את זה מכל כיוון אפשרי - מבחינת החוק, מבחינת המשטרע וכו'.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה מבחינת החוק להפסיק לעשות הבדלה בין השחרה של יצרן להשחרה פרטית:?:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה מבחינת החוק להפסיק לעשות הבדלה בין השחרה של יצרן להשחרה פרטית:?:

האמת שפה המקום לציין שהשחרת חלונות איננה בטיחותית.

הדרך הנכונה היא לנסוע עם חלונות נקיים ובלי קישקושים. כך אתם מקטינים את הסיכוי להתנגש במשהו, או שמישהו יתנגש בכם.

כשאתם בפקק, לא הייתם מעדיפים לראות כמה מכוניות קדימה?

מניאקים כולכם :)

פורסם

לכן את האחוריים לא עושים בהשחרה באחוז גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמע על הנייר מותר להשחיר רק את חלונות הנוסעים אחורה.

בפועל לי אישית ולעוד המון אנשים שאני רואה על הכביש כבר שנים השחירו את הכל חוץ מהשמשה הקדמית, ונוסעים שנים ככה ולא נאמר להם דבר על זה.

עצרו אותי מספר פעמים שוטרים עוד שהייתי נהג חדש, ולא אמרו לי או שאלו אותי דבר וחצי דבר על החלונות השחורים, אז אלא אם כן אתה גר בעיר שלדעתך למשטרת התנועה ממש משעמם, וותר על התענוג, אם לא? לך על זה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...