Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום,

כפי שחלקכם יודעים, החלטתי לפני מספר ימים לפרוש לאלתר מכל פעילות בפורום. ההחלטה נפלה בעקבות פעולה (לגיטימית לכשלעצמה) של אחד מהאדמינים באתר שפגעה בי, לדעתי, בחוסר הסבירות שלה, וכן במסר ובטון שלה.

מנהל חכם הסיר את הודעת הפרישה שלי כדי לתת לי סולם לרדת מהעץ, והתחיל הליך בירור שבסופו נמחקה הפעולה של אותו אדמין. אבל, הטעם הרע ותחושת הפגיעה נשארו.

מתוך כבוד והערכה למנהלי הפורום שהיו מעורבים בעניין, החלטתי שלא לפרוש מהפורום בשלב זה, אלא רק לצמצם מאד את פעילותי בו. זה כמובן לא צעד עונשין אלא פשוט אני כבר לא מרגיש כאן בבית. אני לא נכנס לאתר בכיף כמו שהיה קודם, ומרגיש שמערכת היחסים ביני ובין האתר חוללה.

אני מבקש שההודעה לא תימחק מכיוון שאני מרגיש שאני חייב להרבה אנשים הסבר על מה שעלולה להיות היעלמות לא קצרה - אני לא יודע כמה זמן אני צריך, זה יכול להיות שבוע או שנה, אבל אני פשוט צריך לבנות מחדש את הכיף שלי פה.

חשוב לי מאד לנצל את הבמה כדי להודות מעומק הלב למאות ואלפי חברי פורום שסייעו לי, שיתפו איתי, צחקו איתי, תמכו בי, הסתייעו בי, לימדו אותי, החכימו אותי ועוד ועוד במהלך השנתיים בהם אני חבר בפורום.

חלק מאותם חברי פורום פגשו אותי בחיים, חלקם גם הפכו לחברים גם שם, "במציאות".

תודה רבה על כך שסייעתם לי לרכוש ולתחזק מכונית, לגלות תחביב שהיה רדום שנים וללכת איתי כברת דרך מהנה, אחרי יום עבודה מעייף, בלילות בודדים של אחרי גירושין, בעיתות תקלה ושבר ובעיתות שלום ושפע.

אני מקווה שתרמתי, אבל זה בטוח לא באותה מידה כמו שהפורום תרם לי.

תודה תודה תודה!

אודי

נ"ב - אני אמשיך להשתמש במערכת ההודעות הפרטיות (אם ישלחו לי הודעות, כן... )

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אודי,

כמובן שאתה רשאי לכל הרגשה וכל תגובה אבל דחילק, כנס לפרופורציות, כולה פאקינק אזהרה, לא מישהוא שחילל את כבודך.

לאחר שאמרתי את דעתי, תרצה להשאר, ברוך הבא.

תרצה ללכת, תמיד אתה מוזמן לחזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אודי חמודי

אתה נהנה פה אז תמשיך .

מה איכפת לך תגובות של אחרים גם אם הם מנהלים.

אפילו הם נמסר לי בחשאי בני אדם שיכולים גם לטעות או לא.

מנסיוני הקצר בפורום קיבלתי מספר הערות , קראתי אותם, את רובם אפילו לא הבנתי , בטח שלא טרחתי להתעמת איתם , והמשכתי להינות .

החיים כבר לימדוך שלא הכל דבש .

אז קח לך פסק זמן (אני יודע יקר כאן יותר מאשר בארה"ב ) ויאללה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אודי,

בתור מנהל לשעבר, תן לי לספר לך כמה דברים.

הניהול כאן יכול להיות די עמוס

מנהלי קארזפורום הם ברובם בריות עצלניות מאין כמוהן

לשלוח הודעה פרטית זה סדר גודל של ארבע או חמש לחיצות על העכבר, אזהרה זה שתיים

אחרי הרבה התראות שנשלחות, זה מרגיש כמו דרך לתקשר עם המשתמשים, לא כמו שוט

כתוצאה מכך, הרבה משתמשים רואים עצמם נפגעים, למרות שלא הייתה כוונה לפגוע. נראה לי שיש פה משתמשים שעדיין חושבים שאני פוץ בגלל פעולות ניהוליות שעשיתי בלי כוונה לפגוע (בנצי ושניר106 לדוג׳).

אל תקח ללב

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבל מאוד. אני דווקא חושב הפוך ממך-שבחצי השנה האחרונה הפורום נהייה מקום טוב להיות בו. אני לא חושב שקבלת אזהרות או התראות צריכות לגרום לאנשים לחשוב על ללכת מהסיבה הפשוטה-זהו עולם וירטואלי, על כל המשתמע מכך, ואתה יכול וצריך לעשות את ההפרדה הזו.

אני דווקא חושב שאתה צריך לשקול את העזיבה שלך מחדש עקב החשיבות והנוכחות שלך בפורום-שעד כדי כך פעילה וטובה שמנהל החליט למחוק הודעת פרישה שלך.

קח את זה כמחמאה, סמן V כי זה מראה שאתה חשוב כאן-ותמשיך לקחת פה חלק פעיל, כי זה חלק מהכיף :)

פורסם

כתוצאה מכך, הרבה משתמשים רואים עצמם נפגעים, למרות שלא הייתה כוונה לפגוע. נראה לי שיש פה משתמשים שעדיין חושבים שאני פוץ בגלל פעולות ניהוליות שעשיתי בלי כוונה לפגוע (בנצי ושניר106 לדוג׳).

אל תקח ללב

תן לי להרגיע אותך, אנשים חושבים שאתה פוץ בגלל דברים אחרים לגמרי :wink:

וברצינות לרגע: בתור מנהל ב-CF אני בהחלט יכול לאשר את מידת העצלנות, ואף להוסיף עליה שלעיתים אנחנו בכלל לא מסתכלים מי כתב את ההודעה, כך שאנחנו עשויים "לעקוץ" גם משתמש פורום ותיק ומוערך כמוך. זה ממש לא בקטע של דווקא וכמו שראית, אנחנו בהחלט יודעים גם להסיר התראות בעת הצורך.

בכל מקרה, מטרת הניהול הקשיח היא לשמור על רמת דיון גבוהה ועניינית עד כמה שניתן. מן הסתם יהיו אנשים שייפגעו מכך. אנחנו חושבים שזה עדיף על פני ניהול פרוץ שיבריח מכאן יותר אנשים איכותיים. חושבים שאנחנו פוצים? תחשבו... כאמור (עשרות פעמים) - זהו פורום פרטי. לא מתאים לכם - תלחצו על האיקס למעלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה לוקח דברים ממש קשה, מה אתה מצפה שיתחננו ויגידו "לא בבקשה תשארררר".

זה פורום שמנהלים אותו אנשים, אז היתה לך אי הבנה עם מנהל, ובסוף הכל סודר, אז מה העניין? למה סתם "ריגשי"?

אל תעלב אין לי כוונה להעליב, אבל ההודעה שלך נראית די ילדותית.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אנחנו בהחלט יודעים גם להסיר התראות בעת הצורך.

אם תכנס לפרופיל שלי,

תראה אזהרה מלפני 3 וחצי שנים, על הודעה תמימה ממנהל לשעבר (ארנון ), אשר חילק בלי לחשוב פעמיים התראות לכל מי שהעז לכתוב מילה רעה על רכבים צרפתיים ועל הגיר האוטומטי שלהם.

ביקשתי בעבר למחוק אותה, אבל הוסבר לי, שזה לנצח.

מה אתה אומר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מפתיע אותי לקרוא את זה...

קח בחשבון כמו שאמרו, מנהלים לא תמיד שמים לב את מי הם מזהירים וגם לא תמיד באמת מיחסים לזה חשיבות רבה, בשביל מנהל זה רק כלי תקשורת עם משתמש כמו שאמרו.

עוד בימים הטובים של סקאלה, כשרק התחלנו ועוד היו אירועים וקהל איכותי ובאמת השקעתי בניהול שם כולם חשבו שאני סתם פלוץ קריר וחסר לב שמעיר על כל דבר קטן, מה שהם לא הבינו שאת ההערות והאזהרות האלה הייתי לוקח "בקליל" ומבחינתי זה היה מן שגר-ושכח, עוד צורת התנהלות רגילה עם משתמש.

בסוף התברר שבאמת אנשים היו נעלבים ממני, אבל זאת לא הייתה הכוונה. חלקם שהצליח להבין את זה נהיו חברים שלי ואפילו יותר מזה- הבחור הספציפי שהייתי נטפל אליו סתם כי היה בא לי ברע ע"ג הפורום הפך לאחד החברים הכי טובים שלי.

יותר מזה לא אגיד, ההחלטה בידיך ואכבד אותך באהבה לכל צד שתבחר.

בכל מקרה, תמיד יש את הטלפון, מועדון אלפא והקפה כשאתה מגיע לפגישה במשרדים שלנו:wink:

נ.ב.

בתכל'ס, כולנו יודעים את הסיבה האמיתית שמאחורי כל סיפור הכיסוי הזה לעזיבה שלך.

נרשמת כדי לנסות למכור את הסיטרואן שלך, אחרי שלא הצלחת החלטת לברוח.....

חכה לי חודש-חודשיים, אם לא אמצא קונה למיטו נארוז תיקים ונעוף מכאן ביחד. אולי אפילו נפתח תנועה, פורום משלנו או איזה טרול עסיסי לשגע את הברווז.

(מה, חשבת שככה אני אתן לך לעזוב בלי עקיצה אחרונה?:lol:)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא בא לרדת עלייך או משהו אבל WTF? זה כולה פורום. כן, הוא פורום ברמה אחרת ואני אישית ועוד אנשים קיבלו פה מלא עזרה וכו' אבל כשנעשות כל מיני פעולות של האדמינים למה לקחת ללב? לדעתי זה ממש מוגזם על גבול המגוחך וממש מצחיק :shock:

לא מתאים לך משהו, תתעלם. זה פורום. אינטרנט. צריך לקחת הכל בפרופורציה והכל פה יצא מגבולות ההגיון לדעתי.

vladclar - זה לא שפתחו לך תיק במשטרה כשאתה חף מפשע וזה דופק אותך. מה זה משנה אם יש לך אזהרה ? זה פורום, אנשים.

פורסם
אם תכנס לפרופיל שלי,

תראה אזהרה מלפני 3 וחצי שנים, על הודעה תמימה ממנהל לשעבר (ארנון ), אשר חילק בלי לחשוב פעמיים התראות לכל מי שהעז לכתוב מילה רעה על רכבים צרפתיים ועל הגיר האוטומטי שלהם.

ביקשתי בעבר למחוק אותה, אבל הוסבר לי, שזה לנצח.

מה אתה אומר?

אני אומר שהיא פגה תוקף, אז מיותר לדבר על זה. נניח ויש אפשרות מעשית להוריד אותה - אתה באמת מצפה שיעשו את זה עבור כל משתמש שמבקש? זה טונות של עבודה.

בקיצור: קח את זה בקלות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אודי. אתה פאקינג בן 40, דומני. Take it easy.

כולה אותיות על המסך.

נכון. הוא יש לו כפתור ולך אין.

אבל הוא עובד מאוד קשה כדי שלך יהיה כיף כאן.

לא לשכוח שאנחנו, בתור משתמשים די חדשים, אורחים בבית שאנשים בנו במשך עשור.

מי אנחנו כדי שנתחיל להגיד לבעל הבית איך להתנהל אצלו בבית?

מה הוא חייב לנו?

יש חבורה על הברזלים בקרן הרחוב. יש לה מערכת פנימית משלה.

אנחנו יכולים להתלהב ולשבת איתם או לעבור הלאה.

אבל לכעוס שההוא עם הגיטרה קרא לך "מניאק"??

הגזמת, גיסנו.

כך תזמן ותחזור בלי HARD FEELINGS.

אני מאמין ששום דבר לא אישי. פשוט היית שם.

• תוכן חדש...