Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העליתם לי רעיון אדיר.

צריך לפתוח "שרשור ההפך". שרשור שבו מותר לעשות את כל הדברים שאסור לעשות בשאר הפורום. כל מי שרוצה יכול להכנס ולכתוב בשרשור איזה שטויות שבא לו, כמה שלוש נקודות שהוא רוצה, כמה שגיאות כתיב שהוא מצליח להכניס ואת כל סימני הפיסוק במקומות הכי לא נכונים - או בכלל לא. יותר מזה - במקום למחוק הודעות של משתמשים שעוברים על חוקי הפורום - נזרוק אותן לתוך השרשור הזה למען יראו וייראו, כמו שאומרים. מה דעתכם? :lol:

מה ההגיון בפתיחת עוד פורום אודיו?

:hihi::mm_yeah:

ולנהג,

תשאר, אם תלך - מי יעזור לבעלי ה-C4/5 האומללים? :-(

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תן לי להרגיע אותך, אנשים חושבים שאתה פוץ בגלל ה...

בדיוק מה שרציתי לכתוב , אבל פחדתי לחטוף התראה :p

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
העליתם לי רעיון אדיר.

צריך לפתוח "שרשור ההפך". מה דעתכם? :lol:

ענק, אני בעד. שרשור ביב השופכין של קארזפורום.

מזכיר לי שעניין חוקי הפורום מתחיל לחדור לי לחיים הפרטיים... כשאני מקבל מייל בלי כותרת מובנת או בגופן ענק או עם 3 נקודות, מדגדג לי באצבעות להעיר לכותב :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

צריך להתחיל בסמיילי של טריקת דלת, עדיפות לכזה עם סאונד.

פעם קיבלתי התראה כי נסעתי בלי ניירות, אח"כ מצאו עלי ניירות עשו חיפוש והפכו ת'אוטו. אז מה? קמתי ועזבתי?!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חבל שתעזוב בעקבות אי הבנה מצידך ומצד המערכת,

עובדה שבסופו של דבר היא אכן תוקנה

אין לי יותר מידיי מה להגיד ואני בד"כ גם לא נוהג להגיב בשרשורי ה"להתראות" הללו, אבל משום מה בשרשורים שלך אודי תמיד הגבתי :roll: לטוב ולרע,

תחשוב על הדברים והתחושות שחלקת עם הפורום, מקווה שאולי דעתך תשתנה

בכל אופן בהצלחה בכל אשר תפנה אם לא נשמע ממך יותר :-(

Confidence In Motion

פורסם
מזלי שאני תמים, אחרת הייתי חושב שיש עוד פירוש לכזה משפט :).

מזל שאני תמים כי אחרי שכתבתי את זה, היה לי עוד פירוש למשפט. אבל אני תמים, אז התעלמתי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
העליתם לי רעיון אדיר.

צריך לפתוח "שרשור ההפך". שרשור שבו מותר לעשות את כל הדברים שאסור לעשות בשאר הפורום... :lol:

ותחזירו את פייביש? :-D

פורסם

FISRT.WORLD.PROBLEMS.

לא יודע מה קרה, אבל אם זה כל כך גרוע, אז לך תעשה טיול, אבל תשאיר את הדלת פתוחה. לך תדע מתי תרצה למכור את הC5.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
טוב בסדר, מעצבנים. אפילו לפרוש אי אפשר פה בשקט :x

נו, עכשיו אתה מוכן להודות שעשית תרגיל "אני הולך!" כדי למכור את הC5?

אז שתדע לך, סיטרואן זה לא (הלו)ארטיק ואנחנו לא ילדים!

עכשיו לך תחשוב על מה שעשית בפינה!!

:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
טוב בסדר, מעצבנים. אפילו לפרוש אי אפשר פה בשקט :x

אחלה. עכשיו תעיף את "משתמש בחופשה" מהחתימה שלך ותשנה תמונת פרופיל, אהוד אולמרט זה פאסה :lol:

• תוכן חדש...