Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני חודש (או יותר אני כבר לא ממש זוכר),קיבלתי התראה שלא ממש הבנתי על מה ולמה,SO WHAT?? למה להתרגש?

בסופו של יום,האוף טופיק נבנה בעיקר מאנשים איכותיים שתורמים מידע שימושי לכלל ומנהלים דיונים(ברובם) רציניים עם תרבות דיון וכאשר אנשים איכותיים עוזבים,זה מוריד את הרף.

שורה תחתונה,עזוב שטויות.

פורסם

שמעתי שאחרי עשר שנים מקבלים שעון אז אולי כדאי בכל זאת להישאר...לא?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שנים רבות פתחתי שרשור. ראה אותו איזה אחד שמעיד על עצמו שהוא גודש ב-205 למרות ששנים הרכב שלו הוא ה-BEST SELLER בלבנון ובשטחים, ונתן לי התראה על כותרת בניגוד לכללי הפורום.

ידעתי שכל כלב בא יומו, וכך עד היום הוא אינו יודע שהסמל שחסר לו על הגריל נמצא אצלי מתחת לכרית :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחי... זדיין... חמשה שה ימים... והוא יפרגע אותך...

באחריות...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

העליתם לי רעיון אדיר.

צריך לפתוח "שרשור ההפך". שרשור שבו מותר לעשות את כל הדברים שאסור לעשות בשאר הפורום. כל מי שרוצה יכול להכנס ולכתוב בשרשור איזה שטויות שבא לו, כמה שלוש נקודות שהוא רוצה, כמה שגיאות כתיב שהוא מצליח להכניס ואת כל סימני הפיסוק במקומות הכי לא נכונים - או בכלל לא. יותר מזה - במקום למחוק הודעות של משתמשים שעוברים על חוקי הפורום - נזרוק אותן לתוך השרשור הזה למען יראו וייראו, כמו שאומרים. מה דעתכם? :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תחליק גבר, כולה אזהרה, קיבלתי כזו בעבר על שימוש בפועל של ריקון מעיים.

אז מה ?

כמו שאמרו הגשש : "אז מה ? אני נולדתי ביום ירושלים, אז השם שלי יהורם גאון ?"

לגבי ההצעה של SRONIS נשמע מעניין, אבל האם לתת פורום הזה יהיו כללים ? כי אם כן, הוא די יאבד מטעמו.

ומצד שני, אם כל אחד יקלל שם כאוות נפשו, הרמה תרד.

אולי תפתח כזה תת פורום עם תת מנהל שיפקח עין תמידית על הנעשה, וימחק קללות והודעות מוגזמות ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לא לא לא, לא תת פורום. שרשור. באוף טופיק. והכללים הם שאין כללים - למעט כללים בסיסיים שבין אדם לחברו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
העליתם לי רעיון אדיר.

צריך לפתוח "שרשור ההפך". שרשור שבו מותר לעשות את כל הדברים שאסור לעשות בשאר הפורום. כל מי שרוצה יכול להכנס ולכתוב בשרשור איזה שטויות שבא לו, כמה שלוש נקודות שהוא רוצה, כמה שגיאות כתיב שהוא מצליח להכניס ואת כל סימני הפיסוק במקומות הכי לא נכונים - או בכלל לא. יותר מזה - במקום למחוק הודעות של משתמשים שעוברים על חוקי הפורום - נזרוק אותן לתוך השרשור הזה למען יראו וייראו, כמו שאומרים. מה דעתכם? :lol:

חשבתי שבשביל זה יש את "סקירות" הרכב של פנדוב. ;-)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נשמע מעניין.

שים שם בתור התחלה ובתור דוגמא את השרשור של כפיר ערוסי.

מי שחורג מכללי הפורום, ההודעה שלו תעבור לשרשור "המצורעים", וכך הוא ילמד.

שווה נסיון, אני מניח שתוך כדי השרשור יתפוס אופי משלו.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
העליתם לי רעיון אדיר.

צריך לפתוח "שרשור ההפך". שרשור שבו מותר לעשות את כל הדברים שאסור לעשות בשאר הפורום. כל מי שרוצה יכול להכנס ולכתוב בשרשור איזה שטויות שבא לו, כמה שלוש נקודות שהוא רוצה, כמה שגיאות כתיב שהוא מצליח להכניס ואת כל סימני הפיסוק במקומות הכי לא נכונים - או בכלל לא.

מה ההגיון בפתיחת עוד פורום אודיו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמע שני הפורומים שלא נכנסתי אליהם עדיין השני הוא בניהולך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...