Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת טרמוסטט גולף 4 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחרונה כשהמנוע קר בבוקר לוקח לרכב משהו כמו 15 דק להגיע לטמפ' עבודה. הוחלף בעבר אצל רון חיישן טמפ ירוק כי הייתה צניחה ל 0 מעלות ועלייה ל 90. עכשיו המצב הוא שהיא עולה לאט לאט, ובכביש מהיר יורדת, מקריאה בפורום ולמידה אחר השירשורים הבנתי שמדובר בטרמוסטט תקול.

לפי המלצתו של מרק מצאתי טרמוסטט של wahler עם מקט 050121113c משיטוט בפורום מרק כתב שזהו המקט שמתאים לגולף 99 מנוע 1800 קוד מנוע agn.

ראיתי ביוטיוב שזהו תהליך מאוד פשוט להחליף טרמוסטט ואני רוצה לנסות בעצמי, הבנתי שיש מעין בית כזה עם 2 ברגים שמוציאים ופשוט מרכיבים את התרמוסטט, לאחר מכן הנוזל קירור נשפך בעקבות הוצאת הטרמוסטט מרכיבים חזרה ואוטמים רצוי עם גומייה חדשה וממלאים נוזל קירור זהו התהליך?

ראיתי פה וזה נראה ממש פשוט.שאלתי היא אם אפשר לקבל תמונה של הרכב עצמו לא שירטוט עם מיקום הטרמוסטט אני מאוד אודה לכם.והאם אני צודק שהנוזל קירור נשפך בעקבות בבחלפה ורק צריך למלא במיכל עיבוי מחדש? תודה.

פורסם
אפשר הסבר בבקשה?

בגולף הכל עשוי פלסטיק ולכן סגירה ללא רגש עלולה לגרום לסדק בבית הטרמוסטט ואפילו לתלישת ההברגות.

בסירטון הבית עשוי אלומיניום ויש אטם זה נראה פשוט לכאורה.

בגולף יש בית טרמוסטט עשוי פלסטיק ויש גומייה שם שצריכה לשבת במקום.

עצה ידידותית , תן לבעל ניסיון לעשות זאת ופשוט תצפה בו.

פורסם
אפשר הסבר בבקשה?

בגולף הכל עשוי פלסטיק ולכן סגירה ללא רגש עלולה לגרום לסדק בבית הטרמוסטט ואפילו לתלישת ההברגות.

בסירטון הבית עשוי אלומיניום ויש אטם זה נראה פשוט לכאורה.

בגולף יש בית טרמוסטט עשוי פלסטיק ויש גומייה שם שצריכה לשבת במקום.

עצה ידידותית , תן לבעל ניסיון לעשות זאת ופשוט תצפה בו.

+1.

הרכב שברשותך יחסית יישן ומערכת הקירור כנראה כבר לא במיטבה לכן את עלול להיתקל בבעיות בזמן החלפת התרמוסטט.

התהליך טיפה יותר ארוך ממה שכתבת.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמה בערך עולה עבודה שכזו להחליף טרמוסטט במוסך?יש לי את הטרמוסטט תוצרת wahler וגם נוזל קוירור מקורי 2 בקבוקים.

ואם נגיד אני ארצה להחליף את הפלאנג מים? שגם אותו יש לי מקורי, כמה יעלה בערך להערכתכם? ובלי קשר אני מעדיף לעשות לבד, כי לא ככ נעים ללכת למוסך עם כל החלקים שמביאים מהבית לא? תודה.

• תוכן חדש...