Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי נועל צמיגים קדמיים בני כשנה של פירלי P4, וצמיגים אחוריים בני שלוש של הפירמה הסינית הנודעת (לשמצה) גודרייד (sp06 אם אני לא טועה). במידה 14/65/175. מרגישים בהחלט שהצמיגים הקדמיים אוחזים הרבה יותר והם גם שיפרו משמעותית את צריכת הדלק.

רציתי לשאול את דעתכם לגבי הצורך להחליף את הצמיגים האחוריים.

מצד אחד הם נראים חדשים לחלוטין, לא יבשים ולא שחוקים.

מצד שני, גם ככה לא מדובר בצמיג משובח.

אני לא רוצה לשפוך כסף שלא לצורך, אז השאלה שלי היא האם כדאי לעשות את ההשקעה הזאת או שעדיף למשוך עוד כמה חודשים? יהיה שיפור משמעותי אם אני אחליף את הצמיגים האחוריים?

פורסם

רוב הצמיגים שנמצאים בשימוש שלושה שנים, או 60 אלף קילומטרים, הם טעוני החלפה (צמיגים מעטים ונהגים מעטים מצליחים להגיע לרף גבוה יותר של שלוש וחצי ואפילו ארבע שנים), על אחת כמה וכמה כאשר הצמיגים הם גרועים מלכתחילה. רצוי שתרכוש צמיגים טובים עכשיו.

כל עוד ההבדל בגיל בין הצמיגים הקדמיים שלך לאחוריים החדשים יישאר קטן משנה וחצי או 30 אלף - מצבך בכי טוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך ומהי הנסועה הממוצעת ברכב. צמיג זה הדבר היחיד שמקשר אותך עם הכביש בכל רגע נתון, לא לשכוח זאת.

אם אתה אומר שהצמיגים נראים טוב בלי סדקים\יובש\שחיקה וכו' אולי כדאי למשוך איתם את חודשי הקיץ החמים ואז לקראת החורף להתחדש בזוג חדש ואיכותי. מצד שני, אם השימוש ברכב אינטנסיבי ו"כבד", כדאי מאוד להחליף אותם כבר עכשיו.

אישית, הייתי מחליף את הצמיג הסיני בן שלוש כבר עכשיו. אבל הדרישות שלי מהרכב אולי קצת שונות משלך :arrow:

פורסם
מרגישים בהחלט שהצמיגים הקדמיים אוחזים הרבה יותר והם גם שיפרו משמעותית את צריכת הדלק.

הצמיגים לא משפרים את צריכת הדלק.

צמיגים בני 3 שלא מראים כלל סימני שחיקה הם ככל הנראה צמיגים קשים מאד.

עדיף שהצמיגים הטובים יותר יהיו על הסרן האחורי כפי שכתב subaru_loyale

פורסם

צמיג קשה זה צמיג שהגומי שלו לא "נמרח" ולא נדבק לכביש ברגע שהוא מתחמם, היתרון שלו זה שחיקה איטית, אך החיסרון הוא אחיזה נמוכה.. מושלם בשביל האנשים שכל מה שמעניין אותם זה אורך חיים של הצמיג.

פורסם

יש דברים שלא חוסכים בהם כמו צמיגים ובטח ובטח אחוריים.

800 ש"ח (בערך) לשני צמיגים פעם בשלוש שנים, אין מה לחשוב יותר מידי.

פורסם

מעדכן לטובת העצלים, החסכנים והמזניחים וכדי להודות לכל הממליצים והמגיבים.

החלפתי לצמיגים חדשים מסוג קונטי פרמיום קונטקט במחיר של 325 לצמיג.

ההבדל הוא של שמיים וארץ מבחינת נוחות הנסיעה ורעשי הכביש. גם מבחינת אחיזת הכביש יש שיפור משמעותי. הצמיגים האלה החליפו צמיגי גודרייד בני שלוש שנראו ממש כמו חדשים.

המסקנה שלי היא ששווה לשלם את ההבדל הזה של כמה עשרות שקלים לצמיג ולקנות צמיגים מבית טוב.

• תוכן חדש...