Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר בבקשה הסבר למה "מצחיק" להרכיב לרכב מיני\סופר מיני\משפחתית צמיג ספורטיבי?

צמיג ספורטיבי קודם כל אוחז טוב- וזה טוב לכל רכב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הכי זול שהיה בירושלים,על הדרך מצאתי גם בעל מקצוע זהב,אני מגיע כל הזמן כדי להצליב,ולשגע אותו עם השיגעונות שלי

אשמח לקבל המלצה על צמיגאי טוב בירושלים. כמה לוקחים על הצלבה? תודה.

פורסם

צמיגי אפרתי בתלפיות,גש לבני.

לא לוקח ממני תשלום על ההצלבות בגלל שהצמיגים ממנו,למרות שהצלבתי כבר כמה פעמים וצריך להוריד את הצמיגים מהג׳אנטים כל פעם.

אפילו שהגעתי להוציא מהצמיג 2 ברגים הוא לא לקח שקל.

פורסם
יופי אז ככה זה נשמע שעשיתי החלטה נכונה שרכשתי אותם במחיר הזה , חבר שלי שיש לו צמיגיה ( פנצ'ריה מילה מיושנת) אמר לי לרוץ לעשות את העיסקה מהר לפני שהוא יתחרט . נסעתי באותו רגע לאנטון . אני עדיין לא נסעתי איתם מספיק בשביל לתת חוות דעת רצינית מבחינתי . אבל לעומת הקוקטיל צמיגים שהבחורה שקניתי ממנה את הרכב שמה על האוטו זה באמת הרגשה אחרת ,

שחזרתי מאנטון תקלטו מה היה איתי על איילון - אוודי q8 מוסטנד גי טי ואוודי משוגעת שחורה זה היה משהו אר אס נראה לי 8

הרגשתי כאילו אני בארהב לא פחות

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302026_2648846504766_1363817641_33145751_1462710567_n.jpg

• תוכן חדש...