Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , קיבלתי הצעה על צמיגים סוף 2011 למכירה ב450 שקל לצמיג

מדובר על toyo T1R בסוף שנת 2011 205/55/16

הרכב שלי הוא כולה סיטרואן סי 4 אוטומט 110 כוח סוס , האם הצמיג הזה קיצוני מידי או שבמחיר הזה , זו הזדמנות פז גם ליהנות וגם לקבל איכות ?

אני לא רוצה צמיג עם חיים קצרים אני בקושי נוסע אני עושה מתחת ל7000 קילומטר בשנה , האם אתם הייתם הולכים על העיסקה ?

פורסם

קודם כל המחיר יקר יחסית.

הצמיג לא מומלץ מי יודע, הדופן שלו רכה והיא נוטה לקרוס בסיבובים.

האחיזה שלו ברטוב פחות טובה.

היה לי אותו ולא אהבתי אותו.

יש לך יוקו SDRIVE שעדיפים על הצמיג הזה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס על מה אתה מדבר ? זה אחד הצמיגים המדוברים של טויו , המחיר הכי נמוך שלו במחירון צמיגים tires4you זה 560 שקל .

והצמיג הזה עם קוד W עד 270 קמ"ש (שהאוטו שלי בלחץ מגיע ל180 אבל מי סופר)

אני יכול להגיד מנסיעה קצרה איתו יש הרגשה של הידבקות כזאת לריצפה לא יודע איך להסביר את זה , שעולים על באמפים או מהמורות בכביש אתה לא מרגיש קפיצה אתה כאילו על מסילה , לפחות זה מה שהרגשתי מהנסיעה מיפו לרעננה.

פורסם

אין לך מכונית דראג שישנה לך הדירוג מהירות של הצמיג. זה אחד הצמיגים המדוברים של טויו, אבל הוא לא בשמיים בכלל, הוא אוחז טוב בהתחלה אחרי 10K הוא נחלש להחריד ואני יכול להעיד מניסיון.

אני לא אהבתי את הצמיג ולא ממליץ למי שרוצה צמיג ספורטיבי.

אחיו הגדול עושה הבדל מטורף R1R ואוחז מדהים ולא פחות, אך אורך החיים שלו קצר משמעותית לצערי הרב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בהחלט אחרי שנה ירידה בביצועים. יש לי מגאן ספורט, בהתחלה זה היה מדהים, יציבות מטורפת בסיבובים, אחרי שנה התחלתי להיכנס לתת היגוי מהר מדי ,מה שלא היה קורה קודם. וזה לא ששחטתי את הצמיג בשנה הזאת. מה שכן זה הגיוני, צמיג לביצועים הוא רך ונמרח ולכן בלאי מהיר. לא ממליץ למכונית סטנדרטית. ראיתי משהו הרכיב אותו על מזדה 2 חי בסרט

פורסם

אצל אנטון , הם צמיגים משבוע 38 שנת 2011 , הוא נראה לי סתם זרק לי מחיר מבלי לבדוק למידה ותפסתי אותו במילה , והוא נראה לי קצת התחרט על המחיר שהוא נתן לי, אבל אני בטוח שהוא עדיין הרוויח ואני בטוח שהוא העדיף להיפתר מהם לפני שיגיעו לו ה2012 ואז הוא יתקע עם מלאי מיושן

אני לא נוסע הרבה בשנה , אני נוסע מקסימום 7000 אלף קילומטר אולי בלחץ 8000 , רוב הנסיעה רגועה לפעמים בא לי קצת ליהנות אז אני רוצה את האופציה , אני חושב שהצמיג הזה יכול לתת לי את המענה הזה

אני לא חורך אספלט ולא עושה סיבובים על 200 אבל מתי שבא לי קצת לתת גז בסיבוב בא לי להרגיש ביטחון ולא לעוף לצד השני

אני עומד לעלות שירשור בטכני על יישור קו שלם שעשיתי לרכב פלוס תמונות כולל הצמיג והתקנתו אצל אנטון

פורסם

היה לי אותם.

אהבתי אותם.

לא הרגשתי שום בעיה של דופן רכה/קורסת. אני נוסע עם לחץ אוויר של 38-39 על חם. אולי ב-29 זה באמת בעיה.

מחיר נראה לי סביר. בגלל שנתקלתי בעבר בבעיות עם צמיגים חדשים - אני לא מחפש מקום הכי זול אלא מקום שאני יודע שיתן לי פתרון ושרות. עוד 100-200 ש"ח על סט כולו זה שווה.

לגבי אורך חיים - שמעתי לא פעם שהם מאבדים אחיזה הרבה לפני שנגמר להם הבשר.

לא יודע - אצלי קודם כל הם אבדו בשר (אחרי 6500 ק"מ) והפכו לסמי סליקס.

בסוף אכן הרגשתי ירידה באחיזה - אבל במצב שלהם זה כבר היה אך טבעי.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קרוק אם אתה הרכבתה אותם על הרכב שיש לך בסימלון ואם הם היו הצמיגים שהתעללתה בהם בסימלון אז אין פלא שהם נגמרו לך אחרי 6500 קילומטר וגם זה הרבה , רוב הנסיעות שלי רגועות באמת ש98 אחוז מהנסיעות שלי הן רגועות ! אני פשוט סתם לפעמים שיש שיר טוב ברקע אוהב לעשות קצת כיף , במחיר שקיבלתי עליהם אין צמיג עדיף פשוט אין

התקנתי אצל אנטון

פורסם

הם היו על מיאטה משופרות.

וכן, אני לא מרחם על צמיגים ובלמים - ואורך חיים שלהם בהתאם :idea:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מנסיוני עם ה T1R יש להם שני חסרונות:

1. רגישים מאוד ללחץ אוויר - צריך לעשות מספר נסיעות כדי למצוא את לחץ האוויר המתאים. לחץ נמוך מדי יגרום לחושת המרחות בסיבובים ושחיקת יתר של כתפי הצמיג ולחץ גבוה מדי לא ינצל את כל שטח הסולייה ויפחית מאחיזתם.

2. הם רועשים. אין לי ממש רפרנס להשוואה אבל אין לי ספק שהצמיגים הנ"ל תורמים רבות לרעש בתא הנוסעים וזה מוחשי אף יותר ברכב שמלכתחילה לא היה שקט. זו הסיבה היחידה שהם לא יהיו הצמיגים הבאים שלי.

מעבר לכך מדובר בצמיגים הדביקים ביותר בטווח המחיר שלהם (למעט אולי ה S DRIVE שעכשיו מככבים כחביבי הפורום אך מצד שני התייקרו באופן די משמעותי ביחס ל T1R). אני איתם כבר למעלה משנתיים ולא מרגיש ירידה בביצועים או שחיקה מוגברת. סה"כ הם מזדקנים יפה והבלאי אינו כמו שדמיינתי וכמו שתיארו חברי פורום אחרים.

. ראיתי משהו הרכיב אותו על מזדה 2 חי בסרט

למאזדה 2 יש מידת צמיגים בעייתית ובמפתיע ה T1R הוא אחד הצמיגים הזולים ביותר שניתן למצוא במידה הזו. אם כבר, מה תגיד על מאזדה 5 שנועלת צמיגים כאלו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בהחלט אחרי שנה ירידה בביצועים. יש לי מגאן ספורט, בהתחלה זה היה מדהים, יציבות מטורפת בסיבובים, אחרי שנה התחלתי להיכנס לתת היגוי מהר מדי ,מה שלא היה קורה קודם. וזה לא ששחטתי את הצמיג בשנה הזאת. מה שכן זה הגיוני, צמיג לביצועים הוא רך ונמרח ולכן בלאי מהיר. לא ממליץ למכונית סטנדרטית. ראיתי משהו הרכיב אותו על מזדה 2 חי בסרט

כי רק עם מגאן RS (אם יש לך בכלל, נדמה לי שיש לך מגאן קופה ישנה, אני טועה?) אפשר להנות בנהיגה (NOT!). רד מזה, אני הרכבתי יוקו S.DRIVE על מאזדה2, ואני שמח שלא הלכתי על איזה דאנלופ למשפחתיות. ההבדל בין היוקו לצמיגים המקוריים היה תהומי, והרכב גם הוא השתנה, מן הסתם לטובה ובהרבה. ככה שדיי עם הקשקוש של "ראיתי מישהו עם מאזדה2 שם צמיג כזה, חי בסרט". רד מהעץ שטיפסת עליו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אפשר בבקשה הסבר למה "מצחיק" להרכיב לרכב מיני\סופר מיני\משפחתית צמיג ספורטיבי?

למה מצחיק?אני עם אוונסיס וT1R,שילוב של רכב כבד,הגה מת וזווית גלגול של משאית,מי שאוהב לנהוג יכול להנות מכל רכב ואם אפשר לשפר מעט אחיזה אז למה לא?

ברור שעם ספורטיבית נהנים יותר,אבל בנתיים...למה לא להנות? ;)

יותר מזה,אני בחיפוש של ג׳אנט נוסף לרכב ואז אני קונה זוג של R1R לימי כיף.

לעניין-המחיר שקיבלת הוא טוב,אני על 205/55R16 שילמתי 550 או קצת פחות לצמיג,וזה הכי זול שהיה בירושלים,על הדרך מצאתי גם בעל מקצוע זהב,אני מגיע כל הזמן כדי להצליב,ולשגע אותו עם השיגעונות שלי.

לגבי הצמיג עצמו,אני אישית התאכזבתי ממנו,לא בגלל שהוא לא אוחז,הוא אוחז מצויין,אבל אני מוצא את עצמי מתעסק בלי סוף בקומבנציות ניפוח ובהצלבות של הצמיגים.

הדופן רכה,ובנהיגה חזקה אני צריך לנפח אותו ב38-40PSI כדי שהוא לא יימרח,כנראה שברכבים יותר קלים זה פחות מורגש,אבל אצלי זה מאוד מעצבן כי אז מתחילים לקבל מכות מכל סדק והרכב מרגיש קשה ומעצבן ובנוסף להגה המת הוא הופך לסופר מת ומרגיש סופר קליל.

הסוליה החיצונית הולכת לעולמה די מהר,פשוט נעלמת כאילו לא הייתה,וצריך להצליב את הצמיגים הרבה.

כל ההתעסקות סביב הצמיגים(הצלבה בתדירות גבוה,ניפוחים וכו)הורידה לי מהT1R,והסט הבא שלי יהיה כנראה הS.Drive.

מי שאוהב לנהוג והרבה,ולא סתם לגהץ סיבוב פה ושם,שילך לקנות לעצמו צמיג אחר,הT1R לא נראה לי מתאים למי שאוהב נהיגה הארד קור.

אה,והאחיזה יורדת משמעותית עם הזמן.

פורסם

יופי אז ככה זה נשמע שעשיתי החלטה נכונה שרכשתי אותם במחיר הזה , חבר שלי שיש לו צמיגיה ( פנצ'ריה מילה מיושנת) אמר לי לרוץ לעשות את העיסקה מהר לפני שהוא יתחרט . נסעתי באותו רגע לאנטון . אני עדיין לא נסעתי איתם מספיק בשביל לתת חוות דעת רצינית מבחינתי . אבל לעומת הקוקטיל צמיגים שהבחורה שקניתי ממנה את הרכב שמה על האוטו זה באמת הרגשה אחרת ,

שחזרתי מאנטון תקלטו מה היה איתי על איילון - אוודי q8 מוסטנד גי טי ואוודי משוגעת שחורה זה היה משהו אר אס נראה לי 8

הרגשתי כאילו אני בארהב לא פחות

• תוכן חדש...