Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר שכוללת גם טיפול 10K (מצתים, פלאגים, החל' שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר, נוזל קירור מנוע). כל זה בעלות של 1,500 שקל. מדובר במוסך מורשה (הילוך שישי).

האם המחיר גבוה או סביר? כי ראיתי שהמחירים אמורים להיות סביב ה-1000 שקל, מצד שני הפוסטים היו מלפני כמה שנים.

פורסם

לפני כשנה עשיתי טיפול + טיימינג לגטס שלי במוסך הקבוע שלי (ראה את הפוסט שלי מאז כאן)

מאוד סביר לדעתי שצוכל לסגור את הסיפור ב1000 ש"ח אם תקנה חלקים בעצמך ותיגש לקחת הצעת מחיר מכמה מוסכים.

אתה תתפלא באיזה מהירות הם מתגמשים כשהם מבינים שאתה עומד להכנס לאוטו ולנסוע לבקש הצעת מחיר ממוסך נוסף. הם יודעים שכשתגיע למוסך הבא ותגיד X מבקש 400 ש"ח על עבודה, יש סיכוי שיגידו לך "סבבה, נעשה לך ב300 במחיר היכרות".

זה עובד, בדוק. מנסיון אישי

פורסם

1000 שקל? לקחת בחשבון גם את הטיפול?

האם גם ליונדאי אקסנט (מודל 2000) צריך לקנות מה שקנית >>> רצועה + מותחן + גלגלת סרק?

האם קונים מחנויות כגון אוטו דיפו? כי רק על זה אני מצליח לחשוב...

פורסם

700 שקל? אז אם נוסיף 300 על העבודה נגיע ל-1000. זה נוסיף עלות טיפול 10K ואז נגיע למחיר שהציעו לי במוסך הילוך שישי :wink:

פורסם
1000 שקל? לקחת בחשבון גם את הטיפול?

כן, החלקים לטיפול עלו כ 250 ש"ח, סט הטיימינג עלה לי גם כ 250 ש"ח {את כל החלקים קניתי בעצמי והבאתי למוסך}. העבודה עלתה לי 400 ש"ח. סה"כ 900 ש"ח.

במקרה שלי מדובר אמנם בגטס אך להערכתי לא יהיה הבדל משמעותי {אם בכלל} במחיר החלקים עבור יונדאי אחרת

האם גם ליונדאי אקסנט (מודל 2000) צריך לקנות מה שקנית >>> רצועה + מותחן + גלגלת סרק?

אני לא יודע לענות לך תשובה מוסמכת על כך ולא רוצה להטעות אותך.

אני אמרתי לבחור שמכר לי את החלקים שאני צריך לעשות טיימינג, הוא ידע איזה חלקים אני צריך.

מדובר ברכבים מאוד נפוצים, קשה לי להאמין שתמצא חנות חלקי חילוף שבה לא ידעו מה תצטרך.

אם אתה מאזור חיפה, אני יכול להפנות אותך לבחור שמכר לי את החלקים {אח של חבר לעבודה שהוא בעל חנות}

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תוכלו להגיד לי מה אני צריך לקנות? דיברתי עכשיו עם מוסך ואמרו לי שצריך רצועה+2 מיסבים. האם הכוונה לרצועה + מותחן + גלגלת סרק?

אגב - באותו מוסך הציעו לי 600 שקל+מע"מ רק על העבודה. כששאלתי כמה יעלה לי במידה והם גם קונים וגם עושים טיפול אז אמרו שיעלה כ-1600 שקל. במחיר הזה כדאי לי לקחת את ההצעה שקיבלתי ממוסך הילוך שישי (1580 כולל הכל)

• תוכן חדש...