Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו מגאן 2001 כאוטו שני והגיע הזמן להחליף 4 צמיגים.

(חלקם גמורים וחלקם פשוט ישנים 3-4 שנים).

הייתי אצל צמיגאי (?) שנתן לי הצעת מחיר ל4 צמיגים 185/60 R15 של אליאנס מדגם ג'וניה (לא הצלחתי ממש להבין את השם)

במחיר של 1300 ש"ח.

האם מחיר הגיוני? ממה שרשום בפורום ראיתי שהם בכלל נסגרו...

האם פשיטא שכולל פו"ה ואיזון?

אשמח לכל הערה והארה !

תודה !

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מחיר יקר מאוד,

לפחות בהתחשב בעבודה שאפשר לקנות צמיגים בינוניים של חברת מוכרת במידה הזאת.

אל תשכח לבדוק את תאריך הייצור של הצמיגים מופיע ב4 ספרות כאשר השניים הראשונות מסמלות שבוע והשניים אחריהן מסמלות שנה.

למשל 3610 שבוע 36 של שנת 2010.

בהצלחה.

פורסם

מקסיזם,

יש לך הצעה בחולון למקום ? לחברה ספציפית? לדגם מסויים?

זו ההצעה שקיבלתי מצמיגי אנטון.

האמת שעבור המחיר הזה מוכן לנסוע כמעט לכל מקום !

תודה !

פורסם

המפעל של אליאנס נסגר לפני שנים אחדות, ככה שלא ממש ברור לי איזו סחורה אותו צמיגאי מנסה למכור לך. על כל פנים, מומלץ להתרחק.

גם כשהמפעל עבד, לא היה מדובר בפאר התוצרת, ואני עדין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
המפעל של אליאנס נסגר לפני שנים אחדות, ככה שלא ממש ברור לי איזו סחורה אותו צמיגאי מנסה למכור לך. על כל פנים, מומלץ להתרחק.

אלעד - רוב תודות על המידע !!

ללא ספק סייעת רבות, מכיוון שבנושא זה היני לוקה בחוסר ידע רב.

האמת שקניתי אצלו 2 צמיגים לפני 3 שנים והם בסדר עד היום אבל אני לא נוסע יותר מדי ככה שעם כל צמיד "בסדר" הייתי מסתדר,

וזו הסיבה שחזרתי אליו אבל אולי למרות השמועות הטובות על המקום אולי משתנים עם הזמן או שפשוט הכסף משנה את האדם.

נכנסתי ל- tires4u.co.il ואראה מחר מה הצעות המחיר שהם ייתנו לי.

שוב תודה לאנשים המדהימים באתר זה שתורמים מהידע הרב שברשותם,מזמנם וממרצם ומסייעים

בהקטנת "העבודה בעיניים" על האזרח הפשוט !

אין לי ספק שהטוב יחזור אליכם בצורה זו או אחרת !!

אורי

פורסם
במחיר דומה יש צמיג Falken 912

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=336964&AreaId=0&ManfCountry=ארץ יצור מקור: יפן

סליחה על הבורות -

האם גודל הצמיג בהכרח אומר שגם הג'אנט יתאים?

אני מניח שהפלקן 912 שהבאת הינו מחברה טובה יותר, האם יש דרך לדעת מראש איזה צמיג עלי לחפש?

או לפחות איזו חברה לבחור?

שוב תודה על העזרה!!

ראה הכרת תודה נרחבת בתשובה קודמת.

:-)

אורי

פורסם

כל צמיג במידות 185.60.15 יתאים לג'אנטים שלך אם זו המידה הנוכחית והמאושרת ברשיון.

מאחר ואין לך דרישות ספציפיות מהצמיג כל שעליך לעשות הוא לבחור צמיג טרי, שנכנס לך בתקציב ומגיע מחברה מוכרת.

הביקורות על הפאלקן ZE912 חיוביות למדי ונראה שהוא צמיג שנותן תמורה מצויינת למחיר.

חברות צמיגים מוכרות נוספות: גודייר, פירלי, קונטיננטל, מישלין, קלבר, טויו, יוקוהמה, קומהו, דנלופ (חוץ מדגם SP490 שלהם) - כולם יקנו לך צמיג בטיחותי ואמין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום,

הבחור כבר עשה לך חיים קלים - הוא הכניס את המידה שלך ומצא את הדגם המדוייק.

פאלקן היא חברה יפנית, והצמיגים ככל הנראה מיוצרים בתאילנד ( לא כזה משנה ).

צמיגים לא יקרים, אבל מספיק טובים - תמורה מלאה למחיר הנמוך.

הרבה יותר מוצלחים מאליאנס .

ברמת המחירים של פאלקן לא תמצא שום דבר יותר טוב.

זאת רשימת פנצ'ריות במרכז הארץ:

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=1&iCity=0

תתחיל מטלפון לפנצ'ריה בחולון (הוא מפרסם פאלקן ב 350 ש"ח לצמיג) ותבדוק שיש לו את הצמיגים במלאי, שהמחיר כפי שמופיע באתר ומה תאריך ייצור שלהם.

אם יש בעיו - תתחיל להתרחק לבת-ים, גבעתיים, רמת גן (כאן היה לי ניסיון טוב בצמיגי שואף).

אתה יכול גם להתקשר ל"צמיג ישיר" פ"ת ולבדוק מה המחיר אצלו (הוא לא מפרסם באתר הנ"ל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף לך לחפש ContiEcoContact של קונטיננטל. יעלה קצת (100-200 לסט) יותר אבל הם עדיפים, במיוחד ברטוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
עדיף לך לחפש ContiEcoContact של קונטיננטל. יעלה קצת (100-200 לסט) יותר אבל הם עדיפים, במיוחד ברטוב.

רואים שבחרת שם שיתאים לך - :-D !

אין לזה סוף, תמיד אפשר למצוא משהו "קצת" יותר טוב.

אני מזכיר שמדובר על רכב שני שבשנה האחרונה נסע פחות מ1000 ק"מ,

לא,לא טעיתי, התכוונתי פחות מאלף.

מכיוון שפלקן נשמע לי אחלה, נשאר רק המקום.

יש למישהו המלצה על מקום במרכז (עדיפות לחולון).

קראתי הערות שונות - אנטון בדרום ת"א ובחולון,צמיג ישיר בפ"ת והאמת שהייתה קיצוניות בדעות.

אשמח לשמוע משהו ספציפי לגבי אלו בחולון-אנטון וצמיגי כחלון.

פעם נוספת,

רוב תודות לכל המסייעים במשימה כה "מורכבת" זו.

חג שמח,

אורי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1250 ל4 צמיגי פלקן 912 - היה קצת חוסר אצל פנצריות שונות בסוף הגעתי לאנטון ביפו (יפת 88,יפו)

מה שכן,

למחרת הלכתי לטסט והייתי צריך כיוון גלגלים...

פורסם

זה לא נכון.

הם עדיין קיימים ומייצרים צמיגים בארץ, פשוט נמכרו לחברה הודית. כמו שציינו, יש מיגים עדיפים במחיר הזה.

פורסם
מה שכן,

למחרת הלכתי לטסט והייתי צריך כיוון גלגלים...

אני מניח שהצמיגאי עשה לצמיגים איזון דינמי לפני ההרכבה.

כוון גלגלים זה דבר אחר שאינו מבוצע על ידי הצמיגאי.

פורסם
זה לא נכון.

הם עדיין קיימים ומייצרים צמיגים בארץ, פשוט נמכרו לחברה הודית. כמו שציינו, יש מיגים עדיפים במחיר הזה.

אישית לא יצא לי לראות צמיג חדש של אליאנס. יש מצב שהמפעל פשוט מייצר צמיגים תחת מותג אחר?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...