Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעה לטבריה מכביש החוף - איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני נוסע על כביש החוף מכיוון גלילות לכיוון צפון, איך מגיעים לטבריה?

ככל הידוע לי אני צריך לצאת היציאה של זכרון יעקב ולהמשיך ישר עד טבריה...

אבל אני אשמח לקבל כמה שיותר פירוט...

אגב, נקודת היעד היא חוף דוגית.

תודה :D

פורסם
אם אני נוסע על כביש החוף מכיוון גלילות לכיוון צפון, איך מגיעים לטבריה?

ככל הידוע לי אני צריך לצאת היציאה של זכרון יעקב ולהמשיך ישר עד טבריה...

אבל אני אשמח לקבל כמה שיותר פירוט...

אגב, נקודת היעד היא חוף דוגית.

תודה :D

תרד במחלף זכרון יעקב, תמשיך ישר בצומת פארדיס,תעבור את יקנעם ותפנה ימינה לכיוון עפולה-טבריה, משם תמשיך ישר עד לצומת המוביל ומשם כבר יש שילוט ברור ודרך קלה להגעה.

פורסם

חוף דוגית הוא ממש לא בטבריה ,אלא צפונית לעין גב - כלומר בצידה המזרחי של הכנרת.

אם אתה מגיע לטבריה אתה צריך להמשיך בכביש הראשי דרומה , לצאת מהעיר ,דרומה דרך כינרת (המושבה) , דגניה ,צמח , שמאלה בצומת חמה ,ולנסוע צפונה , לעבור את עין גב , ואחרי הלונה גל מצד ימין.

אפשרות אחרת (לדעתי היא עדיפה בשבת בבוקר/צהריים כי לא צריך להיכנס לטבריה) - מחלף קיסריה , ימינה ,עד גן שמואל . שמאלה עם הכביש (למעשה אתה ממשיך ישר , חוצה את כל ואדי ע'רה , צומת מגידו , כביש הסרגל (מלא מארבי לייזר) , באמצעו פונה ימינה לכיוון התענכים , ישר עד צומת T, בצומת ימינה , עובר את כלא שאטה וקיבוץ בית השיטה . טיפה לפני בית שאן פונה שמאלה לכיוון בקעת הירדן , ובצומת ה-T הבאה שמאלה , כלומר צפונה. הכביש מסתיים אחרי 30 דק' נסיעה בצומת צמח ,שם ימינה ושמאלה בצומת חמה, על צידה המזרחי של הכנרת צפונה עד לחוף דוגית.

פורסם
אפשרות אחרת (לדעתי היא עדיפה בשבת בבוקר/צהריים כי לא צריך להיכנס לטבריה) - מחלף קיסריה , ימינה ,עד גן שמואל . שמאלה עם הכביש (למעשה אתה ממשיך ישר , חוצה את כל ואדי ע'רה , צומת מגידו , כביש הסרגל (מלא מארבי לייזר) , באמצעו פונה שמאלה לכיוון התענכים , ישר עד צומת T, בצומת ימינה , עובר את כלא שאטה וקיבוץ בית השיטה

אתה בטוח שזה שמאלה לכיוון התענכים? אני זוכר שפונים שם ימינה.. ובמפה הלא-ברורה-בעליל של eMap נראה שאין בכלל שמאלה.

Image1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפניה מכביש הסרגל לתענכים היא אכן ימינה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
חוף דוגית הוא ממש לא בטבריה ,אלא צפונית לעין גב - כלומר בצידה המזרחי של הכנרת.

אם אתה מגיע לטבריה אתה צריך להמשיך בכביש הראשי דרומה , לצאת מהעיר ,דרומה דרך כינרת (המושבה) , דגניה ,צמח , שמאלה בצומת חמה ,ולנסוע צפונה , לעבור את עין גב , ואחרי הלונה גל מצד ימין.

אפשרות אחרת (לדעתי היא עדיפה בשבת בבוקר/צהריים כי לא צריך להיכנס לטבריה) - מחלף קיסריה , ימינה ,עד גן שמואל . שמאלה עם הכביש (למעשה אתה ממשיך ישר , חוצה את כל ואדי ע'רה , צומת מגידו , כביש הסרגל (מלא מארבי לייזר) , באמצעו פונה שמאלה לכיוון התענכים , ישר עד צומת T, בצומת ימינה , עובר את כלא שאטה וקיבוץ בית השיטה . טיפה לפני בית שאן פונה שמאלה לכיוון בקעת הירדן , ובצומת ה-T הבאה שמאלה , כלומר צפונה. הכביש מסתיים אחרי 30 דק' נסיעה בצומת צמח ,שם ימינה ושמאלה בצומת חמה, על צידה המזרחי של הכנרת צפונה עד לחוף דוגית.

ברגע זה סיבכת לי את החיים :lol:

פורסם

דרך עפולה לא שווה כבר להמשיך שם ישר דרך דברת ואחרי תחנת פז לקחת ימינה עד למושב של הצ'רקסים או מה שלא יהיה ואז יורדים במושב הדתי הזה ויוצאים כמעט לצמח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברגע זה סיבכת לי את החיים :lol:

1. בשביל זה אני כאן :twisted:

2. ההערה נתקבלה ותוקנה (אכן ימינה בכביש הסרגל). תודה ,ועם המאזינים הסליחה.

3. תומר - להמשיך עד עפולה , כפר תבור ויבנאל (זה לא מושב דתי ,למרות שהברסלבים משתלטים שם) לא ממש שווה ,כי הדרך ארוכה יותר , והשילוט בתוך עפולה לא מי יודע כמה , די קל ללכת לאיבוד.

4. יש עוד כמה וכמה דרכים ,ניתן להגיע דרך פוריה ולרדת דרך אלומות . ניתן להגיע דרך מגדל ולהקיף את הכנרת מצפון דרך צומת כורסי וגשר אריק ,אבל הדרך הכי קצרה מהמרכז לחוף דוגית היא דרך הבקעה.

פורסם

מהבקעה זה לא מי-יודע-מה-מקצר...

אני יוצא מאריאל, ככה שדרך הבקעה הרבה יותר נוח, אבל זה לא מקצר כל כך.. מנסיון שלי ושל אחרים, זה מקצר אולי ב10-20 דקות...

אבל המצב הביטחוני שם על הפנים ומפחיד לנסוע שם :roll:

אז... בשביל להגיע לחוף דוגית הכי נוח לנסוע בדרך שאתה אמרת?

פורסם

אוקיי, לפי מה שהבנתי חוף דוגית זה צמוד ללונה גל - חוף גולן

ככה שבטח צריכה להיות למקום גישה קלה ונוחה בגלל שזה פארק מים גדול...

אז מי שמכיר גישה כזו מכביש החוף - אני אשמח לשמוע.

תודה :roll:

פורסם

איך להגיע מהבקעה לדוגית אני לא יודע כי אף פעם לא נסעתי משם, אבל מה בדיוק הקשר בין פארק מים לדוגית?! דוגית זה כולה חוף רגיל, יש שם בימי שישי מסיבות טובות וכל הצפון הולך למסיבות האלה, אולי תה מתכון לדוגה שזה עוד אפשר לקרוא לו פארק מים (גם כולה יש שם 2 מגלשות...)

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

• תוכן חדש...