Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את הפיאסטה החדשה ב-75K.

הזמנתי נסיעת מבחן, אך רציתי לקבל התרשמויות מחברי הפורום עד אז.

השיקולים שלי בעיקר הם בטיחות ושיוט שקט ונוח (הרכב יעשה 70 ק"מ ליום על כביש 1/איילון), ומשני לכך צריכת דלק ואבזור.

תא מטען ומקום מאחורה ממש לא משנה.

לפי מה שראיתי במבחני דרכים של הפיאסטה, היא עונה על כל הדרישות. רציתי רק להוסיף כמה שאלות:

1. אשמח לחוות דעת מבעלי הרכב בפורום.

2. יש לי ניסיון עם עלויות טיפול וחלפים של אירופאיות ויפניות, אבל פורד לא - מה העלויות בהשוואה לאלו?

3. האם כדאי לקנות את הפיאסטה חדשה, או לרכוש יד שנייה (רכב אחר העונה על הדרישות כי למיטב ידיעתי אין דגמים ישנים יותר של פיאסטה בארץ)?

תודה,

אדם

EDIT: מעוניין רק ברכב ידני

פורסם

הפיאסטה הידנית היא רכב חדש בשוק ואם תיראה ביד 2 לא נמכר עוד יד 2 בכלל.

בתחום הבטיחות היא אחת הבטוחות עם 7 כריות אוויר בעוד שלשאר יש 6,כרית הנוספת היא לברכיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיאסטה הידנית היא רכב חדש בשוק ואם תיראה ביד 2 לא נמכר עוד יד 2 בכלל.

בתחום הבטיחות היא אחת הבטוחות עם 7 כריות אוויר בעוד שלשאר יש 6,כרית הנוספת היא לברכיים.

לזה התכוונתי - אין היצע שלהן של יד2. השאלה אם יש רכב שיענה על הדרישות שלי שניתן לקנות יחסית חדש ביד2?

ויש לך מושג לגבי השאלה ה2 שלי לגבי עלות תחזוקת רכבי פורד? לפי מה שהבנתי הרכב מורכב בגרמניה?

פורסם

לדעתי רכבי הסופר מיני בטווח המחירים הללו מאוד כדאיים,תוכל לקנות רכבים יד 2 בטווח הזה שיהיו אולי יותר חזקים,אך לקראת סוף האחריות.

לגבי התחזוקה של רכבי פורד לא יודע.אך לא צריך להיות מעל הממוצע,זה לא רכב יוקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...