Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום למוסך וביקשו בשביל להחליף משאבת מים ורצועת טיימינג 2100 (כולל מע"מ, לא יודע אפילו אם זה כולל עבודה).

האם זה מחיר טוב? סביר? ניסו לעבוד עלי?

גולף 2006.

המשאבה לא מקורית והרצועה כן.

צריך את דעתכם בבקשה.

פורסם

נשמע לי קצת גבוה, אבל לא מאוד מוגזם.

לפני 8 שנים החלפתי טיימינג לגולף, ללא משאבה, ועלה לי מעט למעלה מ-1,000 ש"ח. תוסיף משאבה + עבודה על המשאבה (למרות שזה באותו פירוק) והתקרבת לסכום שנקבו.

לדעתי, על הדרך של פירוק הטיימינג כדאי להחליף משאבה. אבל מבחינת המוסך הם כנראה סופרים את זה בנפרד, שעתון לטיימינג ושעתון למשאבה, מה שמנפח את המחיר.

פורסם

מחיר גבוהה מאוד, כי ברגע שעושים טיימינג אז ההחלפת משאבת מים היא "על הדרך" כי היא נמצאת תוך כדי הפירוק של הטיימינג, אז בגלל זה הם מנסים לחייב אותך על כל דבר בנפרד כאילו פירקו פעמיים הכל מהתחלה.

אני גם קיבלתי הצעה של קצת מעל אלפיה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מחיר טיפה גבוה בייחוד משאבה לא מקורית.

ממליץ על מקורית לא שווה להתעסק עם זה,

במקרה של תקלה יכול להגרם נזק רציני למנוע.

כדי לך לברר עוד מחירים, מאיזה איזור אתה?

פורסם
הלכתי היום למוסך וביקשו בשביל להחליף משאבת מים ורצועת טיימינג 2100 (כולל מע"מ, לא יודע אפילו אם זה כולל עבודה).

האם זה מחיר טוב? סביר? ניסו לעבוד עלי?

גולף 2006.

המשאבה לא מקורית והרצועה כן.

צריך את דעתכם בבקשה.

כמה ק"מ נסע הרכב? המחיר סביר פחות או יותר, אבל אצל מוסך רון חבר הפורום תוכל לבצע את העבודה במחיר זול יותר ובאיכות טובה או שוות ערך לפחות מבחינת מקצועיות העבודה.

מחיר גבוהה מאוד, כי ברגע שעושים טיימינג אז ההחלפת משאבת מים היא "על הדרך" כי היא נמצאת תוך כדי הפירוק של הטיימינג, אז בגלל זה הם מנסים לחייב אותך על כל דבר בנפרד כאילו פירקו פעמיים הכל מהתחלה.

אני גם קיבלתי הצעה של קצת מעל אלפיה.

מזתומרת "ההחלפה היא על הדרך"? זה לא שברגע שמפרקים את הרצועה המשאבה מתפרקת בכוח הרצון מעצמה, כמו"כ יש לקחת בחשבון מילוי מחודש של נוזל קירור.

מחיר טיפה גבוה בייחוד משאבה לא מקורית.

ממליץ על מקורית לא שווה להתעסק עם זה,

במקרה של תקלה יכול להגרם נזק רציני למנוע.

כדי לך לברר עוד מחירים, מאיזה איזור אתה?

מאיפה אתה יודע מה טיבן של משאבות לא מקוריות? אולי מדובר במשאבה תואמת מקור? למה לומר דברים חסרי ביסוס?

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו במוסך החלפת תיזמון כזאת עם רצועה ומותח מקוריים עולה כ 1200 שח לפני מעמ

אני אישית ממליץ להתקין משאבת מים חליפית איכותית של יצרן גרמני שמחירה כ 350 שח

כי המקורית מאד יקרה כ 650 שח והיא לא יותר טובה .

אלנו במוסך התוספת עבור החלפת משאבה היא 500 שח לפני מעמ והמחיר כולל את המשאבה

העבודה להחליף אותה והחלפת כל נוזל הקרור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

המחיר שרון הציע הוגן ועומד על 1,972 ש"ח כולל מע"מ.

כפי שכתבתי בתחילת השרשור, ההצעה שקיבלת נשמעת לי קצת גבוהה, אבל לא מאוד מוגזמת. אם מדובר על הצעה ממוסך שאינך מכיר, גש לרון, אפילו אם הוצאות הדלק יקרבו אותך להצעת הצחיר המקורית.

פורסם

תלוי אצל מי החלפת?

החלפים של פולקסווגן מאוד גבוהים ביחס למכוניות אחרות והמחיר במוסכים מורשים של היבואנים עולה פי כמה וכמה.

מזכיר לי את תקופת הפאסאט שלנו...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...