Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאחרונה שמתי לב שבתוך המיכל מסביב ובתוך המים יש שמן. לי זה נראה כמו בוץ כזה חום. יש הרבה מסביב למיכל וקצת בתוך המים.הייתי במוסך מורשה(לא שאני מטפל בו קבוע) בשביל להחליף טרמוסטט והם אמרו לי שיש לי שמן שם וזה יכול לגרום לראש מנוע ההאם זה נכון? ואיך בדיוק מגיע לשם שמן מנוע למיכל נוזל קירור , זה יכול לגרום בגלל שיש יותר מדי שמן מנוע ? כי יש לי דיי הרבה מעל השתי קווים במד שמן .. איך אפשר לטפל בזה והאם זה עבודה יקרה?

פורסם
הם אמרו לי שיש לי שמן שם וזה יכול לגרום לראש מנוע ההאם זה נכון?

אמרו לך נכון -זה עלול להסתיים בשיפוץ ראש מנוע, הוצאה של כמה אלפי שקלים בודדות.

אין קשר לעודף שמן במנוע, למרות שעודף שמן גם כן מאוד לא טוב.

האם תמיד היה לך עודף שמן, או רק לאחרונה?

אולי זה גם הפוך, המים נכנסים לשמן?

תפתח פקק מילוי השמן ותראה שאין מין קצף על הפקק ובפנים.

מאיפה אתה? אולי כדאי לך להכנס למוסך שמתמחה בפיג'ו אבל לא מורשה יבואן (יחסוך עלויות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ואיך בדיוק מגיע לשם שמן מנוע למיכל נוזל קירור , זה יכול לגרום בגלל שיש יותר מדי שמן מנוע

זה קורה כי מעברי המים והשמן בין הבלוק לראש סמוכים אחד לשני, ואם אין בינהם אטימה טובה, אז יש מעבר בין אחד לשני...

פורסם
.כדי שתטפל בזה לי זה קרה לפני חודש וקצת

רק שאצלי נכנס כול השמן מנוע למיכל מים

.אצלי המזל שלא הלך הראש מנוע

איך כל השמן הגיע למים ואין בעיה בראש מנוע?

פורסם

תודה על התשובות , בפקק מילוי השמן אין בועות ומים , אני מאזור חיפה והקריות מישו מכיר מוסך טוב ואמין שמתמחה בפיגו ובמחירים סבירים (אני חייל)

פורסם
זה קורה כי מעברי המים והשמן בין הבלוק לראש סמוכים אחד לשני, ואם אין בינהם אטימה טובה, אז יש מעבר בין אחד לשני...

אפשר לטפל בזה שהמעברים לא יהיו כל כך סמוכים ואיך לבדוק אטימה

אמרו לך נכון -זה עלול להסתיים בשיפוץ ראש מנוע, הוצאה של כמה אלפי שקלים בודדות.

אין קשר לעודף שמן במנוע, למרות שעודף שמן גם כן מאוד לא טוב.

האם תמיד היה לך עודף שמן, או רק לאחרונה?

אולי זה גם הפוך, המים נכנסים לשמן?

תפתח פקק מילוי השמן ותראה שאין מין קצף על הפקק ובפנים.

מאיפה אתה? אולי כדאי לך להכנס למוסך שמתמחה בפיג'ו אבל לא מורשה יבואן (יחסוך עלויות).

אין לי כלום בפקק מילוי השמן ובפנים

היה לי עודף שמן מאז שהחלפתי מנוע קצת יותר מחצי שנה בערך אבל לא יותר משנה! החלפתי מנוע בגלל סדק גדול בבלוק

פורסם
אפשר לטפל בזה שהמעברים לא יהיו כל כך סמוכים ואיך לבדוק אטימה

אין איך לטפל בזה, ככה המנוע בנויי.

יש איך לבדוק- תניע תוציא את מדיד השמן, ותסתום את הפתח עם האצבע- תנסה להרגיש אם יש פעימות אוויר שמנסות לצאת מהפתח של המדיד.

פורסם

יש אופציה אחרת שלא חושבים עליה - אם ערבתת נוזלי קירור שונים, כפי שקרה לי, יש תגובה בין החומרים שנראית כמו שמן.

פורסם

טוב רצתי לעדכן שהייתי במוסך והמכונאי אמר שזה לא שמן הוא בדק טוב ואמר שזה קצת בוץ שזה טבעי שכל הליכלוך מגיע לשם ושזה לא שמן ואין מימה לפחד הוא הוציא את המיכל וניקה לו אותו טוב עם סבון מיוחד ..

• תוכן חדש...