Jump to content

davidsasoon

  • הודעות

    41
  • כאן מאז:

הנקודות של davidsasoon

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. תודה איציק אפשר לסגור .
  2. מהי נורת האזהרה הזאת ?(V14) תודה .
  3. אז לפי מה שאתה אומר זה יכול להיות אדים שמצטברים באגזוז ? (השמן מנוע בסדר גמור ) (מיכל המים בדיוק בקו)
  4. שבת שלום לכולם. לפני שבועיים התקנתי ברכב שלי דאון פייפ . ומאז אני רואה שיוצא לי עשן לבן כשאני עומד במקום וזה קורה רק לאחר כמה דקות. לפני הדאון פייפ זה לא קרה בחיים אפילו לא ראית קצת עשן יוצא מהרכב . (רכב סיאט איביזה קופרה 2007 )
  5. תודה רבה לך. אז ככה לשייף לא הייתי צריך לפני כי לא היה לי מה למלאות ובקשר ללכה לא הייתי צריך כי זה מבריק רק אם אתה צובע בצבע מט אז יש אפשרות להשים לכה. לא צבעתי תחלק הפנימי לא רואים אותו וחבל לבזבז עוד כסף. לגבי הערות שלך יכול להיות שעיתון זה יחסוך תזמן אבל זה לא יעשה את העבודה כמו שצריך בגלל שאני דוחף את המסקנטייפ בין הגאנט לצמיג וככה אני צובע בלי פחד .ועיתון יכול לעוף ברוח וזה תמיד יזוז ויפגע בצמיג.
  6. שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני רוצה לצבוע את ג'אנטים לשחור ולאחר בדיקת מחירים זה ממש יקר אז חשבתי ללכת ולעשות את זה לבד ולראות איזה תוצאות אפשר להוציא לבד. כלים וחומרים דרושים: *צבע פריימר -2 יח *נייר שיוף עדין *צבע - 4 יח' (יעקבי גימור מקצועי שחור מבריק) *כלים לפרק את הגלגלים *בוקים של עץ בשביל שהאוטו יעמוד יציב לאחר הוצאת הגלגלים *מסיר שומנים (בשביל להוציא תשומן מהגאנט) *מסקנטייפ 1 יח שלב ראשון. נקיון הגאנטים :השתמשתי במסיר שומנים ולשפשף טוב שלא היה שום שומן .
  7. מישהו יודע איפה זה נמצא ?
  8. הרכב אצלי כמה חודשים .ואני רוצה לעשות כול טיפול אפשרי בשביל להיות בראש שקט קודם לפני שאני עושה את הטיפול לשמן גיר אני רוצה לדעת איפה הוא נמצא.
  9. שלום לכולם. היום עשיתי טיפול לרכב לבד החלפתי את כול סוגי השמנים ברכב . . ?הבעיה היחידה שאני לא מוצא היכן נמצא שמן הגיר רכב תמונה תתקבל בברכה וגם הסבר תודה לעוזרים.
  10. .כדי שתטפל בזה לי זה קרה לפני חודש וקצת רק שאצלי נכנס כול השמן מנוע למיכל מים .אצלי המזל שלא הלך הראש מנוע
  11. שאתה אומר מוסך מורשה כבר שלמתה כסף יש מוסכים שיתנו עבודה לא פחות טובה כמו מוסך רון פליקס וגם אני בטוח שעוד אנשים ימליצו לך פה על זה .
  12. צמפיון מוטורוס בני ברק רחוב לחי 1
  13. תחדש אחי אוטו אש..
  14. בהצלחה .
  15. שבוע טוב לכולם. אולי זה ישמע מצחיק אבל חבר שלי חשב שהבוסט קונרטול זה המערכת של האוטו ושחק בזה בזמן שלא הייתי ברכב אני צריך עזרה בכיוון של הבוסט.. (רכב סיאט איביזה קופרה 07) תמונות. 2 3 4 5 6 7 8 9 10
×
×
  • תוכן חדש...