Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן בשרייד 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

איתרתי בשרייד 98 של דוד שלי נזילת שמן ליד הפילטר שמן. קשה לקבוע מאיפה בדיוק , הבחור לקח את הרכב למוסכניק שאמר לו שזה מחזירי שמן הוא אמר שהוא החליף אותם אבל השמן עדיין נעלם לו אחת לכל חודשיים או שלוש.

עשיתי לו טיפול בעצמי - שמתי לו שמן של פרסטון (אני חושב שהוא טוב , יחסית לעלות שלו ) וכן זה לא אוטו שלי אז שמתי לו פילטר סיני כלשהו שאין מושג לגביו אבל מתאים להברגה - בכל מקרה אני די בטוח שזאת לא הסיבה והנזילה הייתה גם לפני , עם פילטר יפני .החלפתי גם חישוק שלפני הבורג באגן . קיוותי שאולי זה היה הפילטר או החישוק וזה לא .

האזור ליד מכסה מנוע נקי , אין נזילות וגם אני לא רוצה לפתוח את המכסה לבדוק את הגומייה אז תתייחסו בבקשה רק לאזור של האגן - אני אשתדל להעלות תמונות מהביקור הבא שלי.

השאלה שלי : האם שווה לקחת בשביל זה למוסך ? או שזה לא קריטי ?

האם יש שיטה למצוא את הנזילה ללא מוסך ?

כל המלצותיכם תתקבלנה בברכה .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• ספונסר פורום
פורסם

אם מדובר בהזעה בלבד, כלומר אין איבוד שמן רציני אז ניתן לדחות את הטיפול עד שיגיע מועד הטיפול השנתי.

בשביל לדעת בדיוק מה מקור הנזילה יש לבצע שטיפה של איזור המנוע ולבדוק אחרי כמה ימים בדיוק מהיכן הנזילה של השמן.

להבא אני ממליץ לך טיפה להשקיע יותר בחלפים שאתה מרכיב.

פילטר לא בוחרים רק לפי הברגה, לדגומא פילטר של סוזוקי אלטו לא יתאים לוולוו S80 רק בגלל ההברגה (במידה וההברגה שלהם דומה, אין לי מושג כי לא בדקתי אותם אחד אל מול השני).

• תוכן חדש...