Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בשנת 2011 - 2012 היה לי ביטוח מקצועי לצרכי עבודתי במסגרת עצמאי.

בשנת 2012 החלטתי לא לחדש את הביטוח הזה מהסיבות שלי, לא הודעתי לחברת הביטוח על המשך או על ביטול והנחתי שבסוף שנת 2011 שזה אומר: 31.12.11 אני בעצם כבר לא מבוטח.

לפני כחודש הגיע הביתה מכתב מהביטוח בטענה שהביטוח חודש אוטומטית לשנת 2012-2013 ושאני צריך לשלם להם X כסף.

התעלמתי מההודעה כי אני לא מעוניין לבטח ובטח שלא מעוניין שיבטחו אותי אוטומאטית.

יצרתי קשר עם סוכן הביטוח שלי, סיפרתי לו שאני לא מעוניין ולמה הוא לא יצר קשר איתי לפני ששלח הוראה לחברת הביטוח לחדש?

הוא טען שהייתה אי הבנה, אמר שיצור קשר עם חברת הביטוח בבקשה לביטול ולהסביר להם את הטעות.

השבוע קיבלתי מכתב שעקב הביטול של הביטוח שלי - הם רוצים תשלום קנס של כמעט 1000 ש"ח על פאקינג 4 חודשים שהביטוח היה "עובד" (שזה כמעט חצי עלות ביטוח שנתי).

במהלך 1 לינואר2012 עד ליום זה לא עסקתי כעצמאי ולא הוצאתי קבלות, לפי כך (וגם אם כן, זה לא עניין של חברת הביטוח) הביטוח שלהם לא "עבד", במיוחד! שאני לא שילמתי אותו אז הוא בעצם לא נכנס לתוקף עד כמה שאני מבין?

על מה הם רוצים קנס? יש לי לטענתם כשבועיים לשלם אותו אחרת הם פונים לבית המשפט.

*אני חייב לציין - הביטוח הזה הוא ביטוח מקצועי כללי ופתוח - זאת אומרת שעל פי עיסוקי אני יכול להתנהל מול 10000 לקוחות = מול לקוח 1, הלקוחות שלי יותר מזדמנים מאשר קבועים ואני לא יכול להצביע על מישהו קבוע בשביל לתת שמות ולבטח את אותו אדם ספציפית, לפי כך אני יכול לטעון שלא הייתה לי שום עבודה במהלך החודשים האלה וכל עיסוקי הוא שכיר (מה שנכון, אני גם וגם) מתחילת 2012.

זקוק לעזרה כאן בבקשה!

תודה,

אוהד.

פורסם

פנה מיידית לסוכן שלך שיסדר את העניין.

בשביל זה הוא קיים - כדי לייצג אותך מול חברת הביטוח ולדאוג לאינטרסים שלך.

אם תוך ימים ספורים הוא לא מצליח להוציא מהם מכתב שאין להם טענות כלפיך - אני הייתי שולח לסוכן ולחברת הביטוח מכתב רשום בו אתה כותב ש:

1. לא ביקשת לבצע ביטוח לשנה זו.

2. אתה שכיר בשנה זו ולא עצמאי ולכן אין לך בכלל שימוש לביטוח כזה.

3. אם הם יתבעו אותך אתה שומר לעצמך את הזכות לתבוע מהם הוצאות+עוגמת נפש וכו'.

4. אתה שומר לעצמך את הזכות לפנות למפקח על הביטוח בעניין חידוש פוליסה ללא אישור המבוטח.

5. מבקש מהם שישלחו לך תוך 14 יום אישור שאין להם יותר טענות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מקובל שביטוח מתחדש אוטמטית בכדי לא להשאיר מבוטח ללא כיסוי רק כי הוא שכח לחדש.

מי שמעונין לבטל, צריך להודיע לביטוח באופן יזום.

חברות ביטוח ממש לא מפחדות מהמפקח על הביטוח, ברוב המקרים, פנית לקוח אל המפקח, מאוד משרתת את המטרות של החברות.

גם תביעות לא מפחידות את חברות הביטוח - נסיון העבר מלמד שלרוב חברת הביטוח תשלם לכל היותר את מה שהיתה אמורה לשלם מלכתחילה והיא לא נענשת על הסחבת שגרמה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי

לא מעוניין לשלם כסף לאף אחד \חברת ביטוח ולא מעוניין לקבל מהם כסף\פיצויים\טרחה\עוגמת נפש.

מעוניין לא לחדש את הפוליסה ושלא יחדשו לי אוטומאטית, איני סוכן ביטוח ואיני מודע למצב של "מקובל לחדש אוטומאטית".

יש לי רכב כבר כמעט 7 שנים וכל שנה לפני סיום הביטוח אני מקבל מכתב שבועיים קודם שהפוליסה תתחדש אלא אם כן הודיעו אחרת במחיר כזה וכזה מסוכן כזה וכזה.

אם אני לא מודיע - סימן שזה אוטומאטית ואכן כך היה,אני עם אותו סוכן מיום שיש לי רכב.

את הביטוח הזה עשיתי עם אותו סוכן ולא קיבלתי למיטב זיכרוני שום מכתב על חידוש (וגם אם כן ואני לא מעוניין... אפילו לא חייבו אותי).

בקיצור מה עושים בכזה מצב?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...