Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 S16

איתי vr6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי 306 S16 למכירה במרכז ויש לי כמה שאלות חשובות..

כאשר דיברתי עם האדם בטלפון הוא טען שיש לרכב 6 הילוכים האמנם או שזה רק בGTI-6?

הוא טען שיש לרכב בעיה בגג שמש, משהו עם המסילות הוא טוען שזה כ600 ש"ח תיקון, מה ההיסטוריה של הדגם הזה מבחינת הגג?

מבחינת שוק הרכב- מה השוק של הדגם הרכב הוא עם ריפודי עור , יש לציין שהוא שמור, בלי טסט חצי שנה, ועם התחייבות לתאונות, ק"מ כ110 אלף, האם הם הולכים יותר מהמחירון, פחות ..??

תצרוכת דלק??? מה מי מו ??

ובכללי איך האוטו, האם שווה לי להוסיף כ15K לערך כאשר אני לא עולה בשנתון..??

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

איזה שנה האוטו?

למה אין טסט חצי שנה?

306 מקורית עם גיר 6 הילוכים זה רק GTI-6. יכול להיות שהוא שם גיר של GTI-6 על 306S16, הכל יכול להיות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין S16 עם שישה הילוכים, אלא אם כן החליפו לה את הגיר (זה לא בעיה לבדוק... :) ).

ריפודי עור זה לא תוספת, זה בא בכל דגמי ה S16...

רכב כזה שמור הולך מעל למחירון, תלוי גם אם הוא משופר וכמה... המחירים שלהם לא מטורפים כמו של הראלי, אבל לשלם 5 מעל למחירון עבור אקסמפלר שמור זה לגיטימי לחלוטין...

תצרוכת דלק לפי מה שאמרו לי (עוד לא חישבתי אצלי...) בסביבות 1:9 1:10 תלוי כמה אתה לוחץ :lol:

שווה או לא שווה את זה אתה צריך להחליט... הרכב הוא מכונת נהיגה, נותן לך מה שהרבה רכבים אחרים לא נותנים, ואם זה מה שאתה מחפש אז שווה לך...

בהצלחה בכל מקרה...

נ.ב

אם הוא חמש דלתות בצבע כחול אז אני יודע כמה דברים לא נעימים על הרכב...

מגאן 265

פורסם
הוא 3 דלתות שנת 97 צבע לבן מרמת גן.

אין לו טסט מפני שהבן אדם היה במזרח חצי שנה וחזר רק עכשיו.

מה בנוגע לגג ?

הרכב הוא לא S16!!!

S16 יובאה לארץ רק בשנים 95 95... מ97 והלאה יובאו רק ה GTI וה XSI 16V ...

כנראה מה שהוא מוכר לך זה את ה GTI... נראה חשוד קצת שהוא לא יודע איזה רכב יש לו, תבדוק את זה טוב טוב...

בקשר לסאנרוף אני לא הכתובת, הרכב אצלי שובעיים וטפו טפו טפו אין בעיות בסאנרוף...

מגאן 265

פורסם

גם אני חושב שזו GTI העניין הוא שיש לה סמלים של S16 וכשהייתי ליד הרכב האדם לא היה בקרבת מקום כך שלא יכולתי לבדוק מעבר לכך, הריפודים הם בוודאות חצי עור חצי קטיפה , אבל הוא אמר בוודאות שיש לו 6 הילוכים.. :roll: אהה- הוא טוען שהמחירון 60 ,יכול להיות שזה המחירון של הGTI?

אין S16 שנת 97 במאה אחוז??

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

זה פשוט מאוד. כמו שה-106GTI נקראה S16 בשנת 97 והגיעה עם סמלים של S16 לארץ, כנראה כך היה גם עם ה-306. אבל זו GTI6 לכל דבר.

בנוגע לסאן רוף - 600 ש"ח זה אופטימי. נסה לכיוון ה-1000, אלא רק אם צריך להביא גם חלקים וזה יכול להיות יקר בהרבה. בכל מקרה, פנה למוסך ליטל בקשר לזה, הוא עשה פרוצדורה דומה על ה-S16 שהייתה לי. דבר עם יוסי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אני חושב שזו GTI העניין הוא שיש לה סמלים של S16 וכשהייתי ליד הרכב האדם לא היה בקרבת מקום כך שלא יכולתי לבדוק מעבר לכך, הריפודים הם בוודאות חצי עור חצי קטיפה , אבל הוא אמר בוודאות שיש לו 6 הילוכים.. :roll: אהה- הוא טוען שהמחירון 60 ,יכול להיות שזה המחירון של הGTI?

אין S16 שנת 97 במאה אחוז??

אין S16 97... בכל מקרה זה המנוע עם 167 כ"ס ושישה הילוכים...

המחירון של 98 הוא 65 אז יכול להיות ששל 97 הוא 60...

מגאן 265

פורסם
תודה לכל אלו שעזרו :wink:

מישהו יודע מהי הצריכה של GTI בפועל??

זה כמו לרצות לקנות אימפרזה טורבו אבל לדאוג על הדלק... מה זאת השאלה הזאת? הצריכה היא 1:9 בממוצע, נניח. זה ממש לא מה שצריך להדאיג אותך בקניית רכב ספורטיבי כזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמעתי על העינין הזה של S16 , בא בתחילת 97 עם ריפודים כמו S16

אבל מנוע וגיר GTI6 ... קטע מוזר

בקשר לסאן רוף יש מחלה שהקאנטים שם צוברים מים ומפתחים חלודה ...

תיקון זה מינימום 1000-1500 ש"ח תיקון יסודי , וזה מתוך מחשבה תחילה ש.

א. כל הפח שלם יחסית

ב. הקאנטים של הסאן רוף שלמים - משמע אין מזילות פנימה

ג. לא צריך לפרק שמשה ( את השמשה הקדמית , הרי הניקוז הוא משם ושם נתקעיים לפעמיים מים וחייבים לבדוק את החיבור של השמשה כי אחרת תתקן את הלמעלה ובנתיים תמשיך לך חלודה ממתחת ).

או בקיצור ולעניין

600 שקל זה לא , אולי רק לצבוע את הגג ואת האיזור שם לשייף זה 600 ש"ח לטפל באמת זה לא מתקרב.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...