Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר פותח השירשור.

קבל את זה כמו גבר, תגיד תודה שלא פרצו לך לאוטו דרך החלון ותשתוק.

אל תחנה במקום אסור להבא.

bmw_car_fire_hose_firefighting_firefighters_funny_humor_cool_haha_lol_rofl_smiles.jpg

יחי ההבדל הקטן בין חסימה של ציוד חילוץ והצלה לבין סתם מקום שמסומן בשביל לתת דו"חות.

מה ז"א "קח את זה כמו גבר"?

חנית במקום אסור (בלי לחסום ובלי להפריע) אז זה אומר למשטרה מותר לפרוץ ולגרר לעשות נזק לרכוש?

אתה יודע שגם נאשמים ברצח נחשבים לחפים מפשע עד שתוכח אשמתם?

שלא לדבר שגם לפושעים הגדולים והנבזים ביותר יש זכויות.

אז בן אדם שמיהר, עשה טעות (לא פטאלית), דמו בראשו? השתגעת?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה תודה רבה ואם אני לא טועה אתם רואים אין שום עיגון בחוק שמותר לכל איש כזה או אחר מלבד בעל הרכב להיכנס לתוך הרכב אלה הזזתה והרחקתו לא דובר על כניסה לתוכו

נכון או לא ?

פורסם

כתוב להרחיקו וכתוב לגרור אותו

כאילו 2 פעולות שונות

לא כתוב האמצעים שניתן להשתמש בהם.

שוב אני חושב שאף אחד לא פרץ לך לרכב אלא פשוט הרכב מורם על ידי מזלג למשאית הגרר.

כך לפחות מבוצע במדינת תל אביב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לי אישית יצא לראות בנתב"ג פעמיים רכב חונה במקום אסור,מחכים ששוטר יבוא ואז פורצים אז הרכב מורידים בלם יד וגוררים אותו לחניון,שאלתי את השוטר והוא אמר שזה חוקי בנוכחות שוטר ולכן הם מגיעים.

פורסם

שמע אתה זה שהחנית את האוטו בידיעה שהמקום הוא אסור לחנייה אז אין לך על מה להתלונן

כמו שאמרו יש חוק שמרשה לפרוץ את האוטו בנוכחות שוטר, ככה הנראה היה נוכח שוטר אז אין לך הרבה מה לעשות

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

הסיפור שלך הזכיר לי מקרה דומה שקרה גם לי.

בהתנתקות ב-2005 הבסיס שלי קלט אלפי שוטרים שהשתתפו במשימת פינוי ישובי צפון השומרון.

ביום הראשון של ההתנתקות כאשר הגעתי עם הרכב שלי לבסיס ראיתי שכל החניה הרגילה שבחוץ חסומה,

נסעתי מסביב בשביל עפר וחניתי ליד הגדר של הבסיס, מהצד החיצוני.

אחרה"צ כשבאתי לרכב הוא לא היה שם וכך גם עוד רכבים שחנו שם בבוקר.

לכולם אמרו שגררו את הרכבים למנחת מגידו הקרוב, הגעתי לשם ובאמת הרכב היה שם, כאשר הוא לא נעול.

לרכב היה אזעקה שעד היום אני לא מבין איך לא פעלה, והגרר פרץ פנימה והוריד את ההנד-ברקס.

הנזק היחיד שהיה אני זוכר זה עיקום קטן של וו-הגרירה מקדימה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
זה גרר שמרים לך את החלק הקדמי של האוטו ושתי הגלגלים האחוריים על הכביש .. אני חוזר הביתה אם אני רואה סימני חריכה של גומי על הצמיגים האחוריים משמע גררו לי תרכב על הכביש אני מתחיל בהליך משפטי , מה גם מאיפה הוא קובע לי הגרר את הסכום שאני צריך לשלם לו ? הוא אמר לי 200 שקל האם לסכום הזה יש עיגון בחוק ? ואם הוא היה אומר לי 1000 שקל ? איך קובעים מה מותר לגרר לדרוש ומה לא , הקנס עצמו 250 והגרירה 200

והתקבלתי ( ;

שגררו לי את הטרקטורון שלי אחרי תאונה שעשיתי גררו אותו למקום שנמצא פחות מ-5 ק"מ ממקום התאונה.

על זה שילמתי 750 שקלים. אחרי הנחה כמובן.

פורסם

תתבע אותם, גם על הנזק הקטן לפגוש,

מה קנית אוטו כדי שישברו לך אותו כל מיני "שריפים" עירוניים שחושבים שהם מעל החוק?

כל סמרטוט במדים היום חושב את עצמו אלוהים, הגיע הזמן להשיב להם אש, - באמצעות תביעות,

כל נזק. כל שריטה הכי קטנה לתבוע את העריות ורשויות הגרירה, ואם יש פתח וצורך אז כן... גם את המשטרה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כשעשיתי תאונה עם האופנוע גררו אותו למגרש מסויים, שם שילמתי 387 ש"ח ותסעתי את זה מהחברת ביטוח של מי שהייתי מעורב איתה בתאונה וגם כן קיבלתי את הכסף

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כך פורצים רכב בפחות מחצי דקה ובלי נזק

הדגמה: משטרת ישראל

וכך נראית ונשמעת פריצת רכב אחרת :roflmao:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
להתניע אין מצב שהם התניעו כי יש לי קודן ומפתח דגיטלי אבל הרי גם שהרכב על P אי אפשר להזיז את הגלגלים האחוריים אז אני שואל אתכם איך לעזאזל הם גררו לי את הרכב על גרר שמרים רק את החלק הקדמי ???

פארקינג זה רק על הגלגלים הקדמיים, אחרת נראה לי שהוא היה שבור אצלך עכשיו.

יש לך C4 ? יצא לי לראות אותם פורצים פעם לאוטו בבורסה אבל זה היה סתם אוטו, את המכוניות החדשות יותר קשה לפרוץ.

פורסם

קשה לי להזדהות עם אנשים מסוגך, רואים שאסור לחנות וחונים, זה שאתה אומר שלא הפרעת, אז אתה אומר. מלא חוכמולוגים מסוגך גורמים מידי יום, עוגמת נפש, עיכובים ונזקים לציבור הרחב. ניראה לי שהנזק שנגרם לך, סביר ובטל בשישים לעומת הנזק שאנשים מסוגך גורמים לציבור מידי יום.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
יצא לי לראות אותם פורצים פעם לאוטו בבורסה אבל זה היה סתם אוטו, את המכוניות החדשות יותר קשה לפרוץ.

הכל עיניין של זמן, ורצון לא לפגוע ברכבים בפריצה.

חבלן לעומת גורר הרכב יפתח את הרכב בזמן קצר ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...