Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לראיון עבודה במתחם הבורסה ברמת גן, וחיפשתי מקום לחנות , ראיתי שיש סמטה אך עם שלט אסור חניה עצירה או עמידה במקום מאחורי אחד הביניינים שעוברים הריסה ורכב שכבר חונה שם , בצד ימין של הסמטה הזו יש קשתות ברזל קטנות שנועדו למנוע מרכבים לעלות כנראה על הדשא של הגינה הקטנה הזאת , הלכתי לראיון עבודה. (נכון חניתי במקום אסור לפי השילוט , אך לא ליד ברז כיבוי ולא בחניית נכים ולא במקום שיפריע למישהו סתם שמו שם שלט בשביל לגרום לאנשים לחנות בחניות בתשלום)

שחזרתי אחרי 40 דקות הרכב שלי לא היה שם , מסתבר שהוא נגרר

שהגעתי לחניית הגרירה ראיתי כבר את הנזק הראשוני , הם קרעו לי מלמטה את הפגוש כאשר המשאית ניסתה לתפוס את הקדימה של הרכב הקרע הוא לא גדול ואותו בחור של הגרר אמר לי אל תעשה עיניין והחזיר לי את החלק הקרוע פנימה , זה כמו הקרעים האלה שמקבלים בפגוש אחרי שעולים על מהמדרכה ואז עושים ריוורס ושומעים את הפלסטיק מלמטה מתגרד על המדרכה ...

הוא ציין שאני יכול למלא מכתב נזק אבל באמת שכאשר הוא החזיר את זה חזרה אז לא רואים את זה אם לא מתכופפים מתחת לאוטו .. החלטתי שאני לא יהיה קרציה והמשכתי הלאה , שאלתי אותו תגיד האוטו היה עם בלם יד איך בדיוק הזזתם את הרכב אם הגלגלים האחוריים היו נעולים ופה הייתי בשוק

הוא אמר לי " אה פתחנו לך את הרכב והורדנו את הבלם יד" ממתי לעזאזללל יש לנבלות האלה זכות לפרוץ לי לאוטו ? אני לא חניתי במקום מסכן אדם ולא באמצע צומת , למה פשוט לא השאירו לי דוח על השמשה ? ואיך לעזאזל הם פרצו את האוטו ונטרלו את האזעקה ? להתניע אין מצב שהם התניעו כי יש לי קודן ומפתח דגיטלי אבל הרי גם שהרכב על P אי אפשר להזיז את הגלגלים האחוריים אז אני שואל אתכם איך לעזאזל הם גררו לי את הרכב על גרר שמרים רק את החלק הקדמי ???

והאם זה חוקי לפרוץ רכב רק בשביל לגרור אותו ??? מאיזה זכות הם נכנסים לי לאוטו זה פשוט חדירה לפרטיות

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה חנית ביודעין במקום אסור ולפקחים של העירייה אתה קורא נבלות? יפה... לפקח של העירייה מותר לפרוץ לך לרכב אם יש שוטר במקום. היום, כשלעיריית רמת גן יש ניידות של שיטור משולב (פקח ושוטר) אין שום בעיה להביא שוטר ולפרוץ לך את הרכב.

פורצה יובה!

פורסם

המשטרה אינה מעל החוק!

שוטר לא יכול לפרוץ לרכב ככה כי בא לו, זו פגיעה ברכוש פרטי ועל זה המתלונן צריך (וחייב אפילו) להגיש תלונה למח"ש, כמו כן אם יש לפותח השרשור זמן, יש לשכור שמאי אשר יעריך את הנזקים ולהגיש תביעה אזרחית כלפיי חברת הגרר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

והאם זה חוקי לפרוץ רכב רק בשביל לגרור אותו ??? מאיזה זכות הם נכנסים לי לאוטו זה פשוט חדירה לפרטיות

כיצד אתה מתכוון לפעול מול העירייה ומול הפקחים בשיטור המשולב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז איך באמת גוררים את כל המכונית של אלה שהרימו בלם יד (הרוב המוחלט לדעתי)? לכולם פורצים לרכב?

פורסם

התקשרתי למשטרה כאשר הייתי אצל הגרר והשוטר שהיה אחראי משמרת אמר לפקידה שאכן זה חוקי ואפשרי בליווי של שוטר עם הפקח , לגבי הנזק יש לי אופציה לעשות סאגה כי נגרם נזק קטן שיהיה יש נזק לרכב הגרר שלהם קרע לי את הפגוש ממתחת , אבל זה נזק מינורי שלא ניתן לראות אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות בנידון משהו, אותי מה שהכי הרגיז שאשכרה מישהו זר ישב אצלי ברכב בלי האישור שלי ובלי הרשות שלי וזה בחסות החוק ! אין בעיה חנייתי במקום אסור ? תן לי דוח 700 שקל אבל מאיזה זכות אתה נכנס לי לרכב ? ואם היו לי ברכב תמונות אישיות שלי ושל חברה שלי תלויות על הדאשבורד או לא יודע מאיזה זכות יש לך להיכנס למרחב הפרטי שלי זה אני לא מבין , חיפשתי נקודות פריצה לראות אם עשו נזק וכלום , אני לא מבין מאיפה הם נכנסו לרכב נראה לי מהאגזוז ! אין לי מושג איך הם פתחו את הדלת אין סימנים על הגומיות של החלונות ולא על דפנות הדלת , באמת תעלומה חבל שאין לי מערכת ריסוס גז מדמיע במקרה של פתיחת הדלת ללא פתיחת האזעקה קודם

פורסם

ממתי משתמשים בגרר?

בד"כ במשאית מזלג שמרימה לך את הרכב למשאית הגרר והיידה למגרש.

ואיך הלך לך בראיון עבודה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה גרר שמרים לך את החלק הקדמי של האוטו ושתי הגלגלים האחוריים על הכביש .. אני חוזר הביתה אם אני רואה סימני חריכה של גומי על הצמיגים האחוריים משמע גררו לי תרכב על הכביש אני מתחיל בהליך משפטי , מה גם מאיפה הוא קובע לי הגרר את הסכום שאני צריך לשלם לו ? הוא אמר לי 200 שקל האם לסכום הזה יש עיגון בחוק ? ואם הוא היה אומר לי 1000 שקל ? איך קובעים מה מותר לגרר לדרוש ומה לא , הקנס עצמו 250 והגרירה 200

והתקבלתי ( ;

פורסם

תתיעץ עם עו"ד, תראה אם יש חוק שמאפשר להם לפרוץ במקרה כמו שלך.

אבל גם אם תזכה כמה כבר תקבל ?..

פורסם
התקשרתי למשטרה כאשר הייתי אצל הגרר והשוטר שהיה אחראי משמרת אמר לפקידה שאכן זה חוקי ואפשרי בליווי של שוטר עם הפקח , לגבי הנזק יש לי אופציה לעשות סאגה כי נגרם נזק קטן שיהיה יש נזק לרכב הגרר שלהם קרע לי את הפגוש ממתחת , אבל זה נזק מינורי שלא ניתן לראות אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות בנידון משהו, אותי מה שהכי הרגיז שאשכרה מישהו זר ישב אצלי ברכב בלי האישור שלי ובלי הרשות שלי וזה בחסות החוק ! אין בעיה חנייתי במקום אסור ? תן לי דוח 700 שקל אבל מאיזה זכות אתה נכנס לי לרכב ? ואם היו לי ברכב תמונות אישיות שלי ושל חברה שלי תלויות על הדאשבורד או לא יודע מאיזה זכות יש לך להיכנס למרחב הפרטי שלי זה אני לא מבין , חיפשתי נקודות פריצה לראות אם עשו נזק וכלום , אני לא מבין מאיפה הם נכנסו לרכב נראה לי מהאגזוז ! אין לי מושג איך הם פתחו את הדלת אין סימנים על הגומיות של החלונות ולא על דפנות הדלת , באמת תעלומה חבל שאין לי מערכת ריסוס גז מדמיע במקרה של פתיחת הדלת ללא פתיחת האזעקה קודם

בוא נניח ובאמת השוטר אמר דבר כזה, האם זה מעוגן בחוק? :shock:

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

והתקבלתי ( ;

מזל טוב!

רק תדאג לבקש ממנהל העבודה שלך שיסדר לך תו חניה במקום מסודר לפעמים הבאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מר פותח השירשור.

קבל את זה כמו גבר, תגיד תודה שלא פרצו לך לאוטו דרך החלון ותשתוק.

אל תחנה במקום אסור להבא.

bmw_car_fire_hose_firefighting_firefighters_funny_humor_cool_haha_lol_rofl_smiles.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מר אווז סלח לי אני נמצא בסוריה/איראן ולא ידעתי ? שיפרצו לי דרך החלון ? למה שכחתי שם תינוק או כלב ? כולה חניתי במקום בלי מדרכה אפילו שמסמנת אדום לבן . עשו לי נזק לרכב וקרעו לי את הפגוש מלמטה איך אתה מגדיר את זה עונש מלמד ?

חבר'ה למי שיש תשובות רציניות ובוגרות בבקשה האם זה חוקי לפרוץ לרכב על מנת לגרור אותו או שזה עברה על החוק והתמונה שמצאתה בחיפוש מהיר בגוגל זה מקרה של חיים ומוות של שריפה כלשהי , אני אומר לכם לא חסמתי כלום לא התקרבתי לכלום סתם מקום שניתן תאורטית לחנות בו אבל העירייה לא רוצה שיהיו חניות חינם ולכן הציבה תמרור

פורסם

התעריף

אגרה או תשלום לגורר מורשה בעד גרירת רכב והחסנתו סעיף 5ב

בעד גרירת רכב והחסנתו ישולמו אגרה או תשלום לגורר מורשה בסך 200 שקלים חדשים.

הסמכות

לא מילא מי שהרכב ברשותו אותה שעה אחר הוראות פקח כאמור או שאינו נמצא במקום, רשאי פקח, בין בעצמו ובין בידי מי שאישר לכך ראש מחלקת התנועה במשטרת ישראל להלן גורר מורשה, להרחיק את הרכב, לגררו ולהחסנו.

בעד הרחקת רכב והחסנתו ישולמו אגרה או תשלום לגורר מורשה כמפורט בתוספת השניה; אגרה או תשלום כאמור יוטלו על בעל הרכב הרשום ברשיון הרכב, זולת אם הוכיח שהרכב נלקח ממנו בלי ידיעתו ובלי הסכמתו; רכב שאגרה או תשלום מוטלים על בעלו כאמור, לא יוחזר אלא אם כן שולמו האגרה או התשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...