Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט מעצבן ... ואני לא ילד אני לא הייתי מחנה במקום אסור מבחינה הגיונית ... אני פשוט מצאתי מקום לחנות שאין בו מדרכה כחול לבן ולכן העיריי שמה תמרור כי למה לתת לחנות בחינם אם אפשר לגבות כסף . לגבי הפגוש אני לא יודע מה לעשות להתחיל את התהליך או לא

ם

מעצבן, מעצבן, אבל קח בחשבון שהתנהלות מול הרשויות עלולות להתקדם במהירות שיא של חילזון באמצע המדבר.

תלוי מה הנזק, אם זה לא משהו ענק (גם זה בעייני המתבונן), לנסות לתבוע או להתלונן על העירייה / גורר עלול לעצבן אותך פי כמה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כיוון שהתקבלת לעבודה באיזור שם אז..

יש חניונים רבים באיזור או להגיע לתחנת רכבת מרכז ברכבת ( בתנאי שהם לא שובתים )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא תומך בפריצת הרכב שהינו רכוש פרטי בשביל לשנע אותו בשביל גרירה.

באותו משקל אפשר לומר שלפקח או כל גורם אכיפה אחר,מותר לפרוץ לביתך כי בטעות השארת ברז מים פתוח או משהו בסגנון.

לגבי הבחור שידע שיש סיכוי אפילו הקלוש ביותר שיגררו לו את הרכב עדין בחר לחנות את רכבו במקום אסור,לא תאר לעצמו שיפרצו לו את הרכב בשביל לגרור אותו,אני מניח שאם הבחור היה יודע זאת הוא היה בוחר לא לחנות במקום.

מה שאנחנו למדים ואני בטוח שגם הבחור,זה לחשוב פעמיים לפני שאנחנו עושים משהו לא חוק.

אני בטוח שבעקבות המקרה הבחור יתחיל לחשוב פעמיים לפני שיחנה במקום אסור,כי עכשיו תמיד היה בראשו המקרה הנ״ל וזה ירתיע אותו מלעשות את העברה שוב.

כמו שכבר הציעו לך תגיש תלונה על נזק (אפילו הקטן ביותר) כי אתה לא יודע מה המשמעות של המכה,אפילו מכה קטנה יכולה להסתיר אחריה משהו יותר משמעותי.

בנוסף לעולם על תוותר על הזכויות שלך ודרוש אותם,תבדוק את הנושא תתייעץ אם עורך דין לגבי החוקיות,אולי תשנה משהו ותחסוך מאנשים אחרים לחוות את החוויה שלך.

פורסם

זה פעם ראשונה שאני מקבל דוח חניה ואתם לא מבינים כמה חניות יש שם בתשלום פשוט אמרתי אני קופץ רגע למשרד המקום עצמו מוחבא מעיני כל ממש מאחורי הביניין לא קשור לכלום , לא תיארתי לעצמי לרגע שמישהו ישב לי בתוך האוטו ויעשה מה שבא לו .

לא ידעתי שקיים בכלל דבר כזה , בכל מקרה תלמדו מהמקרה שלי זה גם קנס גם נזק וגם חדירה לפרטיות ! תחסכו לכם את הכאב לב הזה ותשלמו חניה

או שתעשו כמוני - תשיגו ידידה שמבינה ממש טוב בתחבורה ציבורית שתסדר לכם את כל המערך הלוגיסטי מבחינת רב קו קווים ספציפים ושעות נסיעה למקום העבודה ואתם מסודרים

גם תחסכו בדלק גם לא תדפקו קילומטראג' לרכב וגם לכו תדעו אולי תכירו את אישתכם לעתיד באוטובוס :wink:

פורסם
וגם לכו תדעו אולי תכירו את אישתכם לעתיד באוטובוס :wink:

אהבתי...:-D

מאחל לך בהצלחה במאבק מול העירייה. מקווה שתוכל להוכיח שהם אלה שגרמו לנזק בדרך כלשהי, אחרת יגידו לך ש"זה היה שם עוד קודם", כמו שאני מתאר לעצמי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מבחינתי אתה עוד אחד מאותו רוב שלא אכפת לו מאחרים רק מעצמו.

היום לא הפריע לך לחנות במקום אסור לחניה בטענה ש"זה לא מפריע לאף אחד והם סתם רוצים שאני אשלם כסף בשביל חניה" שדרך הגב חניה באזור הייתה עולה לך 40ש"ח גג, וקנס זה 250 או 500 שקל ככה שלחנות בחניה מסודרת היה פוטר לך הרבה כאב ראש. אבל למה לך? אתה הרי גם ככה לא מפריע לאף אחד..

מחר אתה תחליט שחניה על חנית נכה לא תפריע לאף אחד כי אתה "רק שניה קופץ לקנות קפה". ולא אני לא מגזים.

אמרו לך פה בשירשור שמותר לפרוץ רכב בנוכחות שוטר, אמרו לך את זה גם כשהתקשרת למשטרה, כמה זה נשמע דפוק ואני לא מסכים עם המשפט הזה אבל "אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש".

לגבי הנזקים, יש לך את הזכות לתבוע, גרמו לך נזק תתבע.

המשך שבוע נעים, בהצלחה במקום העבודה.

• תוכן חדש...