Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין משותף (לצערי הרב),

ויש לנו כאן תופעה של ילדים שמשחקים בכדור במגרש החניה, אמנם הם לא מפריעים למכוניות עצמן אך הם פוגעים במכוניות לעיתים,

לא מדובר על נזקים של דפיקות או שבירת חלונות, אבל לא חסרים שפשופים, שריטות ולכלוך שהם משאירים על הרכבים כאן בחניה.

השאלה מה ניתן לעשות כנגד ילדים כאלו?

אני לא מעוניין להשתמש באלימות, עם ההורים שלהם אין ממש לדבר (האבא אומר לילד שלו להזהר לא לשבור את העצים, ומה עם המכוניות? בגלל שיש לו אוטו אחד שכולו דפוק + רכב ליסינג לא אכפת לו... סתם דוגמה),

פעם אחת תפסתי אותם משחקים ליד הרכב של ההורים, הייתי אחוז אמוק וצעקתי עליהם די הרבתי ואת האמת מאז הם לא משחקים ליד הרכבים שלנו (חונים בסמוך),

אבל אני מפחד שהם מסוגלים לעשות את זה גם...

מה ניתן לעשות כנגדם שלא ישחקו יותר במגרש החניה וישחקו במגרש המשחקים שנמצא במרחק של חציית כביש?!

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

SOMEONE?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אין עם מי לדבר ואתה לא מחפש להפחיד אף אחד אני לא חושב שיש מה לעשות חוץ מלהתקין מצלמה שתצלם את הרכב, שבמקרה של נזק יהיה לך משהו מוחשי להראות להורים של אותו ילד, בתקוה לקבל פיצוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אין עם מי לדבר ואתה לא מחפש להפחיד אף אחד אני לא חושב שיש מה לעשות חוץ מלהתקין מצלמה שתצלם את הרכב, שבמקרה של נזק יהיה לך משהו מוחשי להראות להורים של אותו ילד, בתקוה לקבל פיצוי.

אני כבר צעקתי עליהם כמה פעמים, שאם הם רוצים שישחקו ליד הרכבים של ההורים שלהם ולא ליד הרכבים שלנו,

זה די עזר,

אבל זה לא שמדי פעם הם לא מנסים את מזלם (ואז ההורים שלי תופסים עליהם קריזה ומעיפים אותם כי הם לא מוכנים שילדים ישחקו לנו ליד שני הרכבים, הם חונים אחד ליד השני).

וניסינו כבר לדבר עם ההורים, זה לא ממש עובד...

כיצד להתקין מצלמה? להיכן לחבר אותה?

פורסם
הפיתרון פשוט - להחנות את הרכב במקום אחר, יותר בטוח.

בחוץ?

המצב לא יותר טוב...

כל פעם משאירים זבל אחר (אני לא רוצה להגיד שראיתי גם ילדים ששופכים קולה או זורקים ביצים על מכוניות ומעניין להם את ה*** [השלם כרצונך] הנזק שיגרם לצבע המכונית כתוצאה מדבר כזה).

פשוט הילדים של היום (ואני אומר את זה בתור בסך הכול בן 19) לא מחונכים, בסדר, מעשי קונדס, אבל יש גבול.

פורסם

מה ניתן לעשות כנגדם שלא ישחקו יותר במגרש החניה וישחקו במגרש המשחקים שנמצא במרחק של חציית כביש?!

תודה.

לא תוכל לעשות כלום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא תוכל לעשות כלום.

ואם חס וחלילה יגרם נזק,

כיצד ניתן להוכיח שהם גרמו לו ולהאשים אותם ואת ההורים שלהם שישלמו על הנזק?

• תוכן חדש...