Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי למזגן ומצאתי ב DX ו ebay שלטים סיניים זולים

השאלה היא איך אפשר לדעת אם הם מתאימים למזגן שברשותי?

האם השלטים האלה מתאימים לכל מזגן או שיש תדרים/דגמים מסוימים?

תודה רבה

פורסם

השלטים הללו ב 99% מהמקרים מתאימים כך שגם אם הזמנת ולא מתאים, מקסימום הפסדת 25-30 ש"ח.

המלצתי היא לא להזמין מ DX עקב זמני שליחה מטורפים (מעל חודש במקרה הטוב). לאחרונה אני מזמין יותר מוצרים מאתר TINYDEAL והמשלוח הוא מעולה ! (המוצר נשלח בד"כ תוך יום, מקסימום יומיים, מרגע הרכישה ומגיע לתיבה שלי תוך כ 8 ימים בדיוק !).

http://www.tinydeal.com/mini-universal-wireless-ac-lcd-display-remote-control-for-air-conditioner-aaa-battery-powered-hhe-6266-p-5870.html

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מעוניין, אני יכול לתת לך שלט של הוט. יש לי שלושה כאלה (אדומים) ושלושתם שולטים רק על המזגנים בבית, כי כבר אין לנו הוט. את תרצה, חינם אין כסף - ה"פ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אם אתה מעוניין, אני יכול לתת לך שלט של הוט. יש לי שלושה כאלה (אדומים) ושלושתם שולטים רק על המזגנים בבית, כי כבר אין לנו הוט. את תרצה, חינם אין כסף - ה"פ.

יש ברשותי מספר לא קטן של שלטים של הוט השלטים האלו יכולים לשלוט על המזגנים?

הכיצד?

תודה

פורסם

אתה לוחץ על TV או על DVD/VCR לחיצה ארוכה עד שיהבהב פעמיים, ואז תלחץ על CH+ או CH- לסריקת תדרים. אל תיבהל - מכשירים ייכבו לך. כדי להיות בטוח שאתה שולט על המזגן, תדליק אותו (אם אין לך שלט, תעביר לAUTO ואז לREMOTE) ואז תעשה את האמור.

אם אתה מתקשה דבר איתי בה"פ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...