Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקוראים,

היום החלפתי את הפלגים וצילמתי כמה תמונות.

גיליתי שיש בתאים שלהם שמן ושאחד מחוטי הצתה פגום והמגע נוצר רק בלחץ הברגים שעל סליל ההצתה שאליו הוא מחובר (יש תמונה)

לטענת המוכר, הפלאגים הוחלפו לפני 5000 ק"מ.

האם הבלאי שלהם נראה סביר? ובנוגע לחוט הצתה, האם צריך להחליף אותו או את כל הסט והאם זה דחוף?

תודה

חור אחד של פלאג עם חוט ההצתה הפגוע.JPG

תקריב של חוט הצתה פגוע.JPG

החלק התחתון של הסליל הצתה מאיפה שנתלש החוט הצתה.JPG

פלאג ממבט צד.JPG

פלאג מבט על.JPG

פורסם

עידכון:

הייתי אתמול במוסך מורשה סוזוקי בתל אביב. הוא בדק את הרכב וקבע שהמנוע נשמע בסדר שכל עוד אין קרטועים אין טעם להחליף. אם ישנם קירטועים צריך להחליף סלילי הצתה (קוילים) בזוג, ומחירו של כ"א 650 ש"ח (של DENSO). הוא אומר שלא ניתן להחליף רק את הרגל של הסליל (החוט הצתה נראה כמו רגל המחוברת לסליל). אבל מצאתי שמוכרים כזה דבר לדוג' צירפתי קישורים.

כך שגם אם צריך להחליף בזוגות אז זה הרבה פחות כואב בכיס. אולי רק בישראל המוסכים לא מעוניינים למכור את החלק ולהגיד שזה קיים

דבר נוסף שהוא יעץ לי זה להחליף איזה אטם (מכסה שסתומים אם זכור לי נכון) שבגללו השמן עולה לכיוון הפלאגים.

ובנוסף הוא אמר שהשמן בבלנו זה סינטטי מלא מסוג 5-30 (?).

אני מעוניין לשמוע דעות נוספות לדברים שלעיל. תודה

קישורים:

http://www.ebay.com/itm/Beck-Arnley-175-1042-Coil-On-Plug-Boot-/180746963389?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AEsteem&hash=item2a155bc9bd&vxp=mtr

http://www.autopartswarehouse.com/details/QQSuzukiQQEsteemQQPrestoliteQQIgnition_Coil_BootQQ19992001QQPRP184079.html

פורסם

בסוזוקי באלנו משתמשים בחצי סינטטי 10/40 .

אטם מכסה שסתומים מגיע עם 4 גומיות לפלגים כך שאם תחליף לא יגיע שמן לבית פלג .

עצה שלי - קנה אטם מקורי בלבד בחברה ואז הבעייה תיפתר .

עולה בערך 140 ש"ח .

• תוכן חדש...