Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל שימו לב שליד שפת המדרכה יש אבנים שמונעות חניה. אגב שתי המוניות הראשונות מסוג דהסוטו ומאחוריהן מציצה דודג' ועוקפת את כולן רנו קאטר שבו. התמונה היא כנראה משנות החמישים כי בשנות השישים כבר היתה שם תחנת מוניות לתל אביב

שלמה דן גדרון

פורסם

לא חיפושית אלא רנו קטרה שבו.

מצחיק לראות את הכרמל כ"כ חשוף ולחשוב שזאת לא תמונה מלפני מאתיים שנה, כולה 50 שנה אחורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל פעם שאני רואה התמונות האלה אני לא מאמין איזה יפה היה פה פעם... ואיך הרסו את זה. :|

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה כבר אחרי שהרסו!

ככה זה לפני שהרסו (צילום מ 1903).

אותי גידלו על הנרטיב של חלוציות, כיבוש השממה, ציונות ועוד שאר מילים מפוצצות אבל התמונות מוכיחות קצת אחרת :wink:

שים לב, אין שום בית על ההר :shock:

Haifa%2C_A_caravan_in_Kiryat_Eli%27ezer_of_today%2C_1900.jpg

פורסם

בתור אחד שהמשפחה שלו הגיעה לארץ ב1890 (אלוהים יודע למה) אני מעריך את כיבוש האדמה והבניה.

אבל בתחילת ההיסטוריה של מדינת ישראל היה חשיבות לאסטטיקה (תל אביב העיר הלבנה למשל וכו') שאחרי שנים נהפכו למישמש של בניינים אפורים ומכוערים בעיקר חיפה שנראת זוועה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
זה כבר אחרי שהרסו!

ככה זה לפני שהרסו (צילום מ 1903).

אותי גידלו על הנרטיב של חלוציות, כיבוש השממה, ציונות ועוד שאר מילים מפוצצות אבל התמונות מוכיחות קצת אחרת :wink:

שים לב, אין שום בית על ההר :shock:

לא יכול להיות, התמונה הראשונה מוכיחה שקודם היה שם מקדש הבאהים והגנים הבאהים. רק אחר כך נבנתה סביבם העיר :lol:

פורסם

אם התמונה מוכיחה משהוא, אז זה שקודם היה המקדש, אח"כ הגנים ורק אח"כ בנו מסביבם הר. :lol:

פורסם

לכל אלה שמדברים על יופי

לאחר קום המדינה הגיעו לישראל במספר שנים מעל מיליון עולים כאשר היו רק 650 אלף יהודים שהיו צריכים לקלוט אותם

ואז בנו בקצב מטורף קוביות שיכון כדי להוציא את אותם עולים מהמעברות בהם הם גרו.

מי שלא יודע מה זה מעברות שילך ויראה את הסרט סאלח שבאתי.

ראו איך בנויה השכונה הגרמנית בחיפה לתפארת. כך גם הבתים בכרמל / באחוזה שהיו בתים פרטיים / 6 דיירים

וזאת לעומת רכבות השיכונים בבת גלים קרית אליעזר מחנה דוד נווה דוד .

ובזמנו היה חוק שהוציא ראש העיריה אבא חושי , שכל הבתים שייבנו במורדות הכרמל הפונים לכיוון הנמל חייבים להיות עם גגות רעפים למען היופי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל שימו לב שליד שפת המדרכה יש אבנים שמונעות חניה. אגב שתי המוניות הראשונות מסוג דהסוטו ומאחוריהן מציצה דודג' ועוקפת את כולן רנו קאטר שבו. התמונה היא כנראה משנות החמישים כי בשנות השישים כבר היתה שם תחנת מוניות לתל אביב

שלמה לדעתי אתה טועה התמונה היא מהחלק העליון של שדרות בן גוריון עוד לפני רחוב אלנבי

תחנת המוניות הייתה ליד אגד הישנה שהייתה בבפינת יפו שד בן גוריון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה עוד זוכר את זה מהימים שהייתם מדליקים סגריה עם 2 אבני צור והכרמל עוד היה הר געש פעיל, לא? :twisted:

• תוכן חדש...