Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני אמור להתייצב שם לאזכרה כאחד מהנציגים של המפקדה של הבסיס שלי. אני אגיע ברכב בGPS מצאתי את קריית שאול אבל אני לא יודע איך להגיע לבית העלמין שם.

יש איזשהו ציון דרך ליד? משהו שאני יכול להסתמך עליו?

פורסם

מאיפה אתה מגיע?

אני אניח, לשם ההסבר, שאתה בא מכביש 5 לכיוון מערב. אתה יוצא במחלף הכפר הירוק, פונה שמאלה לרחוב משה סנה (כיוון ת"א. הכיוון השני זה רמת השרון/הרצליה), אחרי כ300 מטר יש תחנת דלק של "פז" מצד ימין שלך. יש כניסה לתחנה, ואחריה יציאה מהתחנה. בערך 50 מטר אחרי היציאה מהתחנה, יש פניה קטנה ימינה שמכניסה אותך לחניון של בית העלמין. מאוד מאוד פשוט. "תהנה" יהיה קצת מוזר באזכרה. אז אל...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני מגיע מאשדוד.

אני מאמין שאכניס משה סנה בGPS(IGO) היות וראיתי שיש את זה באפשרויות ושם אחפש את תחנת הדלק 'פז'.

חוץ מזה, אני מאמין שגם יהיו שילוט, לא?

תודה:)

פורסם

איילון עד גלילות ושם ימינה לכיוון רמת השרון/אריאל (לא זוכר מה בדיוק כתוב בשלט). תמשיך ישר עד למחלף הכפר הירוק ושם שוב ימינה. אם אני זוכר נכון זה הרמזור הראשון (אחרי תחנת הדלק שהזכירו) אתה תראה שהפנייה היא למגרש חנייה גדול וזה בית העלמין הצבאי. נדמה לי שאפילו יש שלט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בית עלמין קרית שאול - קשה להגיע או לא ?

תלוי, אם אתה גר בשכונת המשתלה בתל אביב זה פשוט. ייקח לך 5 דקות ברגל.

אם אתה גר במקום אחר זה יכול להיות יותר מסובך, תלוי במרחק משם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...