Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

זו הודעה שנייה שלי בפורום המעולה הזה רק שכבר בהודעה השנייה אני כבר מתחיל לרשום בכעס ואכזבה

הכל התחיל מהרגע שהועבר כל הסכום לסוכנות רכב (סיאט ראשון לציון) ומאותו רגע אין עם מי לדבר רק לאחר

נידנודים והם בכלל עוניםבטענה שיקרית כלשהיא (המחשבים נפלו עד 11 , היה אירוע מכירה וכו').

לאחר המתנה של שבועיים הודיעו לי יום שישי על הגעת הרכב ואני אבוא לבני ברק על מנת לקחת אותו , שמחתי ועשיתי הכל כדי להשתחרר מעבודה שזה לא דבר מובן מאיליו, הגיע יום ראשון אני מגיע לסוכנות לראות את הרכב,

מגיע לי רכב מלוכלך מעבודה (טוענים שזה בגלל הפוליש) ושמתי לב שבאחד הפנסים יש אדים מבפנים, נאמר שזה כלום ולבנתיים נשלח הרכב לשטיפה בפעם השנייה, לאחר חזרת הרכב משטיפה עדיין נשארו בכל האוטו חתיכות דבק וכל מיני שריטות קטנות.

ועכשיו בשני הפנסים יש אדים בצורה ממש משמעותית בשיחה עם אחראי על הוצאת הרכבים נמסר שיצאה הצהרה מהמפעל שהדבר ידוע ואחרי נסיעה של 10 דקות זה נעלם הדבר נשמע לי תמוה לכן ביקשתי לראות את זה כתוב פתאום התברר שאין דבר כזה ואף אחד לא שמע על הצהרה כזאת.

לאחר בקשת מנהל נאמר שמנהל פוטר היום ויבוא לדבר איתי ממלא המקום , הגיע בחור צעיר ששאל מה הבעיה והציע לקחת את האוטו בפעם השלישית לשטיפה ואם זה יעשה לי טוב אז הוא יחליף לי את הפנסים כאילו עושה לי טובה או משהו .

דיבור לא שירותי\מגעיל, דבר שגרם לי לשאול איזה מין מנהל אתה וכך גיליתי שהוא לא מנהל ולא ממלא מקום אלא רק נציג

לאחר שהמתנתי משעה 11 עד 14 הגיעה ממלאת המקום של מנהל סיאט מחלקת שחרורים לאחר שיצאה לאכול (בינינו מי הולך לאכול 3 שעות ?), על הדרך שלה ובלי לעצור להציג את עצמה (ממש מצחיק עד כדי בכי) נפנפה עם הארנק שלה והמפתחות של האוטו (כמו איזה סוחרת בשוק ) ואמרה שאין מה לעשות ואני ילך לדבר עם הסוכן רכב מסוכנות ראשון לציון , ביקשתי ממנה להצהיר על קיום התקלה (פנסים ושריטות) אמרו שאין לא תביא לי שום דבר ושאני יכול לשבת פה כל היום מצידה ככה במילים הללו. ביקשתי לבטל את העסקה במקום אז נאמר לי לגשת לסוכן

ואכן ניגשתי לסוכנות בראשון , בשיחות בניהם אין שום דבר לרכב והכל תקין .

שוב ביקשתי מהסוכן לבטל את העסקה אך הוא ציטוט " אני לא יודע איך לבטל עסקה בחיים לא עשיתי את זה " מנהלת האולם גם היא אינה יודעת איך לבטל עסקה ואמרה שרק הנהלה יכולה לעשות דבר כזה ושמחר ניסע לשם לבדוק את הנזק (שסביר להניח ינסו להעלים ) וכולם נותנים הרגשה של סוג ב' כי קנית רכב במבצע 70K לבנתיים הדבר עומד שאין מושג מה לעשות כמו כן מתחיל לשלם ביטוח יקר ללא רכב וצריך לקחת יום חופש שני ,

מאוכזב קשות וזה עוד רכב חדש ראשון שלי מצטער שקניתי סיאט או\ו או כל מוצר מצ'מפיון מוטורס .

אפילו פיצוי לא הציעו לי .

אשמח לקבל הצעה וכתובות למענה כי השירות לקוחות שלהם לא עונה בכל שעה ואי אפשר להשיג אף אחד.

יש מישהו בכל סיאט אפילו העולמית שאני יכול לפנות אליו לתלונה על הסוכנות ועל האנשים הרלוונטים לסיפור ?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי לשמוע שהרסו לך כך את חווית קבלת רכב חדש.

אחרי הכל אנחנו מוכנים לשלם הרבה באובדן ערך של רכב חדש בשביל מעט דברים

כמו ריח פלסטיקים, מעמד מסירה ועוד.

בכל מקרה לגבי הביטוח, אני לא חושב שאתה מחוייב בביטוח כל עוד לא קיבלת את הרכב כך שתוכל

להקפיא אותו אם כבר רכשת.

יתרה מזאת הרכב לא ימסר לך ללא ביטוח כך שכל סיכון ביטוחי כמו גניבה או כל מקרה נזק אחר יחול

על מי שהרכב ברשותו שזה היבואן.

לגבי התנהלות מול היבואן, מצטער אבל אין לי מושג. .... בהצלחה.

פורסם

אני גם חושב שכדאי שלא תוציא את הרכב. הייתי גם פונה לעורך דין שיתן מכתב שילחיץ אותם קצת

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תיצור קשר עם שירות לקוחות צ'מפיון (במוקד הטלפוני)

מנסיון עבר איתם - עוזרים, ואפילו מהר מאוד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בראש ובראשונה תודה על התגובות ,

בדיוק סיימתי לרשום ולשלוח מכתב לסיאט העולמית כדי שיבינו מה הלקוחות שלהם בארץ מרגישים ומקבלים.

אני לא מבין איך מנהלת אולם אומרת שהיא בפגישה כל פעם שאני מדבר איתה ושהיא תחזור אליי עוד כמה דקות ולא חוזרת עד לשעת הסגירה. פשוט יחס מגעיל. אני מחפש את המייל של המנכ"ל אבי צור או מישהו שאחראי על הליצנים האלו אין מצב שאני מניח לזה לעבור בשקט אם צריך אני אדאג לפרסום ולהתלונן עד שלא יכנס לקוח אחד לסוכנות הזאת.

כרגע אין תשובה מאף אחד לבנתיים מכריחים אותי לקחת עוד יום חופש.

אכן רק דרך עורך דין אולי הם ידברו איתי כבר מצאתי לי אחד מחר אטפל בנושא בליווי שלו .

פורסם
תיצור קשר עם שירות לקוחות צ'מפיון (במוקד הטלפוני)

מנסיון עבר איתם - עוזרים, ואפילו מהר מאוד.

לא עונים ניסיתי כל אחר הצהריים.

אך אם אתה אומר אנסה מחר שוב בבוקר אולי היה להם גם אירוע או תרוץ אחר :)

אפשר את המספר כי במספרי בזק לא עונים אף פעם

פורסם

פשוט זוועה!

אל תיקח את הרכב עד שאתה לא שבע רצון!!!

כשאני הוצאתי רכב מסיאט, הכל היה סבבה לגמרי, והייתי די מרוצה

בקיצור תלחם ואל תוותר, בחיי אם הייתי במקומך הייתי משתגע שם

אנשים בלי לב אתה שם להם כסף על השולחן ואז אין עם מי לדבר

כשבאתי לראות את הסיאט לפני מעמד הרכישה מדובר ב 1.6 SC הופתעתי מחוסר הרצינות של הנציגים שרואים אותך מסתכל על הרכב ואפילו לא באים להציע שירות

חשבתי לעצמי איזה מין התנהגות זאת, אבל מה שאתה מתאר פה זה חוצפה, גם משקרים גם לא נחמדים

גועל נפש

אני במקומך פונה לשירות לקוחות צמפיון

פורסם
לא משנה מה קורה אל תוציא את הרכב!

אל תקבל סחורה פגומה והכי חשוב אל תוותר להם.

+1 אל תוציא את הרכב כלל, או עד שלא תקבל את השירות והפיצויי שמגיע לך ולכל מי שקונה מוצר חדש, במיוחד כזה יקר.

האמת על הצד שלך אז אל תדעג. :)

פורסם

צ'מפיון צ'מפיון...

זה כבר הפך לשגרה כל התלונות לגבי השירות לקוחות והתקלות.

אני מציע לך קודם כל שיחה שאתה מקיים או יותר נכון מצליח לקיים עם נציג/מנהל תקליט.

דבר שני תשלח מכתב שבו אתה למשרדי ההנלה הראשיים ותסביר להם שפורים ניגמר ושיפסיקו להעסיק ליצנים בסניפי המכירה,במכתב חשוב לציין שאתה מודיע על ביטול העסקה (תשלח בדואר רשום+פקס ככה יהיה לך מקור רשמי לבקשת הביטול שלך).

תחכה כמה ימים תראה אם העניינים זזים אם לא קח עורך דין.

והדברר הכי חשווב תפרסם את ה"חווית קנייה" שלך בכל מקום אפשרי,רעש תקשורתי זה הכלי הכי חזק שלך בתור לקוח.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

פניה לידיעות אחרונות תעשה ת'עבודה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
היי לכולם,

מאוכזב קשות וזה עוד רכב חדש ראשון שלי מצטער שקניתי סיאט או\ו או כל מוצר מצ'מפיון מוטורס .

אפילו פיצוי לא הציעו לי .

אשמח לקבל הצעה וכתובות למענה כי השירות לקוחות שלהם לא עונה בכל שעה ואי אפשר להשיג אף אחד.

יש מישהו בכל סיאט אפילו העולמית שאני יכול לפנות אליו לתלונה על הסוכנות ועל האנשים הרלוונטים לסיפור ?

חבר'ה, אני אגיד לכם חד וחלק, ולא , אני לא עובד בסיאט ואין לי שום אינטרס כזה או אחר במשפט הזה:

סוכנות סיאט ג'ורג' והנרי דור בנצרת מ-ע-ו-ל-י-ם נ-ק-ו-ד-ה

מקבלים אותך בסבר פנים יפות, מסבירים הכל, אתה מרגיש כאלו הם משפחתך וזה רק בשתי פעמים שפגשתי אותם, מאוד עוזרים אפילו כשקיבלתי ת'רכב הסוכן עצמו נסע לידי ועשה לי "שיעור" נהיגה אחרי 7 שנים על אוטומט, אין דברים כאלה

אז למה? למה אתם קונים מסוכניות אחרות ??? גם כך תפסידו יום עבודה, אז תבואו לבקר בצפון ותקבלו חוויה מצויינת.

עומר

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני חושב קצת אחרת ... אני מציע לך לקחת את הרכב (הרשיון על שמך כבר )

אך עם זאת לצלם ,להנציח,להקליט את על עניין מעמד מסירת המכונית כולל אלו רגקטים אותם ציינת

לפי נסיון אישי עם יבואני רכב גלגלי הצדק נטחנים לאט-כן לפנות לעורך דין אם באמת ישנו נזק למכונית

ולגבי היחס תתאזר בסבלנות ופנה לשירות היבואן כולל מכתבים (ישנם מנהלי שירות לקוחות ומותגים לכול יבואן)

אני בטוח כי עם רצון וסבלנות תוכל לקבל פיצוי מסוייים

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
חבר'ה, אני אגיד לכם חד וחלק, ולא , אני לא עובד בסיאט ואין לי שום אינטרס כזה או אחר במשפט הזה:

סוכנות סיאט ג'ורג' והנרי דור בנצרת מ-ע-ו-ל-י-ם נ-ק-ו-ד-ה

מקבלים אותך בסבר פנים יפות, מסבירים הכל, אתה מרגיש כאלו הם משפחתך וזה רק בשתי פעמים שפגשתי אותם, מאוד עוזרים אפילו כשקיבלתי ת'רכב הסוכן עצמו נסע לידי ועשה לי "שיעור" נהיגה אחרי 7 שנים על אוטומט, אין דברים כאלה

אז למה? למה אתם קונים מסוכניות אחרות ??? גם כך תפסידו יום עבודה, אז תבואו לבקר בצפון ותקבלו חוויה מצויינת.

עומר

אני בטוח שגם בהרצליה הסוכנות מצויינת אבל מה זה עוזר לי ?

למה לא לפרסם אותם כנושא אלא תת נושא ?

בכל מקרה ,

לכל מי שעוד פה... :)

תודה על רעיונות

יש כתובות אני מעוניין לדבר עם מנהל שנמצא מעל מנהלת אולם

יש לכם מושג...? שם ? אימייל ? מספר שעונים בו ? (רצוי מישהו שמקשיב וטיפה תרבותית כי כל ״המנהלים״ שראיתי רק שוק הכרמל ואף אחד לא מתנהג כמו מנהל ממוצע )

• תוכן חדש...