Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום לאחר בדיקה שמתי לב שנשרפה הנורית איתות השמאלית בצד האוטו (זאת שקרוב לדלת הנהג).

לא כל כך ברור לי כיצד אפשר לפרק את בית הנורה כדי להחליפה, אשמח להסבר.

פורסם

אז זהו, לא מצאתי דרך להגיע לנורה מהצד השני.

מתחת לכנף יש כיסוי ולא ראיתי אפשרות להגיע לשם מתוך תא הנוסעים או תא המנוע.

פורסם

הכוונה שלך מבחוץ? זה יכול להיות מצוייר על הבית מן חץ כזה בכיוון דקמת הרכב.

אני אבדוק את זה מחר כשיהיה אור בחוץ.

פורסם

יש פה מישהי תחת כינוי "נהגת שודים".

היא פרסמה איזה שרשור ארוך עם שיפצורים ושיפוצים שהיא עושה ל 306 שלה.

נראה לי שתוכל למצוא שם מידע.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אתה מדבר על פנס איתות בכנף, נכון?

פשוט בעדינות שולפים את כל הפנס החוצה. לא מתוך בית הגלגל, אלא פשוט מבחוץ. תנסה למשוך מהצד האחורי שלו. ואם לא מצליח, תיעזר במברג שטוח קטן.

הפנס יוצא יחד עם בית נורה והחוט. אחרי שהפנס כבר בחוץ, אוחזים בבית נורה ומסובבים רבע סיבוב.

הנורה שם היא W5W - נורה ללא בסיס, 5 וואט. אם הפלסטיק של הפנס בצבע כתום, אז הנורה צריכה להיות שקופה, אם הפלסטיק שקוף, הנורה צריכה להיות כתומה.

פורסם

תודה בוקי.

בסוף המגע עם הנורה היה לא טוב, אחרי קצת התעסקות, אני מקווה שסידרתי את הבעיה סופית.

עכשיו יש בעיה חדשה\נוספת.

אחד הלדים של אור החניה הפסיק לעבוד ואני לא מצליח להבין איך אני מגיע אליו כדי להחליף.

מה שיש לי אלה פנסי אנג'ל אייז, ולא הפנס המקורי.

מדובר על הנורה המסומנת באדום.

Untitled.jpg

פורסם

לגבי האנג'ל אייז אם הם של סונאר זה עובד ככה, פתח מכסה מנוע, גש לפנס שבו הנורה לא עובדת, שלח ידך לכיוון הנורה ובזהירות נתק את הכבל, הנורה תשלף יחד איתו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לנורת צד בכנף מגיעים דרך שליפת על הבית החיצוני שלה. צריך לדחוף אותו או שמאלהאו ימינה ולמשוך. יש שם קליפס שברגע שלוחצים אותו הוא נסגר ומאפשר משיכה את כל הבית נורה החוצה.

לגבי הפנס הראשי, פתח מכסה מנוע ומאחורי הפנס תתחיל לבדוק את כל החוטים שיוצאים ממנו. יש אפשרות גם שזה מגיע עם כיסוי אז צריך להסיר אותו כדי להגיע לנורה. סביר להניח שכדי להוציא את הנורה צריך לסובב את הבית שלה מעט לאחד הצדדי ואז למשוך החוצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכיסוי העגול שיוצא ממנו חוט אדום, זה של האיתות?

אם כן זה נראה לי רק בסיבוב של הכיסוי ומשיכה שלו, פשוט לשחק עם זה לצדדים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...