Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה ימים אני הולך לבחור מגבר+ סאב.

העניין עם הסאב די סגור ואני הולך על hertz es300 10 אינץ'.

עכשיו השאלה היא לגבי המגבר, יש את jbl gto1004 , hertz he4 , audison sr4

המליצו לי מאוד על האודיסון, האם באמת הוא כל כך איכותי משני המגברים האחרים?

הבעיה שאודיסון הוא 4x65 בזמן ששני האחרים הם 4x100, האודיסון גם גדול מאוד+סאב זה הולך לקחת לי חצי מהבגאז'(איביזה ריפרנס).

כרגע המגבר הזה הולך להרים רק את הסאב בגלל התקציב, אבל בהמשך אני בטוח יביא רמקולים או קומפוננטים.

תודה לעוזרים

פורסם

ההרץ שציינת הוא 70 וואט RMS לערוץ ב- 4 אוהם, ו- 200 בגישור לסאב.

אם אתה מביא את המגבר בעיקר בשביל הסאב- לך על ה JBL.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עוד דבר, הייתי כבר דיי סגור על הjbl, אבל בשני מקומות שונים אמרו לי שהjbl, לא מוציא סאונד הכי נקי ובתקציב הזה יש מגברים יותר טובים כמו למשל האודיסון שציינתי למעלה, שהוא טיפה יותר יקר.

פורסם

האודיסן יותר איכותי מה - JBL לפי דעתי אם אתה רוצה להשקיע יותר אז לך על זה.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

:shock: אתם משווים audison VS jbl1004??

זה קצת לא באותו תווך מכירים היתי אומר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אודיסון זו חברה, יש לה מותגים בכל הרמות, לא משווים JBL CS לתזיס וונטי, כמו שלא משווים אודיסון SR ל PX של JBL.

על סאב של 300RMS- ה JBL יעשה עבודה טובה יותר כי הוא חזק ב- 50% מהאודיסון. על קומפוננט בסיסי בווליום נמוך יחסית- האודיסון יעשה עבודה טובה יותר. אני לא יודע כמה עוצמתי הוא יהיה, אבל בעוצמה נמוכה- הוא טוב יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני עדיין לא הטוח ששניהם באותו מחיר... אני גם לא חשבתי על thesis,vrx,lrx כאשר הכי זול סביבות 3K

פורסם
אני עדיין לא הטוח ששניהם באותו מחיר... אני גם לא חשבתי על thesis,vrx,lrx כאשר הכי זול סביבות 3K

הציעו לי את audison sr4 חדש בהבדל של 300 ש"ח מ jbl , השאלה היא האם ההבדל כל כך משמעותי?

וגם האודיסון 4x65 rms השאלה שלי האם הוא ינצל את הסאב שיהיה לי 350 rms , וככל הנראה אני ילך על קומפוננט מורל טמפו.

פורסם

אני לא היתי לוקח את אודיסון לגישור. אני חושב שהוא יותר מכוון לחלק עליון (מיד,טוויטר) כאשר jbl קרוב ל300 rms בגישור

פורסם

בשעה טובה קניתי סאב es300 ומגבר jbl gto1004.

רציתי לשים עוד קומפוננטים לקדימה אבל זה היה מייקר לי ב 1500₪ את העסק אז ירדתי מהעניין.

חווית קנייה כזו לא הייתה לי הרבה זמן, זה מתחיל מלשבת איתי חצי שעה-שעה ורק להבין מה אני רוצה, ממשיך בהתקנה מקצועית וסטרילית להפליא, הבחור אפילו סידר לי משו קטן ברכב שלא היה קשור, סתם כי זה הפריע לו בעין(כמובן שהוא שאל אם אני רוצה) ונגמר בתוצאה מדהימה פשוט, אה ועוד הזמין אותי קפה על חשבונו, ועוד לא דיברתי שהוא עשה לי הנחה על כל העסק בכמה מאות שקלים.

סט מומלץ מאוד מוציא סאונד מדהים, עכשיו פשוט כייף לשמוע מוזיקה.

רציתי להודות לכל מי שעזר לי להגיע לשילוב הזה, תודה.

• תוכן חדש...