Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , המחירים שם פשוט זולים בebay הייתי מעוניין להזמין משם את המגבר JBL GTO1004

השאלה שלי בנוסף למחיר שאני משלם כמה מכס אני יצטרך לשלם ? והאם צריך גם משלוח ? בחיים לא הזמנתי משם .

וזה מומלץ להזמין או שיש מצב שיגיע זיוף או משהו כזה

פורסם

לגבי מגבר כמה מחיר הכי זול בEBAY? לגבי מסים אני חושב שתוסיף 33 אחוז למחיר. ואז אתה לא מקבל אחריות.

בארץ זה עולה 1000-1200 כולל אחריות.

אז תעשה חישובים מה כדי

פורסם
אהלן , המחירים שם פשוט זולים בebay הייתי מעוניין להזמין משם את המגבר JBL GTO1004

השאלה שלי בנוסף למחיר שאני משלם כמה מכס אני יצטרך לשלם ? והאם צריך גם משלוח ? בחיים לא הזמנתי משם .

וזה מומלץ להזמין או שיש מצב שיגיע זיוף או משהו כזה

מבדיקות בעבר שרציתי לקנות בEBAY מוצרים כאלו לא משתלם בכלל, ובנוסף בארץ יש אחריות ושם אין מגבר כזה שם מתחיל מ 1045 שקל כולל משלוח וזה מבדיקה מהירה עכשיו.

בארץ המחיר הוא 1000 שקל עם אחריות אז תחליט מה אתה מעדיף

פורסם

המגבר הזה נמכר באיביי בסביבות ה185-200 דולר (700-750 שקל)

המגבר יחסית כבד, אז תצפה למשלוח של 80-100 דולר (350 שקל בערך)

תוסיף מע"מ, מכס

עברת את המחיר שלו בארץ, וזה ללא אחריות.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...