Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאור המצב הביטחוני ומזג האוויר- המפגש יידחה ליום שישי בא.

קיבלנו החלטה זו על מנת להימנע ממצב שבו תהיה אזעקה ומישהו ששומע מוזיקה בתוך רכב לא ישמע אותה ויסכן את עצמו.

תוסיפו לכף את מזג האוויר, שאינו מאיר פנים מחר ויאלץ אותנו לעלות ולרדת מהחניות ולהתעמת שוב עם גורמים כאלו ואחרים- והרי לכם דחייה.

המפגש יתקיים בשבוע הבא, ב- 23.3 בשעה 13:00- אתה המתכונת בדיוק, רק שבוע לאחר מכן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

23.3!

אני אהיה שם עם הרכישה החדשה שלי XD

אגב יש אנשים שגם מוכרים ציוד אודיו שם ? כאילו מישהו בא עם רדיו דיסקים, קומפוננטים וכו' ואנשים קונים?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

במידה וראית מישהו מוכר משהו בפורום,תדבר עם בנאדם שמגיע למפגש ואני מאמין שהוא ישמח להביא את זה לשם ולמכור לך.

רק תתעדכן ברשימת הגעה.

Scan Speak

פורסם
23.3!

אני אהיה שם עם הרכישה החדשה שלי XD

אגב יש אנשים שגם מוכרים ציוד אודיו שם ? כאילו מישהו בא עם רדיו דיסקים, קומפוננטים וכו' ואנשים קונים?

מתחלפים ברכבים? מוסיף את כל ציוד אודיו :idea:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

קיבלנו החלטה זו על מנת להימנע ממצב שבו תהיה אזעקה ומישהו ששומע מוזיקה בתוך רכב לא ישמע אותה ויסכן את עצמו.

אתה מתכוון שאנחנו נפעיל מוזיקה ואף אחד לא ישמע את האזעקה וככה נסכן את כולם:lol::twisted:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אז באמת אני לא מבין למה לא להעביר את המפגש קצת יותר מרכז כמו שהציעו, יבנה, רחובות, גדרה אפילו.

שם הסבירות שיפול הרבה יותר נמוכה.

וזה סה"כ עוד כמה דק' בודדות של נסיעה

Zero! חח יש אופציה! נראה מה יש לך שם, לך תדע אולי תחזור הביתה עם בייבי פרארי

פורסם

זה מפגש דרום! לכן זה אמור להתקיים בדרום. אין טעם לערוך את המפגש ביבנה, רחובות. זה ממש רחוק לחלק גדול מהחברים. אז המפגש נדחה בשבוע, לא קרה כלום.

A3

K04 Inside

פורסם

+1 לבוריס.

מספיק שהמפגש היגר צפונה מיער המלאכים לעד הלום, להעביר אותו יותר צפונה זה לא בא בחשבון.

אם יהיה שינוי של מיקום המפגש, זה יהיה דרומית יותר!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

זהו גם אני לא מבין אנשים שרושמים יבנה רחובות ומעלה.

זה מפגש דרום שמרכזו באר שבע (למרות שאני באר שבעי אין לי בעיה ליסוע עד אשדוד מקסימום).

אשמח לבוא עם הפוקאל והסאב החדשים.

פורסם

למה לא מדביקים את השרשור כבר כמה ימים?

אם לא היו מנהלים שמסתובבים בפורום- ניחא. אבל מפגש צפון הודבק מהר מאוד.

מילא הממשלה, אבל הנהלת הפורום ? :)

הכל נאמר במילתא דבדיחותא, נשמח אם הנושא יודבק והכותרת תיערך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא מבין.

מפגש דרום אוקיי.

עד הלום נמצאת במרחק של כמה דק' נניח מיבנה, מה הבעיה להמשיך נסיעה עוד 5-10 דק' ולהיות יותר רגועים?

אגב לי לא אכפת, אני יגיע גם לאשדוד, פשוט ראיתי שאנשים פה פרנואידים לגבי המטח פצצות של עזה אז אמרתי להתאים תמצב.

איפה שתעשו טוב D: אני האמת חלש בתחום האודיו, אני יודע רק מה זה RMS וחיתוכים. אבל נראה אולי פתאום זה יכנס לי כתחביב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...