Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני מעוניין לדעת שני דברים:

1. האם יש למישהו מכאן המלצה לתחנת דלק טובה שיש בה דלק 98 איכותי בבאר שבע?

2. מה יותר בריא - לתדלק FULL מיכל של 98, או לתדלק FULL של 95 עם תוסף דלק כלשהו?

הרכב עבר טסט ללא בעיות של זיהום אוויר, אבל פעם בשנה לפי מה שאני יודע כדאי להקפיד על ניקיון המנוע וכו'...

מה המלצתכם?

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. אני לא מאזור מהדרום

2. לגבי תוספים (אוקטן בוסטר) - לא לגעת! במקרה הטוב זה לא תורם לכלום ובמקרה הרע גורם לנזק.

תחפש כתבה בנושא (לא זוכר אם של הילוך חמישי או טופ גיר).

פורסם

יש את התוסף של ג' יפית, איך הוא? אם אני זוכר טוב זה נקרא גולד לייבל...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אוקטן 98 לא עוזר לרכבים שלא דורשים אוקטן 98, זה נכתב בפורום מאות פעמים. אוקטן 98 לא משפר ביצועים, לא מנקה את המנוע ולא תורם לצריכת הדלק.

אני בעד תוסף איכותי לדלק פעם בשנה. מצד שני אני לא ממש מאמין ביעילות שלהם אבל אין לי בעייה להשקיע בתוסף כזה פעם בשנה בדיוק כמו שאין לי בעייה להשקיע בשמן סינטטי מלא ויקר או לקצר מרווחי טיפולים בחצי עד שליש.

כאמור אין לי נסיון עם דלק 98 בבאר שבע אבל כן יש לי נסיון טוב עם תחנת פז בכניסה לעיר מכיוון צפון, פז "מבואות באר שבע". נראה שהמשאבות מכויילות ולא הרגשתי בעיות בסחיבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז דוגרי אתה ממליץ על תוסף?

יש תוסף ספציפי מומלץ?

ואני מתדלק בפז בשכונה ט', ליד ארומה, אבל היות והדלק יקר נראה לי שאעבור לתדלק בטן, מול התחנה והשטיפה של תפוז... הדלק שם די זול ויצא לי לתדלק שם פעם או פעמיים ולא היו בעיות סחיבה וכו'.

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא מאמין ביעילות של תוספי דלק, אבל 70 שקל פעם בשנה לא יהרוג אותי.

התוסף המועדף עלי הוא K44 של BG.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז דוגרי אתה ממליץ על תוסף?

יש תוסף ספציפי מומלץ?

ואני מתדלק בפז בשכונה ט', ליד ארומה, אבל היות והדלק יקר נראה לי שאעבור לתדלק בטן, מול התחנה והשטיפה של תפוז... הדלק שם די זול ויצא לי לתדלק שם פעם או פעמיים ולא היו בעיות סחיבה וכו'.

אני מתדלק בתפוז כבר שנים, בלי בעיות אף פעם לא ב 95 ולא ב 98. תחנת טן ממול גם בסדר גמור.

אגב, הבעלים של תפוז גם מתדלק 98 בתחנה כך שאפשר להניח שלו אין אינטרס למהול את הדלק,מה גם שהמחיר כבר לא אטרקטיבי (9.37 ש"ח)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אוקטן 98 לא עוזר לרכבים שלא דורשים אוקטן 98, זה נכתב בפורום מאות פעמים. אוקטן 98 לא משפר ביצועים, לא מנקה את המנוע ולא תורם לצריכת הדלק.

אני בעד תוסף איכותי לדלק פעם בשנה. מצד שני אני לא ממש מאמין ביעילות שלהם אבל אין לי בעייה להשקיע בתוסף כזה פעם בשנה בדיוק כמו שאין לי בעייה להשקיע בשמן סינטטי מלא ויקר או לקצר מרווחי טיפולים בחצי עד שליש.

כאמור אין לי נסיון עם דלק 98 בבאר שבע אבל כן יש לי נסיון טוב עם תחנת פז בכניסה לעיר מכיוון צפון, פז "מבואות באר שבע". נראה שהמשאבות מכויילות ולא הרגשתי בעיות בסחיבה.

איתמר.

יצא לי לשמוע כבר כמה פעמים על אנשים בעלי נוהל(:)) של מילוי מיכל מלא של 98 פעם בשנה, ע"מ לנקות את המנוע.

ביום-יום, אותם אנשים ממלאים 95, כיוון שיש להם מכוניות "רגילות".

אז אין שום קמצוץ של אמת בנידון בקשר לניקיון?

פורסם

יש לך את דור אלון ב ג דלק 98 איכותי וברמה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
יצא לי לשמוע כבר כמה פעמים על אנשים בעלי נוהל(:)) של מילוי מיכל מלא של 98 פעם בשנה, ע"מ לנקות את המנוע.

ביום-יום, אותם אנשים ממלאים 95, כיוון שיש להם מכוניות "רגילות".

אז אין שום קמצוץ של אמת בנידון בקשר לניקיון?

בשקט בשקט אני אגלה לך שגם לי היה פעם נוהל כזה.

לא, אין שום הגיון בזה. אוקטן 98 לא נותן כלום ברכבים "רגילים". לא נקיון, לא חוסך דלק, פשוט כלום.

הטיפול הכי טוב שאפשר לעשות לרכב עם מערכת הזרקה הוא ניקוי אינג'קטורים ובית מצערת במכון מקצועי ועם ציוד מקצועי (ניקוי אולטרסוני). החסרון הרציני הוא שעלול להגרם נזק בלתי הפיך לאינג'קטור וזה עסק יקר, לא ניתן לשפץ אינג'קטורים של מנועי בנזין ולכן חייבים לרכוש חדש או מפירוק (ואז למעשה לא עשינו בזה כלום).

איתמר.

פורסם
אני מתדלק בתפוז כבר שנים, בלי בעיות אף פעם לא ב 95 ולא ב 98. תחנת טן ממול גם בסדר גמור.

אגב, הבעלים של תפוז גם מתדלק 98 בתחנה כך שאפשר להניח שלו אין אינטרס למהול את הדלק,מה גם שהמחיר כבר לא אטרקטיבי (9.37 ש"ח)

אני מדבר על טן, מול תפוז, אותו מחיר של תפוז... ב95

פורסם
מצטרף, דור אלון ב- ג'.

בג' יענו איפה שהוט וכל זה?

פורסם
כן. בדיוק שם.

ממש מול מקום עבודתי :)

(עובד בבית המחשב)

אציץ מחר מה המחירים שם.

• תוכן חדש...