Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשקט בשקט אני אגלה לך שגם לי היה פעם נוהל כזה.

לא, אין שום הגיון בזה. אוקטן 98 לא נותן כלום ברכבים "רגילים". לא נקיון, לא חוסך דלק, פשוט כלום.

הטיפול הכי טוב שאפשר לעשות לרכב עם מערכת הזרקה הוא ניקוי אינג'קטורים ובית מצערת במכון מקצועי ועם ציוד מקצועי (ניקוי אולטרסוני). החסרון הרציני הוא שעלול להגרם נזק בלתי הפיך לאינג'קטור וזה עסק יקר, לא ניתן לשפץ אינג'קטורים של מנועי בנזין ולכן חייבים לרכוש חדש או מפירוק (ואז למעשה לא עשינו בזה כלום).

איתמר.

תודה :).

פורסם
ממש מול מקום עבודתי :)

(עובד בבית המחשב)

אציץ מחר מה המחירים שם.

נכון ל13/2 - 8.81 לליטר 98.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
נכון ל13/2 - 8.81 לליטר 98.

יחסית זול,

אבל הרכב שלי לא גודש,

ולפי מה שנאמר לי כאן אין טעם. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם שלי לא גודש. ופעם ראשונה החלטתי לנסות ולבדוק. אולי זה פסיכולוגי, אבל המנוע אולי טיפ טיפונת שקט יותר (?) בעבודה. אין לי מושג.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הרכב לא זקוק ל 98 חבל על הכסף, תשקיע אותו בעץ ריח ותקבל תמורה גדולה יותר..

אין קשר ישיר לגדישה יש קשר ליחס דחיסה, כאשר הוא גבוה (מעל 1:10) 95 אוקטן יכול להתלקח ספונטנית לפני שהבוכנה מגיעה לנמ"ע (נקודה מתה עליונה). 98 אוקטן בעל התנגדות יותר גדולה ולכן יכול לעמוד בלחצים גדולים יותר. בכל מקרה תדלק את מה שמומלץ בספר הרכב.

אגב, מעצבן לגלות שדווקא בכביש 6, היכן שהייתי מהמר שמחיר הדלק לא יהיה אטרקטיבי, 98 אוקטן עולה פחות מב"ש, לא משנה איפה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...