Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בעקבות צרת המחירים, אני שוקל לעבור לרכב דיזל קטן וזול יד שנייה.

לאחר חיפוש ביד 2 מצאתי את האופציות הבאות:

סקסו, c3, קסרה ופליסיה. כולם מנועי דיזל.

האם ישנם עוד רכבים אמינים וזולים בקטגוריה? התקציב שלי לצורך העניין נע בין 10k-15k.

הנסיעות שלי מגיעות ל20k קילומטר לשנה

תודה מראש:)

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה את פולו קלאסיק וסיאט קורדובה SDI.

היתה בבעלותי פולו כזאת במשך 5 שנים - רכב אמין מאוד וחיסכוני מאוד (1:18 ק"מ לליטר סולר משולב בכל השנים).

אבל!

קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב מהסוג הזה שאתה מתעניין, שיהיה במצב סביר (אפילו לא שמור).

כל הרכבים שתראה יהיו חצי גמורים, עם קילומטראז' אסטרונומי.

אם תראה רכב שנסעה פחות מ 30 אלף ק"מ בשנה, תדרוש קבלות מהטיפולים ועם רישום מד אוץ, אחרת אין אפשרות להיות בטוח שלא שיחקו עם הקילומטראז'.

לא לגעת ברכבים שהיו בעברם מוניות!

לא לקנות רכבים בעלי מנוע עם טורבו!

לסיכום - אני ממליץ לך לוותר על הרעיון ולקנות רכב קטן עם מנוע בנזין וגיר רגיל (פונטו, למשל) ולא להכנס להרפתקה של רכב דיזל בתקציב זעום. אתה לא נוסע הרבה, והתיקונים של רכב דיזל מוזנח יעלו יותר מהחיסכון בהוצאות הדלק.

אלא אם התמזל מזלך ומצאת משהו שמור יוצא דופן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה אם אופל אסטרה ? אוטו דיזל חסכוני , בתקציב שלך אתה יכול להביא שנתון גבוהה 2001-2003.

אני מציע לך בתקציב הזה לחפש אופל אסטרה 2003 שמורה דיזל , אם תמצא שמורה אתה תהיה מבסוט .

החסרון היחידי שלה שהחלקים הקטנים כמו צינורות וחלקים קטן קשה למצוא מניסיון .

אני ממליץ בחום :)

פורסם

הטורבו של אופל או משאבת ההזרקה שלה יקרים להחריד לשיפוץ\החלפה.

כאשר אני אומר יקרים, פירושו של דבר, שכל אחד מהם יעלה כמו מחיר הרכב או קרוב לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הטורבו של אופל או משאבת ההזרקה שלה יקרים להחריד לשיפוץ\החלפה.

כאשר אני אומר יקרים, פירושו של דבר, שכל אחד מהם יעלה כמו מחיר הרכב או קרוב לזה.

צודק , ציינתי את זה שהרכיבים יקרים .

כשקונים אוטו כזה עדיף לעשות בדיקה ענקית ולמצוא שמורה כמו שאמרתי

פורסם

אורי תודה לכם. אבדוק את האופציות של הפולו והאסטרה. לגבי פונטו, איזו גירסא מומלצת אם כבר החלטתי ללכת על האופציה הזאת? חשוב לי שלאוטו יהיה קצת כוח מאחר ורוב הנסיכות שלי באיזור הררי( תושב גלבוע)

פורסם

אשמח להוסיף, סיאט קורדובה SDI (שזה בעצם גם פולו SDI, אותו המנוע בלי בעיה) שנתון 2001 נותן לי בשמחה 1:18-1:20, תלוי כמה מזגן ועליות יש לי בדרך :)

הרכב חסכוני מאוד, מדהים, הצלחתי לפני כשנתים למצוא אקזמפלר שמור מכאנית בצורה מדהימה. גם אז, היתה עבודה לא קלה בכלל, אך אפשרית. שים לב כי המנועים הללו מאוד אמינים גם לאורך מאות אלפי ק"מ רבים, כדאי פשוט למצוא אחת עם מרכב כולל שנראה טוב, שהבעלים החזיק בה באהבה וטיפל בה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קורדובה SDI, פולו קלאסיק SDI ופליסיה דיזל חולקות את אותו המנוע. מאד חסכוני, יחסית זול ולא מסובך לטיפול. כמו שאמרו לפני - רוב המכוניות ישנות ומוזנחות. לא הייתי נבהל מקילומטראז' לכשעצמו - לא תמצא דיזל שנסעה 10K בשנה, אבל חשוב להקפיד על מצב הרכב ולבדוק במוסך מתמחה כדי לקבל אומדן מציאותי על יישור הקו הנדרש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אורי תודה לכם. אבדוק את האופציות של הפולו והאסטרה. לגבי פונטו, איזו גירסא מומלצת אם כבר החלטתי ללכת על האופציה הזאת? חשוב לי שלאוטו יהיה קצת כוח מאחר ורוב הנסיכות שלי באיזור הררי( תושב גלבוע)

אם חשוב לך כח, וותר מראש על ה-sdi למיניהם. המכוניות הללו חלשות. אמינות וחסכוניות אבל עגלות. אולי דיזל זה לא ממש בשבילך.

• תוכן חדש...