Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר DSG6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב שלי בן 3 וקצת, אבל מתחת ל50k ק"מ, קראתי במקומות שונים ברשת שהטיפול אמור להעשות בסביבות 40k מייל וללא הגבלת זמן.

במסגרת יישור הקו אני רוצה לעשות את הטיפול כבר עכשיו ועל הדרך גם לעשות טיפול קטן.

מה השמן המומלץ? הבנתי שהשמן יקר.

והאם כדאי לעשות במוסך מורשה כדי שהיבואן לא יתנער מאחריות לצרות שלא יבואו (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה).

אשמח לשמוע לדעתכם.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ככל הזכור לי השמן היחיד בו מומלץ להשתמש הוא מקורי המגיע באריזות של קונצרן ואג, אינני זוכר את שמו. בטיפול האחרון חייבו אותי בסביבות 95 ש"ח לליטר במשארקה מוסך מורשה של צ'מפיון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התקשרתי לצ'מפיון, אחרי שנותקתי פעמיים וייבשו אותי על הקו במשך 20 דקות, עלתה האופציה להשאיר הודעה והשיחה נותקה..

התקשרתי לפליקס, הפקידה אמרה שאינה יודעת את המחירים וצריך להתקשר ליועץ שירות - שאינו יכול לתת מחירים, אז שאלתי מי כן יוכל לתת מחירים כי הרי מדובר בטיפול ידוע מראש (החלפת שמן גיר + פילטר) וקיבלתי את התשובה - תבוא, צריך לראות בדיוק מה קורה ברכב.

ננסה לבדוק עם נציג פליקס בפורום.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

עדכון

יועץ השירות שלנו , מר רפאל אילוז, התקשר לנייד של החבר והניח את דעתו שאין כל צורך בהחלפת שמן ופילטר בגיר DSG6 שלו.

כך או כך, חברינו קיבל את כל המידע שביקש ואילו אנו שמחנו לסייע.

כל טוב,

אבי וייזל, סמנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם
הרכב שלי בן 3 וקצת, אבל מתחת ל50k ק"מ, קראתי במקומות שונים ברשת שהטיפול אמור להעשות בסביבות 40k מייל וללא הגבלת זמן.

במסגרת יישור הקו אני רוצה לעשות את הטיפול כבר עכשיו ועל הדרך גם לעשות טיפול קטן.

מה השמן המומלץ? הבנתי שהשמן יקר.

והאם כדאי לעשות במוסך מורשה כדי שהיבואן לא יתנער מאחריות לצרות שלא יבואו (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה).

אשמח לשמוע לדעתכם.

המלצות ייצרן הרכב להחליף שמן גיר ופילטר כול 60K.

השמן המומלץ הינו מקורי בלבד ונקרא שמן DSG.

אני מציע לך לטפל ברכב לפי המלצות הייצרן ולא של הייבואן.

imagesCAYCX4QY.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

למה אין צורך?

שמן גיר מחליפים בעיקרון ב-60K, הייתי ממליץ לפי מה שקראתי ברשת להחליף מוקדם יותר.

עלות של החלפה (כולל הפילטר) אמורה לנוע סביב ה-1,000 שקלים.

עלק תבוא נראה! בשניה הם צריכים לתת לך מחיר לזה, מה הבעיה שלהם...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חזרו אליי ונתנו מחיר, התקשרתי למוסך רון וקיבלתי מחיר נמוך ב30% עם אותם ה"חלקים", אז כנראה שנלך לרון..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני לא אוהב את הגישה של 'מאחורי הקלעים'. יש למישהו מידע טכני, מחירים, הצעות תשלפו.

בשביל מה קיים הפורום ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר ב5 ליטר שמן, פילטר לתיבה ועבודה.

1350 ש"ח בפליקס.

1040 ש"ח במוסך רון.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש שמנים תחליפיים ב 40 ש"ח לליטר הפילטר עולה כ 80 ש"ח כך שהחלפת השמן כולל

עבודה לא אמורה לעלות יותר מ 400 ש"ח המחירים במוסכי צמפיון הם מוגזמים

פורסם

איזה שמן תחליפי לתיבה מסוג DSG יש בארץ ומי הייצרן של הפילטר ?

פרטים בבקשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה בטוח שהתיבה היא מסוג DSG 6 ולא DSG 7 ?

כן.

לאחר דברים שקראתי ברשת על התיבות האלו, אני לא מתכוון לשים שמן לא מקורי שיעלה לי בתיבה שתעלה לי 20k.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...