Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי S2 לא מזהה את ה-SIM card

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, אני צריך לצאת - אחזור עוד שעתיים ואעשה את זה.

ה-TB לא מגבה גם את תיקיית ה-EFS? אם אין לי גיבוי שלה - מה יעזור גיבוי שלה כשהיא לא טובה?

ובנוסף - באיזה סייר קבצים אתה משתמש?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

TB לא מגבה EFS. בשביל זה יש לך את KTOOL,צריך לגבות רק כאשר התקיה טובה,לא כרגע.

אם היה לך גיבוי המצב היה פשוט,היה אפשר לשחזר וזהו,כרגע אתה צריך לשנות את הקבצים כמו שרשום במדריך ולקוות שזה יעזור.לרוב זה כן עזור.

חפש טוב בכל הקבצים שלך יש קרנלים ורומים שעושים גיבוי אוטומטי!

אני משתמש ROOT Explorer. כי יש לה גישה לקיבצי מערכת.היא בתשלום במרקט,הורדתי בצורה אחרת.

וגם בES FILE EXPLORER שהוא חינמי במרקט,בגירסה החדשה הוא גם נותן להכנס לקיבצי מערכת לכן אתה יכול להשתמש בה כי היא קלה נוחה ובחינם.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

האם למישהו יש apk של האפליקציה GSII repair? אני לא מצליח להוריד קובץ שעובד אל המכשיר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה מה שכבר ניסיתי.

parse error - there is a problem parsing the package

אני מבין שהיא פותחת לי גישה לתיקיית ה-EFS. בלעדיה התיקייה ריקה לפי מה שהסייר קבצים אומר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אצלי תיקיית הEFS פתוחה ומכילה קבצים בלי התוכנה הזאת.

באיזה סייר קבצים אתה משתמש?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ASTRO

מסתבר שהיה מותקן לי על המכשיר.

אתה ממליץ לנסות את אלו שהצעת? אם כן - יש לך קבצי APK שלהם להורדה? כאמור - אני לא יכול להוריד מהמרקט (אם אני מוריד מה-PC זה כותב לי שזה יותקן אוטומטית במכשיר שלי...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תנסה את ROOT EXPLORER.

הרגע דפקתי לעצמי את הIMEI בטעות ע"י restore בKTOOL,טעות טפשית מצידי עכשיו אני צריך להבין איך להחזיר את זה..

עריכה:

טוב הסתדרתי מזל היה לי גיבוי.

עריכה2

http://rs222tl4.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=download&fileid=329711815&filename=Root_Explorer_v2.5.1.apk&dlauth=0457FF0982EE0B22BBB4955482BE49D2BC40E9CEF3C1306EB123B4FCA1E453250EEB8786EDF0E96C9365D87EF7023D6F913B9AF04D1895CC2034983969EAFFCBC1E2E7245E0A9720F7F40A9AFE8081EA556CDE35E526F70C6E69FCCC4B702BEFB87105B32980C2881BF24B23CB963E6D

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

צרות באות בצרורות...

התקנתי root explorer, אבל הוא לא רוצה לעבוד. כותב לי:

restart app

root explorer has not yet managed to obtain root access because of issues with superuser.

טוען שבהפעלה הבאה זה אמור להסתדר - אבל זה לא מסתדר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הצלחתי להתקין sgII repair שנשלח אלי במייל.

היא לא מוכנה לעשות mount EFS on RW לפני שהיא עושה את STEP1 שזה גיבוי של ה-EFS. והיא לא מוכנה לעשות את STEP1 כי "יש בעיה עם ה-busybox"...

מעבר לזה - יש לי תחושה שהטלפון שלי כל הזמן עובד ברקע - הוא חם, והוא לא מצליח להיטען כמעט בכלל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מאז לא התקדמת?:lol: אבל אומרים שהבסיס KI3 הוא אחד היציבים והטובים שיש.

טוב לדעתי:

תעשה גיבוי בTB לכל האפלקציות שאתה צריך והנתונים שלהם.

בצע מחיקה מלאה של הנתונים בריקוברי [DATA,partition,dalvik]

זה ימחוק לך את הנתונים של הרום ויחזיר אותו למצב התחלתי.

נסה לראות אם זה עזר לך לפתור את הבעיה של הרוט וההתקנות שלא הולכות לך.

אם אתה עושה את זה אז עדיף אולי לעבור לרום יותר חדש,אבל זה אח"כ קודם צריך לסר את הרום הנוכחי.

תעדכן.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מסתבר שאין אצלי busybox, שזה מוזר כי בטוח שהיה לי. אי אפשר להתקין מחדש - הוא כותב status: failed בהתקנה. בגלל זה SGII repair לא עובד.

לא התעסקתי מאז עם הרומים כי החלטתי לחכות ל-ICS.

יש לי גיבוי ב-TB.

מחיקה של ה-data, cache partition, dalvik cache (בסדר הזה?) לא תמחוק את הכל? מה זאת אומרת "למצב התחלתי"?

איך אח"כ אפשר להתקין את ה-busybox?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הDATA ימחוק לך את כל הנתונים מהרום ויביא אותו למצב התחלתי שבוא אתה התקנת אותו לראשונה,לכן חשוב שיהיה גיבוי בTB שלא יאבדו לך האפלקציות והמידע שלהם,אם הוא חשוב,את ההגדרות תצטרך לעשות מחדש.

את הBUSYBOX אני לא מכיר ולא התקנתי לעולם,אבל ניסיתי כרגע את התוכנה והיא נתנה לי לבצע את שני השלבים...

יכול להיות שיש לך בעיה ברום במצבו הנוכחי או בכלל הרום הזה לא תומך בתוכנה.

נסה קודם לבצע מחיקת דטה ולנסות שוב,מקסימום תעבור לרום אחר וחדש יותר,תעשה התחלה נקייה להכל.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...