Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת היא שבכוונה לא הזכרתי את סונול הטכני, כי הכוונה הייתה להפיג חששות של נהגים מתדלוק בתחנות של חברות עצמאיות וקטנות יותר.

התחנה אליה אני מתכוונת נמצאת באחד הרחובות המקבילים לשד' ההסתדרות המחברים בין רח' חלוצי התעשייה לחוצות המפרץ. בתחנה שייכת לחברה קטנה עם לוגו בצבע כחול וירוק.

יש תחנה ברחוב השיש, בין שנקר לחוצות המפרץ. לא זוכר לאיזה חברה היא שייכת, אני מעדיף להמנע מלעבור רחב הזה כיון שיש יותר מדי נהגים הנוהגים בשמאלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שאתם עושים זה לירות בשליח.

חברות הדלק הגדולות אינן אשמות בעלית המחירים האחרונה אלא הממשלה, ואותה יש להעניש, לשיטתכם.

בכל מקרה כדאי תמיד לתדלק בתחנות זולות יותר, וזאת מהטעם הכלכלי בלבד, כל עוד לא מדובר בתחנה פיראטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השליח או לא, יש להם מספיק כסף כדי להפעיל לחצים על הממשלה!

חייבים לעצור את זה לפני שזה יגיע ל10₪ לליטר.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אני שאני מתדלק כבר מזמן לא מתדלק בתחנות הגדולות, כי הן בדרך כלל יותר יקרות.

אני מתדלק או בטן או בסד"ש שקרוב אלי לבית בבת-ים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מה שאתם עושים זה לירות בשליח.

חברות הדלק הגדולות אינן אשמות בעלית המחירים האחרונה אלא הממשלה, ואותה יש להעניש, לשיטתכם.

בכל מקרה כדאי תמיד לתדלק בתחנות זולות יותר, וזאת מהטעם הכלכלי בלבד, כל עוד לא מדובר בתחנה פיראטית.

אבל תסכים איתי שאם הדבר יתחיל לפגוע ביצחק תשובה, יש לו את הגישה, האמצעים, המעמד וכיוצ'ב על מנת לעשות שם איזה שינוי מאשר לנו (לא בדיוק עקרונות הדמוקרטיה אבל זאת האמת).

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אם תתדלקו רק בתחנות הקטנות כלום לא ישתנה, המדינה תקבל את המיסים שלה בכל מקרה. החרם האפקטיבי היחיד שיכול להיות הוא חרם כללי על הדלק:

לא מתדלקים בכלל = המדינה לא מרוויחה כסף ממיסים על הדלק.

נכון שאי אפשר בלי לתדלק בכלל, אז לפחות לצמצם למינימום ההכרחי. לא חייבים לנסוע להצטופף בחרמון עם כל עמישראל.

ברגע שבאוצר יראו שההכנסות ממיסים ירדו בחצי הם כבר ידברו אחרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע כמה זה נכון, אבל שמעתי ש70% מהנהגים בארץ נוהגים ברכב ליסינג עם דלקן. ככה שהמחאה לא תהיה כזאת אפקטיבית (במידה והנתון הזה של 70% באמת נכון)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא יודע כמה זה נכון, אבל שמעתי ש70% מהנהגים בארץ נוהגים ברכב ליסינג עם דלקן. ככה שהמחאה לא תהיה כזאת אפקטיבית (במידה והנתון הזה של 70% באמת נכון)

אתה צודק,לכן כל שנותר לי לעשות הוא בדק בית עם עצמי לגבי הוצאת הדלק ,וחיסכון בנסועה החודשית הבייתית ,תדלוק בתחנות קטנות.

Gn'f'R

פורסם

לא קראתי את השרשור מתחילה, אבל תחנת דלק שהמחיר שם "סביר" היא תחנת דלק "סדש" ברחוב קרליבך בת"א.

אם כבר נזק לפחות כמה שאפשר למזער...

פורסם

זהו חרם חסר היגיון ותכלית, שלא לומר מטופש.

המס על הדלק הוא מס קשיח שמהווה הכנסה משמעותית למדינה, והיא לא תוותר עליו כ"כ בקלות. אני די בטוח שהמס הגבוה פוגע ישירות בחברות הדלק (כל נסיעה שאזרח חוסך בשל מחיר הדלק הגבוה יורדת גם מחברת הדלק) ושאין להן השפעה בעניין זה. האינטרס המובהק של חברות הדלק הוא מחיר דלק נמוך, כי אז אנשים ייסעו יותר ויצרכו יותר דלק.

אזכיר שלפני כמה חודשים המדינה הפחיתה את דמי המרווח של חברות הדלק, ולמרות שזה פגע ישירות בכיס שלהן, הן לא הצליחו למנוע את המהלך.

בקיצור, רדו מהעץ וחפשו חרמות אחרים ויותר אפקטיביים והגיוניים.

פורסם
התחנה אליה אני מתכוונת נמצאת באחד הרחובות המקבילים לשד' ההסתדרות המחברים בין רח' חלוצי התעשייה לחוצות המפרץ. בתחנה שייכת לחברה קטנה עם לוגו בצבע כחול וירוק.

קוראים לתחנה תבור. תידלקתי שם פעם, וגם בתפוז וגם ב TEN ק.אתא, לא נתקלתי בבעיות באף אחת מהן*.

*פעם אחת ויחידה תדלקתי את המרצדס בתפוז נשר ושבוע-שבועיים אחרי המשאבת דלק שבקה חיים, אני לא יודע אם זה קשור לדלק או לא אבל אני כבר לא מתדלק שם (בעיקר כי גליתי את סונול משה דיין :) ).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...