Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לעשות הפגנות ואפשר לצעוק, אבל אם לא נפגע להם בכיס, הם לא יעזרו לנו, במשך חודש מרץ כולנו נעשה חרם על התחנות הגדולות, נתדלק רק בתחנות הקטנות, (טן, סדש,תפוז וכו') הגדולות (פז,דלק,סונול ודור אלון) נחרים, פשוט לא נתדלק שם, הם יראו ירידה חדה בתזרים ויהפכו עולמות בשבילנו!

הקבוצה בפייסבוק

בואו נעשה צעד יחד, מה אתם חושבים על זה?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתוך הכרות אישית עם ענף הדלק בעבר,

אני אומר את האמת, אני מאוד חושששת לתדלק בתחנה פרטית

וקטנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תדלקתי ב"טן אי אילו שנים בלי בעיות. היום הם הפכו יקרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שותפה לחששות של נהגים לגבי תדלוק בתחנות של חברות עצמאיות. אז הנה רשימה קטנה של התחנות שיצא לי לתדלק בהן באזור חיפה והמפרץ ולא נתקלתי בבעיות הקשורות לאיכות הדלק:

טן ביציאה הדרומית מקרית אתא (סמוך לשוק העירוני החדש) (אם אני לא טועה המחיר כרגע הוא 7.65 לליטר בנזין 95 אוקטן)

טן בקצה אזור התעשייה בקרית ביאליק (מול רפאל)

טן סמוך לצומת הום סנטר/רמי לוי בקרית חיים (גם שם אם אני לא טועה המחיר העדכני הוא 7.65)

דלק נעמן (מול תחנת טן קרית ביאליק) - כניסה ימינה מכביש עכו-חיפה באזור תעשייה קרית ביאליק - עמית לעבודה שלי תדלק שם גם ללא בעיות.

לפני העלייה האחרונה, טן קרית ביאליק הייתה הזולה מבין השלוש של החברה הזו. נעמן בדרך כלל עוד טיפה יותר זולה.

יש עוד תחנה עצמאית ליד חוצות המפרץ (לא זוכרת של איזו חברה). עברתי שם ביום שישי האחרון, לצערי לא הספקתי לראות את המחיר, אבל הייתה שם תנועה ערה של נהגים. אף פעם לא יצא לי לתדלק שם אז אין לי מה להגיד לגבי איכות הדלק.

ליהי

פורסם

מה שיקפיץ את המחאה הזאת קדימה היא עבודה מאסיבית ברשת החברתית, וגם פרסום של כל התחנות הקטנות לפי מיקומן.

רק קודם צריך לחשוב על זה קצת, ולראות אם זה באמת יכול להשפיע, כי יש מצב שזה לא יזיז לחברות הגדולות שכנראה מקבלות את רוב הכנסותיהן מציי רכב / ארגונים גדולים.

צריך לדעת מה אחוז ההכנסות מלקוחות פרטיים אצל כל אחת מהחברות הגדולות.

172

פורסם

מי יכול להצטרף לקבוצה ולעזור לי בניהול?

בואו נעשה מהפך

מי שיכול שיכנס לעמוד יעשה לייק וידבר איתי פה בפרטי אני אתן לו ניהול בדף ויחד ננהל, אם נעוד יחד איזה 4-5 אנשים נביא מודעות גדולה יותר ואולי נזיז משהו

מי איתי?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
אני שותפה לחששות של נהגים לגבי תדלוק בתחנות של חברות עצמאיות. אז הנה רשימה קטנה של התחנות שיצא לי לתדלק בהן באזור חיפה והמפרץ ולא נתקלתי בבעיות הקשורות לאיכות הדלק:

טן ביציאה הדרומית מקרית אתא (סמוך לשוק העירוני החדש) (אם אני לא טועה המחיר כרגע הוא 7.65 לליטר בנזין 95 אוקטן)

טן בקצה אזור התעשייה בקרית ביאליק (מול רפאל)

טן סמוך לצומת הום סנטר/רמי לוי בקרית חיים (גם שם אם אני לא טועה המחיר העדכני הוא 7.65)

דלק נעמן (מול תחנת טן קרית ביאליק) - כניסה ימינה מכביש עכו-חיפה באזור תעשייה קרית ביאליק - עמית לעבודה שלי תדלק שם גם ללא בעיות.

לפני העלייה האחרונה, טן קרית ביאליק הייתה הזולה מבין השלוש של החברה הזו. נעמן בדרך כלל עוד טיפה יותר זולה.

יש עוד תחנה עצמאית ליד חוצות המפרץ (לא זוכרת של איזו חברה). עברתי שם ביום שישי האחרון, לצערי לא הספקתי לראות את המחיר, אבל הייתה שם תנועה ערה של נהגים. אף פעם לא יצא לי לתדלק שם אז אין לי מה להגיד לגבי איכות הדלק.

ליהי

איזור חוצות המפרץ נשלט על ידי סונול. אני מניח שאת מתכוונת לתחנה ליד מחסני קוקה קולה (הרמזור בכניסה לכביש 22) שהיא, אכן, הזולה ביותר באיזור ובכל רגע נתון ממתינות 10 מכוניות לתדלוק. יש תחנות של סונול גם קצת לפני הכניסה לחוצות המפרץ (כאשר מגיעים מצפון) וגם בתוך המתחם.

תחנות עצמאיות אני מכיר בנשר (טן, יחיסית יקרה) ובמתחם הצק פוסט בסמוך למעבר מתחת לכביש 22 (מקבץ תחנות של "טן", "תפוז" ו"דיזול" שבד"כ טיפה יותר זולות, אבל לא מתקרבות למחיר של אותה תחנת "סונול הטכני".

אישית לא היו לי בעיות כאשר תדלקתי בתחנות השונות של טן וגם בפעמים הבודדות שבהן תדלקתי בדלק נעמן, אבל תחנת נעמן השאירה בי איזו הרגשה של אי סדר והפסקתי לתדלק בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת היא שבכוונה לא הזכרתי את סונול הטכני, כי הכוונה הייתה להפיג חששות של נהגים מתדלוק בתחנות של חברות עצמאיות וקטנות יותר.

התחנה אליה אני מתכוונת נמצאת באחד הרחובות המקבילים לשד' ההסתדרות המחברים בין רח' חלוצי התעשייה לחוצות המפרץ. בתחנה שייכת לחברה קטנה עם לוגו בצבע כחול וירוק.

• תוכן חדש...