Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם המעסיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובד בחברה כלשהי כבר 3 שנים , לפני 5 חודשים הודעתי למעסיק שלי שאני הולך לטוס במרץ לתקופה של עשרה ימים.

הוא הסכים וביקש שאני רק אדבר איתו חודש לפני.

באמצע ינואר דיברתי איתו שוב על נושא הטיסה והזכרתי לו, ומכיוון שאני סטודנט וזאת תקופת המבחנים אז נתתי לו 2 תאריכים תאריך אפשריים לטיסה הוא אמר אין בעיה רק שאני אומר לו ברגע שאני אדע (זה היה לפני 3 ימים) .

היום נתתי לו את התאריך הסופי ורכשתי כרטיסים ופתאום באמצע היום הוא בא ואומר לי שסגרתי איתו על תאריך אחר מה שכמובן לא קרה!

אמרתי לו שרכשתי כבר כרטיסים וזה לא ניתן לביטול הוא אמר שאין מה לעשות זה מה שאישרו לי, תבטל!

כמובן שאני לא מתכוון לבטל השאלות הן:

א. אם אני בכל זאת טס והוא מפטר אותי על זה אני אהיה זכאי לפיצויים? ולמכתב פיטורים?

ב. איך כדאי להתנהג איתו מעכשיו כדי שיפסיק עם הכוח שלו?

תודה לעוזרים!

פורסם

המעביד הוא הקובע את מועדי החופשות.

לכן יציאתך לחופשה שלא באישור המעביד היא פעולה לא רצויה בכלל.

אם תבחר בכל זאת לצאת לחופשה , יכול המעביד לראות בכך הודעת פיטורים מצידך , ולא מן הנמנע שפיטורים כאלה לא יזכו אותך בפיצויי פיטורים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שלא עוזר כרגע לצורך הדיון, אבל דברים כאלה צריך לנהל במייל שיהיה תיעוד.

כרגע זה מילה שלו נגד שלך, בעיה מאוד מאוד גדולה, בעקרון אם אתה לא בא לעבודה הוא יכול לפטר אותך

פורסם

אתה בבעיה כי אין לך תיעוד של ההידברות עם המעסיק.

בפעם הבאה עדיף את כל התכתובת הזו במייל (כמובן עם פורוורד למייל הפרטי מחוץ לאירגון כל פעם שאתה מקבל ממנו תשובה, שיהיה לך עותק בשליטתך...)

נסה מספר דברים במקביל:

1. דבר עם המעסיק ונסה להוציא ממנו הודאה שהטעות היתה שלו. תקליט הכל.

2. בדוק אם אתה יכול לבטל את הכרטיסים או לשנות תאריכים.

3. אם הטיסה עוד יותר משבוע אתה יכול לבטל ולשלם דמי ביטול 100 ש"ח:

http://www.consumers.org.il/category/cancelling-vacation

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אמרתי לו שרכשתי כבר כרטיסים וזה לא ניתן לביטול הוא אמר שאין מה לעשות זה מה שאישרו לי, תבטל!

כמובן שאני לא מתכוון לבטל השאלות הן:

א. אם אני בכל זאת טס והוא מפטר אותי על זה אני אהיה זכאי לפיצויים? ולמכתב פיטורים?

ב. איך כדאי להתנהג איתו מעכשיו כדי שיפסיק עם הכוח שלו?

תודה לעוזרים!

למה זו כזו בעיה אם תעדר בתאריכי הטיסה?

הפגנת כוח גרידא , או סתם אגו נפוח.

לפי מה שנכתב ההחלטה היא לא של הבוס הישיר אלא של מישהו מעליו, או שאני הבנתי לא נכון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה מבחינת כוח האדם אצלנו אז אין שום סיבה נראית לעין לא לאפשר לי לצאת, ומה עוד שהמנהל עצמו כבר אישר לי את היציאה (אין מישהו מעליו הוא אמר שזה מה שהוא מאשר לי ..) והיום כביכול "חזר בו" ובגלל זה רכשתי את הכרטיסים.

יש איזה המלצה איך לדבר "ללב" שלו בצורה יעילה יותר? נראה לי שכעס ועצבים יעשו את הפעולה ההפוכה במקרה זה..

פורסם

לאור מה שכתבתי לך - מה הבעיה לבטל את הכרטיסים ולהזמין חדשים לתאריך שהבוס שלך מסכים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אדון בעל בית

כנראה שהייתה אי הבנה בינינו בנוגע לתאריכים שאישרת לי ועל סמך כך רכשתי את הכרטיסים.

אשמח אם בכל זאת תאשר לי את היציאה כי כבר רכשתי כרטיסים , כמובן שאם לא , אבטל את הכרטיסים ( גם אם יגרם לי מכך נזק כספי ) ואני מקווה שתתחשב גם בגורם הזה, ותיקח בחשבון שאני רוצה לצאת לחופש בזמן חופשת הסמסטר ולא יכול לצאת בזמן של לימודים.

ולעתיד

כדי למנוע אי הבנות ולמען הסדר הטוב נא אשר לי בכתב מועד בו אני יכול לצאת לחופשה , כך לא יהיו אי הבנות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כי אני סטודנט ואלה התאריכים היחידים שזה אפשרי, וגם אנחנו כמה חברים שטסים ושילמנו בתי מלון והכל.

השאלה אם מפטרים אותי לפחות אני זכאי למכתב פיטורים שיהיה קביל בביטוח לאומי? (לא מת על הרעיון אבל אי אפשר להמשיך במקום עבודה שככה מתייחס לעובדים שלו)

פורסם

תוציא לו מכתב מנומס שמסביר את הסיטואציה כאי הבנה, אבל אתה, לצערך, כבר לא יכול לשנות את המועדים. תן לו הזדמנות לרדת מהעץ, בלי להודות בטעות או לבקש התחשבות. מבחינתך, הנסיעה אושרה (זה חשוב למסמוך עתידי במקרה של סכסוך).

ייתחשב או לא, אני מבין שמבחינתך אתה כבר נוסע.

מכתב פיטורים הוא יהיה חייב לתת לך בכל מקרה. לגבי סירוב לשלם פיצויים, תוכל לפגוש אותו בבית משפט לעבודה לאחר מכן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסיטואציה בו אתה לא מופיע לעבודה אתה התפטרת ולא פיטרו אותך.

לכן המעביד ייתן לך מקסימום מכתב בו יצויין כי התפטרת מעבודתך ביום XXX והתחלת את עבודתך ביום YYY

עם המכתב הזה אתה מקבל אקסטרה המתנה בלשכת העבודה .

לגבי הוצאת ימי מחלה יחד עם נסיעה לחו"ל.

מתכון בטוח שבית המשפט יגלגל אותך מכל המדרגות, אם וכאשר תרצה לתבוע פיצויים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למי שכתב שיוציא ימי מחלה - שלא יהיה ספק - יש הצלבת מידע בתחום הזה - גם הבחור וגם הרופא יכול להסתבך על דבר כזה - בוודאות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...