Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושה למתדלק בחברת סונול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך כואב לי הלב לראות את המתדלק מנצל בחורה תמימה ברכב חדש יחסית, ושואל אותה לגבי שמן מנוע, אחרי שהבחורה בתמימותה אומרת כן, המתדלק פותח את המכסה מנוע בודק שמן ובעזרת מטלית יבשה מנגב חצי מהשמן במדיד ומראה לבחורה שחסר לה שמן, ומשכנע אותה לקנות אחרי " הסברים " שאסור לרכב לנסוע ככה בשום פנים ואופן כי עלול להגרם נזק בלתי הפיך למנוע:x

מה כן אפשר לעשות עם התחנות/מתדלקים האלו?

פורסם

אין טעם לטפל במתדלק. בתוך חצי שנה הוא כבר יסיים את העבודה המועדפת שלו ויעבור לעבודה אחרת. הרבה יותר חשוב להסביר לבחורה מה עושים ואיך.

אני מציע לך להתחיל להסתובב עם כרטיסי ביקור שכתוב עליהם באותיות קידוש לבנה:

לא קונים שמן בתחנת דלק!!

תרימי לי טלפון, אני יעזור לך לבדוק שמן.

טייפ-אר: 050-9876541

ככה תרוויח שתי ציפורים במכה אחת. גם תחסוך ממנה את העוול וגם תצא עם אופציה לדייט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצלחת לגרום לי לחייך מעט אחרי העצבים, אבל האמת לא הייתי מעוניין לצאת איתה לדייט:wink:

לדעתי צריך לעשות תוכנית תחקירים חדשה איך שחברות הדלק מרמות אנשים.

פורסם
צריך לעשות תוכנית תחקירים חדשה איך שחברות הדלק מרמות אנשים.

כתבת חברות הדלק ולא המתדלקים ויש בזה משהו: כל עוד חברות הדלק מתמרצות את המתדלקים בבונוסים על מכירת שמנים ותוספים, הן נושאות בעייני באחריות.

:turn-l:
פורסם

אני מלמד אנשים (שלא מבינים ברכב) כלל מאוד פשוט:

לא פותחים מכסה מנוע בתחנת דלק.

זה הכל.

רוצים לבדוק שמן?

בחניה של הבית על הבוקר לפני התנעה.

נדלקה נורה?

למוסך.

נדלקה נורה אדומה?

יש לכם גרירה חינם בביטוח. נצלו את זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היית צריך ללכת לבחורה ליד המתדלק ולהגיד לו שלא יעבוד עליה כי זה יגרום נזק לרכב.

לפחות שיידע שהוא צפוי לתביעה על נזק עתידי אם יהיה בגלל עודף שמן במנוע.

נ.ב

לראות כזה דבר ולא להתערב לא מתאים למישהו שמחשיב עצמו חובב רכבים ומוטוריקה.

פורסם

כפי שאמרו קודמי:

ללמד את כל הבחורות שבסביבה: בתחנת דלק קונים דלק. לא יותר. מקסימום מים לשתיה או קולה. זהו זה.

(ודייטים חפשו במקום אחר בבקשה....)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תוכן חדש...