Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה..

בדיון הקודם שפתחתי ביקשתי הצעות ובין היתר ביקשתי הצעה לרדיו דיסק חדש..

התחלתי לחשוב שזה יותר מדי כאב ראש להחליף את הכל ואולי עדיף כבר לשים מנחת..מה אתם אומרים? עם מנחת טוב יש סיכוי להגיע לרמה כמו של רדיו דיסק חדש?

אם כן אשמח לקבל ממכם הצעות למנחתים..אני לא יודע מה הטווח מחירים של הדבר הזה..אז פשוט תציעו לי משהו טוב..

תודה .. :)

פורסם

מנחת טוב ככל שיהיה לא יכול לתת לך את אותם תוצאות כמו רדיו דיסק איכותי. הוא אולי יכול לתת לך מענה לדרישות שלך אם הם ״יחסית״ לא גבוהות. הרדיו ברכב שלך הוא בהגדרה עדינה ״לא משהו״. אבל כבר ראיתי אנשים שחיברו אליו מגבר והיו מרוצים.

הכאב היחידי שיכול להיות לך בהחלפה של רדיו זה כאב כספי שישכח במהרה ברגע שתבין את ההבדלים. מבחינת עבודה זה בהחלט לא כאב ראש.

ממליץ לך אולי בכל זאת להמתין עם ההתקנה ולחסוך כסף לHU טוב.

פורסם
מנחת טוב ככל שיהיה לא יכול לתת לך את אותם תוצאות כמו רדיו דיסק איכותי. הוא אולי יכול לתת לך מענה לדרישות שלך אם הם ״יחסית״ לא גבוהות. הרדיו ברכב שלך הוא בהגדרה עדינה ״לא משהו״. אבל כבר ראיתי אנשים שחיברו אליו מגבר והיו מרוצים.

הכאב היחידי שיכול להיות לך בהחלפה של רדיו זה כאב כספי שישכח במהרה ברגע שתבין את ההבדלים. מבחינת עבודה זה בהחלט לא כאב ראש.

ממליץ לך אולי בכל זאת להמתין עם ההתקנה ולחסוך כסף לHU טוב.

הכאב הנוסף הוא שהפנים של האוטו טיפה ייהרס וחשבתי אולי לחסוך את זה..אבל אם האיכות תשתפר משמעותית אז אני אתפשר..

הציעו לי פה Clarion CZ501..הוא מספיק טוב?

פורסם
כל HU אפטר מרקט מאחת החברות המובילות יתן לך תוצאנ טובה יותר מהרדיו המקורי.

אבל הרדיו דיסק הספציפי הזה הוא טוב ביחס למחיר שלו או שיש דברים יותר טובים במחיר הזה?

פורסם
הכאב הנוסף הוא שהפנים של האוטו טיפה ייהרס וחשבתי אולי לחסוך את זה..אבל אם האיכות תשתפר משמעותית אז אני אתפשר..

למה שפנים הרכב יהרס?

אתה פשוט מתקין את הHU שאתה רוצה עם מתאם ונהנה וממוזיקה איכותית.

היה לי אותו סיפור בספארק וזה מה שעשיתי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

את שיקולי המראה העדיף תעשה לבד. זה כמו ללכת עם מישהי שניראת טוב אבל קרה במיטה לבין ללכת עם מישהי שניראת פחות טוב אבל לוהטת במיטה...:mm_wink:

פורסם

לא היה כאן לינק למישהו שהתקין מערכת אפטר מרקט בפיקנטו לאחרונה?

דווקא לפי התמונות הגברת היתה גםיותר יפה וגם יותר לוהטת בתמונות של ה"אחרי".

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...